fbpx

Metropolitan Life, servicii medicale in strainatate, in valoare de pana la doua milioane de euro

de

Metropolitan Life a lansat in Romania clauza de asigurare Top Protect, prin care ofera romanilor acces la medici de renume international, precum si la facilitati medicale de top la nivel mondial, in situatii medicale grave precum cancer sau anumite interventii chirurgicale. Top Protect, o solutie inovatoare si unica in Romania, oferita prin parteneriatul Metropolitan Life cu Best Doctors®, poate fi atasata politelor noi de asigurare de viata cu componenta de economisire si acopera cheltuieli medicale de pana la 1 milion de euro pe an si 2 milioane de euro pe viata.

• Metropolitan Life lanseaza Top Protect, o solutie inovatoare de protectie pentru situatii medicale neprevazute.
• Top Protect, oferit in parteneriat cu furnizorul global de servicii medicale Best Doctors®, ofera acoperire de pana la 1 milion de euro pe an si 2 milioane de euro pe viata.
• Solutia Top Protect asigura, la cele mai inalte standarde internationale, proceduri precum tratamentul cancerului, interventie chirurgicala de by-pass coronarian, inlocuirea sau corectia valvei cardiace, neurochirurgie si transplant de organe sau maduva osoasa.

“Romanii economisesc tot mai mult pentru planurile de viitor dedicate copiilor, familiei si acumularii pentru pensie. Grija pentru viitor inseamna mai mult decat atat. Uneori, ne confruntam cu evenimente neprevazute, precum situatii medicale, care pot impiedica implinirea planurilor pe care le avem si pentru care avem nevoie de protectie, mai ales atunci cand este necesar tratament in strainatate. Metropolitan Life preia grijile financiare si asigura, prin solutia inovatoare Top Protect, accesul la tratament de specialitate la institutii de renume mondial si siguranta planurilor de viitor”, a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Top Protect se adreseaza celor cu varsta de pana la 64 de ani care achizitioneaza o asigurare de viata cu componenta de economisire. Prin parteneriatul cu furnizorul global de servicii medicale Best Doctors®, Metropolitan Life ofera clientilor acces la servicii medicale la standarde internationale, in institutii medicale de top din strainatate, cu exceptia SUA. Clauza de asigurare Top Protect include proceduri precum tratamentul cancerului, interventie chirurgicala de by-pass coronarian, inlocuirea sau corectia valvei cardiace, neurochirurgie sau transplant de organe sau maduva osoasa de la donatori in viata.

Totodata, clientii au acces la o serie de beneficii unice, suplimentare acoperirii cheltuielilor pacientului pentru tratamentul in strainatate. Beneficiile asigura o a doua opinie medicala si un diagnostic bazat pe analiza in profunzime a documentelor medicale de catre un expert medical de clasa mondiala. De asemenea, prin Top Protect, beneficiarii au confortul si sustinerea oferite de prezenta unui membru al familiei in strainatate pe toata perioada tratamentului, cheltuielile de transport si cazare fiind incluse in pachet. Nu in ultimul rand, solutia de protectie ofera clientilor pe perioada spitalizarii, un beneficiu in numerar de pana la 100 de euro pe zi, timp de maximum 60 de zile, si acopera cheltuieli de pana la 50.000 de euro la intoarcerea in Romania, pentru medicamentele achizitionate in vederea continuarii tratamentului.

Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa unde grupul MetLife, din care face parte Metropolitan Life, lanseaza Top Protect in parteneriat cu Best Doctors®. Solutia de protectie adreseaza cele mai frecvente afectiuni medicale din Romania. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii si Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente, principalele cauze de deces pe plan local, sunt bolile cardiovasculare, in proportie de 60%, urmate de diferite forme de cancer (18%) si de boli respiratorii (5%).

Despre Metropolitan Life

Brandul Metropolitan Life se bazeaza pe istoria si succesul grupului MetLife (NYSE: MET) – Metropolitan Life Insurance Company. Infiintata in 1868, MetLife ofera la nivel global asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. Cu aproape 100 de milioane de clienti, MetLife are operatiuni deschise in aproape 50 de tari si detine pozitii de conducere in piete din Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

In Romania, Metropolitan Life:

• Este numarul 1 in asigurari garantate – accidente si imbolnavire
• Este numarul 2 in piata de asigurari de viata, cu 16% cota de piata
• Are 16 ani de activitate pe piata locala de asigurari de viata
• 2 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata sau pensii private obligatorii oferite de companiile noastre.

Clasament intocmit in functie de primele brute subscrise la finalul anului 2013, cf. Raport Anual emis de Autoritatea de Supraveghere Financiara – Asigurari.

Despre Top Protect
Beneficiile principale:
• Servicii medicale de calitate oferite la nivel international
• Tratament si interventii chirurgicale de specialitate la institutii medicale de renume mondial din toata lumea, cu exceptia SUA
• Confortul si sustinere oferite de prezenta alaturi de pacient a unui membru al familiei, cheltuielile cu deplasarea si cazarea acestuia fiind de asemenea incluse
• Monitorizarea continua a tratamentului medical
• A doua opinie medicala, care include o analiza in profunzime a cazului medical de catre un expert si intocmirea unui raport cuprinzator cu recomandari de diagnostic si tratament pentru pacient si medicul curant
• Sprijin oferit pentru gasirea celui mai bun specialist din strainatate, cu exceptia SUA, in tratarea afectiunii.

Despre Best Doctors®
• Furnizor global de servicii medicale
• Peste 30 de milioane de membri in 70 de tari din intreaga lume
• Fondat in 1989 de catre medicii de la Harvard Medical School
• Retea de peste 53.000 de medici de specialitate in peste 450 de specialitati
• Rata de satisfactie a clientilor de 95%.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.