fbpx

Maria Dinulescu: Daca vreau sa fiu un produs de calitate, am nevoie sa ma asociez cu oameni de calitate

de

Maria Dinulescu este actrita-miracol a ultimilor ani romanesti. Ne-a uimit cu rolurile ei din Pescuit sportiv, Califoria Dreamin’ sau In deriva si cu prezenta ei absolut fermecatoare din fiecare aparitie mediatizata.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De curand, Maria a devenit imaginea saloanelor Egoist, alaturandu-si brandul de cel al unor minunate saloane de ingrijire si infrumusetare. (Si inca si mai de curand, actrita si-a anuntat dorinta de a pleca in America, pentru a-si putea face meseria cu adevarat…)

Marea Dragoste / Tango: Ai jucat in serialul In deriva rolul unei femei foarte frumoase, senzuale, extrem de atractive. Cum te simti in pielea unui personaj atat de seducator?

Maria Dinulescu: Regizorii mei si-au dorit-o mai putin feminina si destul de directa. Pozitiile corpului au fost alese spre o directie masculina. Duritatea cu care incearca sa isi ascunda sufletul a fost destul de dificila de obtinut. Mi-am dorit ca publicul sa ii dezvaluie aceasta masca si sa ajunga langa ea pentru a ii oferi intelegere si dragoste. Faptul ca o descoperi seducatoare inseamna ca te-a emotionat destinul pe care il are si viata care inca mai este in ea. Se pare ca “Nora” a devenit un pariu castigat.

Marea Dragoste / Tango: Ai avut nevoie de o pregatire speciala, atat psihic, cat si fizic, pentru rolul acesta atat de solicitant?

Maria Dinulescu: Din pacate a fost un personaj care m-a chinuit. Au fost foarte multe restrictii in crearea lui. Regizorii si-au dorit “Nora”pe care o vedeti pe ecran. Lipsita de caldura si bucuria de viata pe care Maria le are in fiecare clipa a vietii ei. Zilele petrecute in sectia de neurologie a spitalului Bagdasar m-au ajutat sa invat despre profesia de anestezist, dar si de ce trebuie sa alegi sa fii practic, direct si decis cand este vorba despre viata sau moarte. Mergand acolo am inteles de ce “Nora” poate fi privita ca fiind lipsita de sensibilitate si de ce alege sa lupte pana la capat pentru iubirea ei.

Marea Dragoste / Tango: Cum ai luat decizia de a deveni imaginea saloanelor Egoist? Cum a inceput colaborarea voastra si cum de ati ajuns atat de departe?

Maria Dinulescu: Noi suntem un produs. Fiecare dintre noi. Asta daca ne gandim la modul practic. Desigur ca suntem zamisliti din spirit, iar acesta este cel care ne ajuta sa cream, sa credem si sa ne dorim sa fim. Traim totusi intr-o lume care are reguli ce trebuiesc respectate. Sunt multe negocieri pe care trebuie sa le facem cu sistemul ca sa putem supravietui. Cred ca nu trebuie sa astept ca oamenii sa ma descopere, ci sa folosesc limbajul prezentului si sa imi ofer sansa de a fi ascultata. Spun ca daca vreau sa fiu un produs de calitate am nevoie sa ma asociez cu oamenii de calitate, cu profesionisti care sa ma creasca. Sansa a fost ca in spatele brandului “Egoist” sa descopar caldura umana. Aici fiecare clienta primeste atentie, calitate si suflet in egala masura.

Marea Dragoste / Tango: Cum se ingrijeste o femeie tanara si frumoasa ca tine? De ce fel de servicii ai nevoie, la ce fel de specialisti apelezi tu insati?

Maria Dinulescu: Investesc foarte mult in mine. Indiferent de ce mi se va intampla sau voi alege sa traiesc stiu ca voi avea resurse sa creez mereu ceva nou. Investesc in dorinta de a ii asculta pe ceilalti si a incerca sa ii iubesc, investesc in cultura mea, in intalnirile pe care mi le provoc cu minti sclipitoare ale acestui prezent si investesc in increderea de a ii lasa pe cei cu care colaborez sa isi faca fiecare profesia cu 100% libertate.

Marea Dragoste / Tango: Exista la Egoist sau altundeva servicii de infrumusetare care sa compenseze lipsa de frumusete din sufletul nostru sau macar lipsa de chef de viata?

Maria Dinulescu: Trebuie sa recunosc ca daca trupul ne este bolnav pur si simplu viata devine foarte grea, ca daca spre exemplu parti din creier nu mai functioneaza ne preschimbam in adevarate legume. Sunt lucruri tehnice care activate devin stimuli pentru imbunatatirea noastra. Spre exemplu muzica este cea care imi poate schimba starea de spirit in cateva secunde precum un masaj facut de niste maini miraculoase in 30′ imi pot reda linistea pe care mi-o doresc in fiecare clipa.

Marea Dragoste / Tango: Cum reusesti sa fii atat de credibila, atat de convingatoare si atat de iubita ca actrita?

Maria Dinulescu: Probabil ca incerc sa cred, sa ma conving si sa iubesc fiecare experienta pe care o traiesc. Iti multumesc pentru apreciere si incredere, am nevoie sa stiu ca sunt iubita si sustinuta in drumul meu.

Marea Dragoste / Tango: Cum te-ai simtit jucand alaturi de Marcel Iures? Ce inveti, ce uiti, ce rabzi, ce accepti, ce descoperi langa un asemenea actor?

Maria Dinulescu: Experienta nu a fost una ca in filme… Insa are un happy end prin faptul ca am invatat datorita dumnealui ca daca ofer atentie, toleranta, incredere, la final primesc dragoste. Ii multumesc!

ACEST MATERIAL ESTE PROPRIETATEA EXCLUSIVA A SITE-ULUI MAREA DRAGOSTE / www.revistatango.ro SI, CONFORM LEGII DREPTURILOR DE AUTOR, NU POATE FI PRELUAT, INTEGRAL SAU FRAGMENTAR, FARA ACORDUL SCRIS AL DETINATORILOR ACESTUI SITE.
contact mareadragoste@revistatango.ro
, alice@revistatango.ro

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Interviuri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.