fbpx

Știința și puterea naturii se întâlnesc în Plant Line – brandul de îngrijire personală inspirat din fitoterapie

de

Plant Line este primul brand de îngrijire personală din portofoliul Unilever inspirat din fitoterapie. Îmbinând știința cu puterea naturii, produsele Plant Line conțin combinații de extracte naturale atent selecționate pentru a-și potența reciproc beneficiile, astfel încât să răspundă nevoilor diferite ale pielii și părului fiecărei femei.

Fitoterapia este una dintre cele mai cunoscute și vechi științe care presupune studierea plantelor și folosirea substanțelor active pentru a ajuta corpul să își păstreze tinerețea și frumusețea. Pentru că ingredientele naturale au ocupat întotdeauna un loc esențial în ritualurile de frumusețe și îngrijire personală, Plant Line vine ca o soluție la dorința tot mai mare a femeilor de a folosi produse ce conțin extracte naturale.

Plant Line prezintă două inovații în segmentul produselor de îngrijire personală din mass market. Este vorba despre complexul [Fito-Colagen] extras din semințe și uleiuri din germeni de grâu, cunoscute pentru că stimulează producerea colagenului și restabilesc elasticitatea pielii. Acesta se regăsește în gama de produse antirid 35+,45+ și 55+. A doua inovație constă în gama de produse de îngrijire a părului cu 80% DECOCT de plante, cunoscut pentru efectul benefic împotriva deteriorării părului. Formula Plant Line este îmbogățită cu complex [FITO-KERATINĂ], care oferă volum de la rădăcină fără a încărca părul.

“Pielea și părul reprezintă două porți spre lumea exterioară și pentru ca acestea să aibă un aspect cât mai sănătos și cât mai tânăr, trebuie să le acordăm o atenție sporită folosind produse special formulate pentru nevoile acestora. Este ideal ca produsele pe care le folosim să conțină plante cu o acțiune benefică asupra pielii, care o hrănesc delicat, dar profund. Efectul pe care îl au plantele asupra sănătății și a frumuseții este demonstrat din cele mai vechi timpuri, fitoterapia devenind o ramură importantă a medicinei naturiste, care ne ajută să ne păstrăm starea de sănătate, frumusețe și tinerețe. Toate acestea se datorează faptului că fitoterapia are la bază extractele naturale din plante, care au o acțiune terapeutică dovedită, sigură și imediată. Vorbim despre ingrediente precum mușețel, trandafir, primulă, brusture, verbină, ginseng, lavandă, nalbă mare, extract de ovăz, arnică, caprifoi, mur pitic, arțar roșu, aloe vera sau ulei din germeni de grâu.susține doamna doctor Ruxandra Constantina, specialist în apifitoterapie.

Portofoliul brandului Plant Line cuprinde următoarele tipuri de produse:

  • Produse pentru îngrijirea și curățarea feței: gama antirid pentru față (cremă de zi, de noapte și pentru conturul ochilor pentru 35+, 45+, 55+), cremă hidratantă pentru față, mască pentru față și apă micelară
  • Produse pentru îngrijirea părului: șampon și balsam
  • Creme pentru îngrijirea mâinilor

Concentrația de complex [FITO-COLAGEN] din cremele antirid și extractele de plante atent selecționate sunt adaptate pentru a se adresa nevoilor tenului în funcție de vârstă. Variantele disponibile sunt: gama antirid 35+ (cu extracte de verbină și primulă), gama antirid 45+ (cu extracte de arnică și caprifoi) și gama antirid 55+ (cu extracte de gura lupului și mur pitic).

“Factorii de stres zilnic și poluarea pot cauza îmbătrânirea prematură a pielii. Este important să folosim produse de îngrijire și curățare care mențin gradul optim de hidratare a pielii, dar și elasticitatea și fermitatea acesteia. Este indicat ca produsele dedicate îngrijirii tenului să aibă efecte antioxidante și anti-îmbătrânire, să contribuie natural la producția de colagen și elastină, prevenind îmbătrânirea prematură și apariția ridurilor.” adaugă doamna doctor Ruxandra Constantina, specialist în apifitoterapie.

Plant Line folosește o tehnologie patentată de obținere a decoctului la rece, care păstrează de până la cinci ori mai multe proprietăți benefice ale plantelor față de procedeul tradițional de obținere a decoctului. Atât șampoanele cât și balsamurile Plant Pline conțin combinații de extracte naturale atent selecționate pentru a adresa diferite nevoi ale părului, precum extractul de urzică, care ajută la întărirea firului de păr, mușețelul și uleiul de brusture care regenerează firul de păr, extracte de salvie, gălbenele și coada șoricelului care ajută la reglarea activității glandelor sebacee și proteine din germeni de grâu combinate cu extractul din semințe de in, care conferă volum și vitalitate părului.

Produsele Plant Line sunt disponibile atât online, cât și offline în hipermarketuri, supermarketuri și magazine de proximitate.

Pentru mai multe informații și noutăți despre brand, poți urmări pagina de Facebook Plant Line România: https://www.facebook.com/PlantLineRomania/ și contul de Instagram Plant Line https://www.instagram.com/plantlineromania/

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.