fbpx

Într-un an, cât alții în 10. Evoluția HUAWEI AppGallery la aniversare

de

Basmele românești au ca eroi personaje curajoase, menite să schimbe lumea, care, în copilărie, cresc într-un an cât alții în zece. În lumea de azi, care a trecut de la imaginația domoală la virtualul vertiginos, creșterile sunt încă și mai uimitoare.

Să ajungi într-un singur an de la 0 la 1000 este o performanță care poate fi așezată și în poveste, dar și în manualele de marketing de succes. Acesta poate fi un gând îndreptățit – și încă un motiv de a toasta – pentru toți utilizatorii români care participă, virtual, la aniversarea de un an a HUAWEI AppGallery și care au aflat că, din septembrie 2019 până în septembrie 2020 magazinul propriu de aplicații Huawei a adăugat peste 1000 de aplicații locale. Tot pe plan local, AppGallery s-a bucurat de o evoluție foarte rapidă și în ceea ce privește numărul de dezvoltatori: de la 0 la peste 200 de dezvoltatori enterprise și alte câteva sute de dezvoltatori individuali într-un singur an.

Această performanță s-a născut din grija companiei față de utilizatorii săi, tradusă în angajamentului de a purta permanent discuții cu partenerii globali și locali pentru a le oferi utilizatorilor aplicațiile importante pentru ei.

Un alt motiv de a celebra este și bilanțul care așază în aceste ultime 12 luni 25.000 de câștigători în campaniile derulate în HUAWEI AppGallery, premiile oferite utilizatorilor ridicându-se la valoarea de aproximativ 1.500.000 euro.

Creșterea va continua într-un ritm încă și mai susținut, pentru că, începând cu data de 1 decembrie 2020, Huawei și-a deschis porțile către toate smartphone-urile cu Android, indiferent de marcă. Astfel, utilizatorii Android beneficiază de acces gratuit către zeci de mii de aplicații locale și internaționale, alături de alte beneficii importante disponibile în magazinul virtual.

Toți utilizatorii Android au de acum acces la ecosistemul HUAWEI AppGallery, oferindu-le acces rapid la toate aplicațiile de care au nevoie în activitățile lor de zi cu zi. Instalarea magazinului virtual de aplicații poate fi făcută extrem de simplu, pe toate dispozitivele Android: fie accesând appgallery.huawei.com și folosind butonul de download AppGallery, fie printr-un clic pe link-ul următor: https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162.

Cele mai populare aplicații locale și internaționale din HUAWEI AppGallery, în funcție de categorii, sunt următoarele: Food Delivery (Jerry’s Pizza, FoodPanda, Dodo Pizza, Bringo Delivery), Știri (Digi 24Biziday – Știri verificate, Știri din România, Starea Naţiei, Știrile ProTV, BBC News), Gaming (Guns of Glory, Game of Thrones, Garena Free Fire, Lords Mobile, Cooking Games – Food Fever & Restaurant Craze, Epic Games, DIY Fashion Outfit for Girls, CarOffroadSimulator, PoliceCarSimulator, Truck Simulator USA), Banking (Banca Transilvania, George Romania, MyBRD Mobile, Raiffeisen Smart Mobile, Card Sodexo Romania, mobilPay, eTokenBCR, VirtualCards – Loyalty Cards & Coupons Wallet, BT Pay), Shopping (OLX.ro – Anunțuri gratuite, Lajumate.ro, Okazii.ro, DEDEMAN, Cel.ro, elefant.ro, HomeZZ.ro – Anunțuri Imobiliare, CarZZ.ro – Anunțuri Auto, Amazon Shopping – Search Fast, Browse Deals Easy, AliExpress).

Dar acestora li se vor adăuga altele și altele, căci Petal Search, noul instrument performant de căutare disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă spre un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.