fbpx

Ileana Sipoteanu: La Revolutie am facut un soc emotional si mi-am pierdut vocea. Nu am mai vorbit deloc un an de zile

de

Este nascuta la Rucar, in judetul Arges, si i se spune Floare de Colt, chiar daca traieste, de multi ani, la malul marii, la Constanta. Este locul in care s-a mutat urmandu-si iubirea, sotul ei, compozitorul Dumitru Lupu, cel care a propulsat-o in muzica. Si, dupa ce i-a compus splendidele si tristele “Ce mult te-am iubit”, “Cine mi-a luat iubirea?” sau “Ai venit prea tarziu” i-a jurat credinta si, in numele unei iubiri mai optimiste, a cerut-o de sotie. Sunt si azi impreuna, parinti ai unei fete de 15 ani si ai unui repertoriu plin de frumusete. Ileana Sipoteanu este o femeie frumoasa si cocheta, imbraca rochiile creatoarei Liliana Cornila, de la casa de moda Licor, dar recunoaste ca nu acorda suficient timp infrumusetarii…

 

Marea Dragoste / Tango:  Nu purtati numele sotului, v-ati pastrat numele de fata…

ILEANA SIPOTEANU: Sotul meu a fost total de acord ca eu sa-mi pastrez numele, lui i-a placut foarte mult de la inceput. Ma si alinta, imi spune Sipo, chiar si prietenii imi spun asa, iar sotul meu imi mai spunea Sipotut.

Revolutia m-a prins la Bacau, eram cu Ursulescu si cu Cotabita si va dati seama cum a fost drumul de la Bacau la Bucuresti. M-au lasat noaptea la Piata Rosetti, iar eu trebuia sa ajung in Piata Romana. Si atunci, in 17- 18 decembrie, in zilele acelea, din pricina drumului pe care l-am facut in noapte, ingrozita, atunci la Revolutie, am facut un soc emotional si mi-am pierdut vocea.

Marea Dragoste / Tango:  Si, desi sunteti de la munte, v-ati mutat pe malul marii…

ILEANA SIPOTEANU: Noi ne-am retras la malul marii si bine am facut. Sigur, era foarte bine si daca stateam in Bucuresti, era bine pentru profesie, dar ne-am retras acolo intr-o oaza de liniste pentru ca nu mai puteam eu, am avut atat de mult de lucru in perioada aceea 85-90, nu aveam nicio zi libera, veneam, lasam un bagaj, plecam cu un altul, eram numai pe drum si nu am mai rezistat, iar la Revolutia mi s-a intamplat ceva rau. Revolutia m-a prins la Bacau, eram cu Ursulescu si cu Cotabita si va dati seama cum a fost drumul de la Bacau la Bucuresti. M-au lasat noaptea la Piata Rosetti, iar eu trebuia sa ajung in Piata Romana. Si atunci, in 17- 18 decembrie, in zilele acelea, din pricina drumului pe care l-am facut in noapte, ingrozita, atunci la Revolutie, am facut un soc emotional si mi-am pierdut vocea. Eu nu am mai vorbit deloc un an de zile.

Marea Dragoste / Tango:  Si ce ati facut, cum v-ati revenit pana la urma?

ILEANA SIPOTEANU: M-a trimis o cantareata de opera la Spitalul Coltea, la doctorul Ionescu si mi-a dat un tratament. Si mi-a zis sa nu vorbesc deloc, pentru foarte mult timp. Drept care in perioada aceea, desi am mai aparut pe scene, am cantat doar playback, pentru ca aveam contracte de onorat.

Marea Dragoste / Tango:  Iar dupa aceea nu ati mai cantat la fel de mult. Stiu ca in anii ’86- ’87 erati mereu la radio, va auzeam mereu.

ILEANA SIPOTEANU: Da, foarte, foarte greu mi-am revenit. Mitica m-a ajutat foarte mult, pentru ca mereu imi spunea: Este foarte bine, desi nu era bine, si nu mai puteam sa mai apar in spectacolele mari, sa cant live in festivaluri, pentru ca emotiile ma copleseau, nu mai puteam sa ma controlez… Pentru un artist asta este o mare drama.

Marea Dragoste / Tango:  E minunat ca v-ati revenit si ca ati luat-o de la capat. Si e minunat ca sotul a ramas langa dumneavoastra, nici nu va era sot atunci. Putea sa va paraseasca pana la urma, pentru ca erati intr-un impas, daca nu v-ar fi iubit atat de mult. Nu v-ati gandit la asta?

ILEANA SIPOTEANU: Nu. M-am simtit iubita. El a fost mereu cel care ma incuraja, dar nu ca sa ma oblige sa fac ceva, nu. Daca am putut sa ma duc undeva, m-am dus, daca nu, nu. Atata doar imi spunea: Ai grija, ca trec anii! Asta imi spunea de fiecare data. Eu aveam nevoie de o echipa, de cineva care sa se ocupe de mine, cum a fost Mitica, sotul meu, el a fost cel care m-a propulsat in muzica, mi-a facut repertoriu personal. Un artist daca nu are repertoriu personal nu are ce face, dar eu aveam nevoie de o echipa cu care sa lucrez, sa merg sa fac diferite lucruri, sa joc in spectacole sau in filme, pentru ca eu m-am pregatit pentru asta, am facut Facultatea de Teatru.

Marea Dragoste / Tango: Unde ati facut facultatea?

ILEANA SIPOTEANU: La Hyperion, la filiala Constanta. Cand m-am angajat la Teatrul Fantasio, in ’92, se crease aceasta filiala, facuta de Geo Saizescu. Se numea Facultatea de Arte si Film, si am zis ca ar fi foarte interesant daca as urma-o si eu. Aveam 24 de ani, aveam turnee, spectacole, dar am luat o hotarare clara, am spus: Daca nu fac acum asta, nu o sa mai fac niciodata! Si, cu riscul alunecarii terenului in ceea ce priveste cariera, pentru ca facultatea asta nu se face asa cu un telefon dat unui coleg sa-mi trimita cursuri, nu…, m-am inscris. Facultatea de Teatru este o facultate foarte serioasa, nu spun ca celelalte nu sunt, doar ca la celelalte mai poti lipsi de la un curs-doua, aici nu. Nu ai voie si, daca o faci, o faci pe riscul tau.

Eu sunt interpreta de muzica usoara, nu sunt cantareata de muzica usoara. Eu interpretez un text.

Marea Dragoste / Tango: Dar, inainte de asta, erati deja foarte cunoscuta. Spuneti-mi cum ati ajuns sa cantati, sa apareti la televizor, sa fiti difuzata la radio?

ILEANA SIPOTEANU: Cand eram in liceu, in perioada aceea, 83-84, era o trupa Valahia, din Pitesti, care a venit la noi la Rucar. Cineva din trupa, o chitarista foarte simpatica, a intrebat daca e cineva in sala care vrea sa-si etaleze talentul. Se practica pe atunci sistemul asta de spectacol, cum facea si Paunescu la Cenaclu. Eu nu am spus nimic, pentru ca eu sunt foarte emotiva, am o sensibilitate si o emotivitate aparte, caracteristica probabil zodiei. Si nu m-am dus. Insa toti colegii si prietenii mei m-au impins efectiv catre scena. Era la moda atunci Mirabela Dauer, cu cantecele ei formidabile, si am cantat doua piese de-ale ei. Am avut un succes extraordinar si m-au intrebat daca imi doresc sa ma duc cu ei sa cant, cand si cand, fiindca eram in clasa a 11-a, nu puteam sa lipsesc prea mult, mai ales ca ai mei nu prea erau de acord. Am plecat de cateva ori cu ei, am facut si Scoala Populara de Arta la clasa doamnei Cornelia Voica, o profesoara foarte exigenta, care ma tot mustra cand lipseam…

Marea Dragoste / Tango: De ce lipseati?

ILEANA SIPOTEANU: Fiindca mai aveam spectacole… Iar profesoara imi spunea: Nu o sa poti sa faci nimic daca nu vii la ore! Dar tot ea ma incuraja, imi spunea intotdeauna ca am o particularitate, ca e ceva care ma deosebeste de ceilalti. Ceilalti veneau la canto, eu nu veneam sa fac canto, nici nu aveam voce de canto! Eu sunt interpreta de muzica usoara, nu sunt cantareata de muzica usoara. Eu interpretez un text. Un text de muzica usoara nu este o poezie, este… nu mai usor, dar ajunge mai repede la sufletul omului. Si, pe atunci, cantam piesele de succes din anii aceia. Am fost doi ani cu ei, in spectacole dupa care un coleg de trupa, care era tobosar la teatru, la Davila, mi-a spus ca exista un loc liber de solist vocal…

Marea Dragoste / Tango: Si atunci l-ati cunoscut pe sotul dumneavoastra?

ILEANA SIPOTEANU: Da, tocmai auzisem ca este un post liber la teatrul din Pitesti si m-am dus sa particip la concurs. Si acolo am auzit ca trebuia sa vina un compozitor, Dumitru Lupu. Nu auzisem de el. Stiam cateva piese din repertoriul lui, dar nu stiam ca sunt ale lui, pentru ca eram foarte tanara, si el era foarte tanar, dar era chiar atunci in mare voga… Dar n-a venit azi, n-a venit maine, n-a venit poimaine, iar eu faceam naveta si ma enervam ca nu vine. Si la un moment dat am zis: Domnule, dar stati asa, de ce nu vine domnul Lupu, ca eu fac naveta de la Rucar, sunt ocupata, am si eu ore la scoala… Si mi-au zis: asta este, domnul Lupu e si la Bucuresti, dar cand o sa vina va anuntam. Si mi-am lasat numarul de telefon, sa ma sune.

Marea Dragoste / Tango:  Si cand v-au sunat?

ILEANA SIPOTEANU: Ma suna intr-o zi seful de sectie de la Teatru sa-mi spuna ca pe data de 8 iunie, in 1985, este concurs. Dar eu pe 8 iunie aveam examen de conducere tractor. Toti prietenii mei de la Silvicultura isi luasera permisul de conducere pentru tractor, asa ca eu l-am implorat pe tata sa vorbeasca cu maistrul sa ma lase si pe mine sa-mi iau carnetul. Asa ca am zis clar: “Eu nu pot sa vin la concursul din 8 iunie pentru ca am examen de conducere tractor”… Probabil ca omul s-a inchinat, cred ca a zis: “Fata asta nu e intreaga la minte”. Si nu m-am dus la concurs, m-am dus la tractorul meu… Norocul a fost ca nu s-a prezentat nimeni la concurs in ziua aia si concursul s-a reprogramat. Ca sa vezi destinul… Si, cand m-am dus eu la concurs, peste o luna, a mai venit o fata, care era si flautista. Cantam si eu la chitara, dar cantam asa, ca un amator, insa ea era flautista, avea liceul de muzica, si m-am cam speriat. Am zis: “Na, ti-a trebuit carnet de tractor!”

Marea Dragoste / Tango:  Dar ati luat carnetul de tractor, pana la urma?

ILEANA SIPOTEANU: Da. Vi-l arat (rade). Si, pana la urma amandoua am luat concursul, pe mine m-au luat sa cant si pe ea au bagat-o in orchestra. Si acolo, la concurs, a fost prima mea intalnire cu Mitica. Si apoi… Hai sa repetam pentru Festivalul de la Mamaia, hai sa facem o piesa noua, am fost nu impinsa de la spate, dar tot timpul coordonata intr-un fel. Nu am fost nevoita sa ma duc eu sa ma zbat, eu am avut un drum mai usor, din fericire.

Marea Dragoste / Tango:  Cum a inceput povestea de dragoste cu Dumitru Lupu? Cum v-a remarcat?

ILEANA SIPOTEANU: Eu l-am remarcat, cand era in comisie. Eu cantam rock, eu sunt o fire temperamentala, insa el cand m-a vazut pe mine, asa, imbracata intr-un deux piece, a zis: “Fata asta trebuie sa cante ceva romantic!”. Si a abordat-o pe Mara Barbulescu, textiera noastra, care era profesoara de contrabas la Liceul de Muzica Dinu Lipatti din Pitesti, si i-a spus sa-mi faca un text pentru un cantec de iarna. Si mi-a facut atunci “Ma voi gandi la tine”, unul dintre cele mai frumoase cantece din repertoriul meu, care, insa, n-a facut cariera cu mine pentru ca in urmatoarea vara i s-a cerut lui Dumitru o piesa pentru creatie la Mamaia si a dat aceasta piesa unei colege care intrase la interpretare. Si mi-a luat piesa, iar eu am suferit enorm, am plans… Asa a inceput… Ma invita la cofetaria de alaturi, era o cofetarie vizavi de teatru, unde cred ca am mancat sute de savarine.

Marea Dragoste / Tango:  Vai, dar nu v-ati ingrasat, chiar daca ati mancat atatea prajituri!

ILEANA SIPOTEANU: Eu mancam si el se ingrasa (rade).

Marea Dragoste / Tango:  Cum va mentineti, de fapt, o asemenea silueta? Tineti cure de slabire, faceti sport, tineti la somnul de frumusete?

ILEANA SIPOTEANU: In afara de sportul pe care l-am practicat in tinerete, in liceu, nu am facut nimic special. Cred ca este gena, cred ca este optimismul meu exacerbat. Eu mananc la ore fixe. Mananc cat imi permite stomacul, niciodata mai mult si mananc lucruri usoare, dar nu tin diete. Insa tin la mesele pe care le iau.

Marea Dragoste / Tango:  Revenind la iubire… N-ati avut alta iubire inainte?

ILEANA SIPOTEANU: Ba da, am avut, dar nu cred ca e cazul sa mai vorbesc despre asta. Insa iubirile dintai nu se uita niciodata…

Marea Dragoste / Tango:  Si domnul Lupu a fost casatorit.

ILEANA SIPOTEANU: Da, a fost casatorit tot cu o cantareata.

Marea Dragoste / Tango:  Cu Viorela Filip.

ILEANA SIPOTEANU: El si-a dorit foarte mult copii. Eu puteam sa nu ma gandesc la asta, fiindca eram in ascensiune, dar el si-a dorit atat de mult copii, incat am zis ca merita, el e un om care merita un asemena dar. Dorinta lui cea mai mare a fost sa aiba o fetita. Si, iata, o avem pe Dumitrana.

Marea Dragoste / Tango:  Ce nume deosebit…

ILEANA SIPOTEANU: In liceu am avut o profesoara de romana extrem de sensibila si frumoasa, pe care o chema Dumitrana, numele de familie. Si asa am ales numele…

Sentimentul maternitatii e inaltator numai atunci cand il traiesti, nu ai cum sa explici cuiva.

Marea Dragoste / Tango:  Cand v-ati casatorit, de fapt?

ILEANA SIPOTEANU: In 1991, el s-a mutat de la Pitesti la Constanta, ca dirijor. Si, in 1992, m-am mutat si eu, iar pe urma am inceput facultatea de teatru. In ’93 ne-am casatorit civil. A fost un moment care m-a luat prin surprindere… Eu chiar nu ma gandeam atunci la asta, pentru ca eram ocupata, aveam contracte, dar el mi-a zis: “Sa stii ca la ora 1 mergem la Casa Casatoriilor, ca ne asteapta doamna Elena Craciun, ofiterul starii civile”. Si zic: “Poftim?!!!” Nu pentru ca m-ar fi pus in fata faptului implinit, dar parca nu eram chiar pregatita…

Marea Dragoste / Tango:  Va simteati prea tanara pentru asta?

ILEANA SIPOTEANU: Poate si asta.

Marea Dragoste / Tango:  Insa erati deja de cativa ani impreuna.

ILEANA SIPOTEANU: Da, dar puteam sa nu ne casatorim… Apoi, nunta am facut-o odata cu botezul fiicei noastre, in 7 ianuarie 1996. Dumitrana s-a nascut pe 12 noiembrie 1995, dupa care, in ’96, am facut si botezul si nunta.

M-am dus acasa si i-am spus: “Eu cred ca o sa fii tata”. Iar el nu mi-a zis mie nimic. A pus mana pe telefon si a sunat-o pe mama lui. Si a zis: “Mama, o sa fii bunica!”

Marea Dragoste / Tango:  Erati studenta cand ati ramas insarcinata? Cum a fost momentul in care ati aflat?

ILEANA SIPOTEANU: A fost o chestie extraordinara, pentru ca eu nu ramaneam insarcinata, nu stiu de ce. Si mi-era rau. Eram la Govora, la bai, ma tratam si mi-a fost foarte rau, nu am putut nici sa fac tratamentele, nu puteam sa mananc si m-am gandit ca as avea vreo problema de sanatate si m-am dus la doctor. “Sunt foarte bolnava!”, i-am zis doctorului. Si el mi-a raspuns: “Da, sunteti foarte bolnava, sunteti insarcinata” (rade). Stiti ce am facut? L-am luat in brate si l-am pupat pe doctor! (rade). Eram fericita, am avut o senzatie de atat de bine…

Marea Dragoste / Tango:  Si acasa cum i-ati spus sotului?

ILEANA SIPOTEANU: Dupa ce m-am mai dus o data la doctor, ca sa fiu sigura, m-am dus acasa si i-am spus: “Eu cred ca o sa fii tata”. Iar el nu mi-a zis mie nimic. A pus mana pe telefon si a sunat-o pe mama lui. Si a zis: “Mama, o sa fii bunica!” Ea isi dorea enorm o nepoata, pentru ca ei au fost numai baieti in familie, iar la un moment dat soacra mea a vrut sa adopte o fetita si probabil ca asta s-ar fi intamplat daca nu am fi avut noi fetita.

Marea Dragoste / Tango:  Cum v-ati simtit dupa ce ati nascut fetita?

ILEANA SIPOTEANU: Stiti cum e… Sentimentul maternitatii e inaltator numai atunci cand il traiesti, nu ai cum sa explici cuiva. Am avut mult ajutor si am avut si ocazia de a o da si soacrei mele, la Giurgiu, si mamei mele, dar eu am zis: “Nu, eu ma ocup de copilul asta, sa vad daca sunt in stare sa-l cresc. “

Marea Dragoste / Tango:  Si a fost greu?

ILEANA SIPOTEANU: Au fost si momente foarte grele, dar m-a ajutat foarte mult Mitica. Culmea este ca i-a placut atat de mult sa stea cu ea si sa fie langa ea, incat mereu o puneam intr-un rucsac si plecam cu fetita peste tot, la spectacole, oriunde unde mergeam noi. Si nu stiu daca a fost o greseala ca am luat-o la spectacole, dar cred ca din motivul asta ea acum nu-si mai doreste sa faca meseria asta, deocamdata. Canta la chitara si la pian cand era mai mica, dar acum ii plac mai mult limbile straine, limba romana si vrea sa faca regie-film. Chiar de ziua noastra, pe 27 noiembrie – cand am facut 18 ani de casnicie – ne-a facut un filmulet foarte dragut, cu poze de-ale noastre, cu muzica… Am plans foarte mult, a fost foarte emotionant. E inventiva, e creativa, ii place mult la scoala. E la un liceu pedagogic si se ocupa serios de scoala, face proiecte, atata doar ca nu e sportiva, asa cum am fost eu…

Cred ca am stiut sa tac la timp. Cand o femeie nu tace la momentul potrivit, e jale! Se produce acea nenorocire care, pana la urma, duce la iminenta despartire. E am tacut. Si nu din prostie sau obedienta. Nu! Am tacut atunci cand a trebuit, iar pe urma am reluat discutia

Marea Dragoste / Tango:  Cum au fost acesti 18 ani de casnicie? Ce a fost usor, ce a fost greu, cum ati facut sa reziste atatia ani o casnicie, mai ales ca sunteti intr-un mediu de artisti, unde se rezista atat de greu?

ILEANA SIPOTEANU: Da, e foarte adevarat. Daca e sa spun un secret, cred ca am stiut sa tac la timp. Cand o femeie nu tace la momentul potrivit, e jale! Se produce acea nenorocire care, pana la urma, duce la iminenta despartire. E am tacut. Si nu din prostie sau obedienta. Nu! Am tacut atunci cand a trebuit, iar pe urma am reluat discutia: Hai sa vedem, ce e bine, ce nu e bine, ce ai facut, ce am gresit? Iar Mitica e un om mai mare cu 15 ani decat mine si e intelept. Noi avem la Constanta un duplex, la etajul unu locuim, iar jos sunt studiourile muzicale. Si in momentul in care pornea o discutie mai cu foc, eu ii sugeram foarte politicos sa mearga la studio: “Ai ceva de facut acum, ia du-te si compune ceva…” Si avand si marea aproape, a compus foarte multe cantece frumoase, mai ales ca un artist este foarte productiv atunci cand sufera.

Marea Dragoste / Tango:  Indraznesc sa va intreb si asta: fosta sotie a domnului Lupu a fost o cantareata foarte cunoscuta, apoi, dupa despartire, n-a mai aparut deloc. Poate ca are toate motivele sa va urasca, pentru ca a disparut complet dupa aceea.

ILEANA SIPOTEANU: Nu, nu vreau sa cred asta.

Marea Dragoste / Tango:  Dar va cunoasteti?

ILEANA SIPOTEANU: Da, ne cunosteam dinainte si ne-am inteles foarte bine.

Marea Dragoste / Tango:  Deci nu aveti vreo vina ca s-au despartit, nu?

ILEANA SIPOTEANU: Nu! Poate ea o fi gandind asa, dar eu nu, pentru ca eu nici n-am stiut o luna de zile ca e insurat. Dar mie mi-e greu sa vorbesc despre asta, nu pentru ca nu vreau sa deschid subiectul, insa pot spune acum doar ca femeia este un pion foarte important intr-o casnicie, mult mai important decat barbatul. Este acel pion pe tabla de sah care, daca nu face mutarile corecte, se alege praful.

Marea Dragoste / Tango:  Motive de gelozie ati avut? Geloasa v-a facut?

ILEANA SIPOTEANU: La inceput aveam momente de gelozie. Dar eu sunt sigura ca Mitica, desi lui ii plac foarte mult femeile, ii place sa faca complimente femeilor, sunt sigura ca nu m-a inselat. Da, la inceput mai eram geloasa, dar apoi am zis: Pana la urma, asta e viata. Stii ce am inteles eu foarte repede si usor? Ca trebuie sa iei viata asa cum este si ca in viata exista intalniri, despartiri, viata, moarte, nu avem ce sa facem. Recunosc ca acum nu stiu ce as face daca s-ar intampla o tragedie ca asta, o despartire…

Marea Dragoste / Tango: De ce? Pana la urma dumneavoastra puteti sa-i dati motive de gelozie, pentru ca sunteti tanara, frumoasa, toata lumea va cunoaste, va iubeste, fata e mare acum… Nu v-ati indragostit niciodata de altcineva?

ILEANA SIPOTEANU: Nu. Nu m-am indragostit de nimeni altcineva niciodata, pentru ca atunci cand ma duc undeva, iau lucrurile asa cum sunt ele, imi rezolv problemele si plec. Puteam sa ma indragostesc de un doctor, la cati doctori am fost…

Marea Dragoste / Tango:  Dar ei sigur s-au indragostit de dumneavoastra.

ILEANA SIPOTEANU: Nu poti sa stii.(rade). S-ar putea ca unele din femeile acestei lumi sa fie destinate unei singure persoane. Mama mea, de exemplu, care s-a casatorit cu tata din cauza parintilor, nu a fost o iubire asa cum a fost la mine, dar la ea am inteles ca totul s-a petrecut incet, incet. Dar mie imi plac iubirile astea cu fluturasi in stomac. Acum, vezi tu, capeti experienta, iubirea se transforma intr-o relatie frumoasa de intelegere, asta e important. Si eu cred ca depinde si de compatibilitatea intre zodii, ca daca nu era o compatibilitate…

Marea Dragoste / Tango: Nu v-ati gandit ca s-ar putea intampla totusi sa va indragostiti de altcineva?

ILEANA SIPOTEANU: Mi-e teama de acest lucru. Dragostea e un sentiment atat de puternic, incat nu ai cum sa-i faci fata. De asta mi-e teama. Si acum mi-e teama. In schimb, eu ma duc singura si la zile de nastere, nunti, petreceri… Niciodata nu m-a oprit, pentru ca si el a inteles ca daca viata vrea sa mergem impreuna mult timp si pana la moarte, vom merge. Daca nu, nu. Dar trebuie sa intelegi lucrurile astea, sa iei fiecare cuvant din viata asta care ne insoteste si sa-i dai valente noi. Eu ma minunez cand aud mamicile acum: Am copiii mari, gata ma despart, vreau sa fiu fericita! Ce e aia fericire, nu trebuie sa ne gandim la fericirea copiilor?

Marea Dragoste / Tango:  Da, dar aveti in permanenta si dreptul sa fiti fericita.

ILEANA SIPOTEANU: Da, avem dreptul, e adevarat, dar eu ma gandesc acum la fata mea.

Marea Dragoste / Tango:
Dar nu puteti sa-i dati fericire. Oricat de mult ati iubi-o, nu puteti sa-i dati fericire. Nici eu nu le pot da copiilor mei, iar eu am inteles ca doar pentru fericirea mea pot sa lupt, si, fiind eu fericita, sa-i fac pe cei din jurul meu fericiti. Deci cred ca avem dreptul sa fim fericiti.

ILEANA SIPOTEANU: Sa stiti ca am avut foarte multi curtenitori si, culmea culmilor, cativa dintre ei erau chiar foarte aproape de noi. Dar eu am spus: Mai, asta ma incearca pe mine? Si eu tot timpul le cant: Pe tine nu te pot iubi (rade)…

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Interviuri

Comentarii

 • O superba femeie cu o superba voce, pacat ca a fost asa de putin mediatizata si ,,DIFUZATA” dar probabil din teama multor mediocre cu ,,relatii” si mai putin dotate atat fizic cat si muzical

  ION ANGHELESCU aprilie 18, 2022 11:29 am Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.