fbpx

Giulia Nahmany a deschis un centru dedicat practicii yoga și spiritualității

de

Într-o epocă în care armonia dintre viaţa profesională şi cea personală presupune o echilibristică destul de complicată şi uneori chiar o strădanie soldată cu prea puţine soluţii reale, practica yoga devine utilă pentru orice persoană dornică să îşi găsească liniştea interioară şi să îşi recapete energia şi optimismul. MAHA YOGA – www.mahayoga.ro, un centru de educaţie unic în România, dedicat practicii yoga şi spiritualităţii, oferă o experienţă transformatoare prin intermediul claselor, al cursurilor şi al workshop-urilor găzduite într-un spaţiu amenajat ca o oază de pace şi de seninătate, cu elemente menite să faciliteze reconectarea cu Sinele: piloni din lemn şi plante care imprimă locului o energie aparte. Totul în centrul Bucureştiului, pe Blv. Lascar Catargiu nr. 46, la etajul al doilea al unei superbe clădiri de patrimoniu.

Încă din copilărie, societatea te învaţă că succesul necesită validare exterioară şi că nu există reuşită fără sacrificii. Trebuie să munceşti mai mult dacă îţi doreşti să atingi un nivel financiar superior, trebuie să dai dovadă de mai multă toleranţă dacă vrei să te aprecieze un cerc mai larg de colaboratori sau amici, trebuie să te dedici mai mult în orice aspect al vieţii tale pentru a dovedi că eşti îndeajuns de bun, că meriţi ce ţi se întâmplă şi că ai valoare. La MAHA YOGA ni se propune o abordare complet diferită, o transformare esenţială în gândire şi mai mult decât atât, o îndrumare de specialitate menită să ne poziţioneze în vârful propriei piramide, nu la baza acestei.

MAHA YOGA este diferit de alte studiouri de yoga prin faptul că nu oferă doar spaţiul ideal efectuării exerciţiilor de meditaţie, ci te şi asistă şi îndrumă la fiecare etapă, explicându-ţi pe larg principii pe care le poţi integra treptat în cotidian şi care contribuie în mod real la îmbunătăţirea calităţii vieţii, de la modul în care te odihneşti, starea de spirit pe care o ai zilnic, performanţa la locul de muncă şi până la relaţia cu tine şi cu cei din jur.

“Prin MAHA Yoga Studio îmi doresc să inspir oamenii să fie mai fericiţi, mai sănătoşi şi mai prezenţi în viaţa de zi cu zi, propunându-le o abordare primitoare și accesibilă a practicii yoga. Eu însămi sunt practicantă de yoga de mai bine de trei ani, perioadă în care mi-am schimbat complet stilul de viaţă. La Maha Yoga Studio este vorba despre Yoga tradiţională, o disciplină cu totul diferită de stretching sau pilates, precum şi de exerciţiile de fitness, de gimnastică sau de aerobic, chiar dacă acestea se practică adesea ca substitut pentru Yoga. Yoga nu este o religie şi tocmai de aceea ea poate fi practicată în egală măsură de oameni de pretutindeni, indiferent de confesiunea acestora. Ea este o ştiinţă a vieţii, care aplicată corect conduce mereu la aceleaşi rezultate benefice.” Giulia Nahmany, fondatoare MAHA YOGA.

Clasele de Yoga te ajută să faci transformările dorite cu paşi mici, mizând pe programe de practică foarte bine alcătuite, care au în vedere armonia şi bunăstarea fizică, vital-emoţională, psiho-mentală si spirituală. Exerciţiile sunt simple, accesibile şi eficiente, iar prin tehnicile de relaxare, de meditaţie şi de concentrare, obţii efecte extraordinare atât la capitolul stres, neurastenie şi oboseală cronică, epuizare, cât şi în plan afectiv-social (gestionarea eficientă a task-urilor şi a solicitărilor zilnice)

Cursurile de yoga pentru începători, intermediari şi avansaţi, au o durată cuprinsă între 3 şi 9 luni, şi prezintă în mod gradat procedee şi tehnici complexe, precum şi elemente teoretice importante pentru înţelegerea la nivel profund a practicii din cadrul claselor. Este vorba despre un sistem spiritual complex care te îndrumă pe calea descoperirii de sine şi care te ajută să redobândeşti şi îţi menţii starea de sănătate deplină.

Workshop-urile MAHA YOGA sunt axate pe cele mai des întâlnite situaţii generatoare de dezechilibre şi pe metode care pot conduce la o soluţionare progresivă a acestora, un fel de “work în progress” axat pe transformare lăuntrică, pe eliminarea unor tipare de gândire distructive, a unor atitudini şi gesturi păguboase: “Iertarea, ingredientul magic al fericirii” (14 martie), “Puterea nebănuită a momentului prezent” (21 martie), “Cauzele profunde ale bolilor” (28 martie), “Motivaţiile spirituale ale unei alimentaţii sănătoase” (4 aprilie), “Puterea creatoare a gândului benefic orientat” (11 aprilie), “Forţe ale Universului” (18 aprilie), “Structura fiinţei umane: centrii energetici” (25 aprilie).

Împreună, toţi cei trei piloni ai studioului MAHA YOGA – clase, cursuri şi workshops, creează premisele unei experienţe unice şi cu adevărat transformatoare, pentru o viaţă care să includă cât mai mult din ceea ce este bun, din ceea ce este frumos şi din ceea ce contează cu adevărat: echilibru, împlinire, sănătate, fericire şi armonie.

MAHA YOGA este situat pe Blv. Lascar Catargiu, nr.46, et.2, programul claselor şi al cursurilor putând fi consultat pe site-ul studioului – www.mahayoga.ro.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.