fbpx

Holistic Med Clinic București își așteaptă pacienții într-un sediu nou

de

Doctorița Florinela Stoianovici este medic primar de medicină generală și specialistă în homeopatie și, de 15 ani, practică medicina holistică, într-o metodă proprie ce îmbină vasta sa experiență medicală de peste trei decenii cu perspectiva esențială a evoluției spirituale.

Dincolo de rezultatele clinice excepționale obținute în urma tratamentelor holistice, cabinetele pe care le conduce dr. Florinela Stoianovici – Holistic Med Clinic –  oferă consultații și tratamente cu aparatură de înaltă performanță, masaje fohow, aromaterapii și tratamente homeopate pentru pacienți de toate vârstele, de la cele mai fragede și până la cele mai înaintate. Dr. Florinela Stoianovici organizeză și cursuri de prevenție medicală și longevitate și, din 2023, susține un webinar online interactiv în fiecare săptămână, într-un proiect moderat de jurnalista Alice Năstase Buciuta.

Lanțul medical internațional are clinici și în Madrid și Marbella, iar doctorița Florinela Stoianovici oferă adesea consultații și la Londra, oferind astfel posibilitatea tot mai multor pacienți din lume să beneficieze de avantajele medicinei holistice. Printre serviciile medicale oferite figurează și pachetele de turism medical pentru sănătate și longevitate.

dr. Florinela Stoianovici: Medicina holistică este o medicină de familie, o medicină spirituală, în care tratăm lucruri care se transmit din generație în generație

La începutul lunii august 2024, cunoscutul lanț de clinici de medicină holistică fondat de dr. Florinela Stoianovici, și-a mutat activitatea din București în strada Muzelor nr. 22 A, într-un sediu nou, luminos și elegant, prevăzut cu dotări de ultimă generație și personal pregătit să consulte și trateze un număr mai mare de pacienți decât până acum.

“Am avut nevoie de un spațiu mai amplu pentru că avem din ce în ce mai mulți pacienți. Aproape toată lumea ajunge să vină cu întreaga familie. Chiar dacă la început vine o singură persoană – de obicei o femeie – apoi își aduce și soțul, și copiii, și părinții. Și este firesc așa, întrucât medicina holistică este o medicină de familie, o medicină spirituală, în care tratăm lucruri care se transmit din generație în generație”, a declarat doctorița Florinela Stoianovici.

Fotografii de Paul Buciuta

Pentru programări la Holistic Med Clinic, puteți apela numărul de telefon: +40 766 999 489 pentru București sau +34 663 421 152 pentru cabinetele din Marbella, Madrid și Londra.

 

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.