Klaus Iohannis: Gandul meu se indreapta azi catre cei pentru care Romania inseamna «acasa», oriunde s-ar afla

de

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook, cu doar cateva ore inainte Revelionului, un mesaj video catre toti romanii. Postarea sa adunase, pana in jurul orei 22, peste 75.000 de Like-uri.

In mesajul sau de pe Facebook, presedintele Klaus Iohannis a declarat:
“Dragi romani din tara si din strainatate, incheiem un an care ne-a adus provocari si schimbari. Incepem un an nou in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate. Si o vom face impreuna.
De Sarbatori, suntem mai buni unii cu altii, avem mai mult timp pentru cei care trec prin greutati, avem si mai multa incredere si speranta in viitor si lasam la o parte ce ne desparte si pastram ceea ce ne uneste.
Gandul meu se indreapta azi catre voi toti, concetatenii mei de pretutindeni. Catre cei mai tineri, care isi doresc un viitor mai bun in tara noastra. Catre cei care, prin munca si initiativa lor, duc Romania inainte. Catre parintii si bunicii nostri, care ne-au croit un drum in viata. Gandul meu se indreapta azi catre cei care slujesc sub drapelul Romaniei si al aliatilor nostri si ne fac cinste. Si catre cei pentru care Romania inseamna «acasa», oriunde s-ar afla.
As vrea ca de acum inainte sa nu fie nevoie de zile speciale pentru incredere si speranta. As vrea ca 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim!
Sarbatori fericite si La multi ani!”

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *