fbpx

Încă un motiv să mergi la Cinema City! Te poți trezi cu un megastar în sala de cinema…

de
Sebastian Stan

Norocoșii spectatori ai proiecției de duminică seara, de la ora 19.30, a filmului Avengers: Infinity War / Răzbunătorii: Războiul Infinitului de la sala IMAX Cinema City din București au avut parte de o surpriză enormă, care a generat reacții dintre cele mai diverse, de la țipete și chiote de bucurie, la aplauze și lacrimi. Înainte să înceapă difuzarea filmului, în splendida sală IMAX Cinema City, în care se aflau peste 300 de spectatori, a intrat, într-o vizită neanunțată, chiar actorul american născut în România, Sebastian Stan, interpretul rolului Bucky Barnes din filmele Marvel, el însuși unul dintre supereroii filmului care urma să ruleze pe ecran, Avengers: Infinity War.

.

“Bună seara!” – a spus Sebastian Stan în limba română, după care și-a cerut permisiunea să continue în engleză. “Nu-mi vine să cred că sunt aici! Vreau să vă urez bine ați venit la film, să vă spun că acest film a fost filmat cu camere IMAX, de aceea, vizionându-l aici, veți avea parte de o proiecție de mare impact – s-ar putea să nu mai vedeți și să nu mai auziți, o vreme, după filmul ăsta (râde)… Și eu am văzut filmul pentru prima dată lunea trecută, pentru că fost a fost în așa fel făcut, încât nimeni să nu știe ce se întâmplă, nu ne-au dat scenariul întreg și inclusiv s-au filmat scene false, dar, cred, totuși, că ați auzit deja, oameni mor în film – nu vă spun, însă, cine, poate ghiciți, poate chiar eu… Oricum, bucurați-vă de vizionare!”, a spus interpretul lui Bucky Barnes, actorul de origine română Sebastian Stan, născut pe 13 august 1982 la Constanța.

Sebastian Stan a sosit în România în urmă cu trei zile, ca invitat special al American Independent Film Festival 2018, însă a dorit să-și întâlnească și fanii din cinematografe și a ales Cinema City din AFI Cotroceni. După micul lui discurs, la ieșire, extrem de binevoitor și prietenos, s-a fotografiat cu câțiva admiratori și a acordat autografe.

 

 

Categorii:
Film · Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.