fbpx

Mission: Impossible – Dead Reckoning va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând din 9 februarie

de
Mission: Impossible Dead Reckoning - Part One

SkyShowtime a confirmat că Mission: Impossible – Dead Reckoning va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe platformă, începând din 9 februarie.

În Mission: Impossible – Dead Reckoning, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: trebuie să găsească o nouă armă înfricoșătoare, care poate amenința întreaga umanitate în cazul în care ajunge pe mâini greșite. Sunt în joc controlul asupra viitorului și soarta întregii omeniri, iar forțele întunecate din trecutul lui Ethan se apropie, astfel că începe o cursă mortală în jurul lumii. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să ia în calcul faptul că nimic nu contează mai mult decât misiunea lui – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.

În cea mai nouă producție din seria apreciată de critici joacă Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes și Rob Delaney. Filmul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

Mission: Impossible – Dead Reckoning se alătură unei selecții excepționale de noi filme de succes care pot fi vizionate pe SkyShowtime după lansarea lor în cinematografe și home entertainment, inclusiv Babylon, Fast X, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, The Super Mario Bros. Movie și Transformers: Ascensiunea bestiilor.

Alte titluri din cadrul francizei, disponibile pentru vizionare acum pe SkyShowtime includ: Misiune: Imposibilă, Misiune: Imposibilă II, Misiune: Imposibilă III, Misiune: Imposibilă – Protocolul fantomă, Misiune: Imposibilă – Națiunea Secretă și Misiune: Imposibilă – Declinul.

 

Regizor/Producător – Christopher McQuarrie

Scenariști – Christopher McQuarrie & Erik Jendresen

Producători – Tom Cruise, Christopher McQuarrie

Producători executivi – David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Tommy Gormley, Chris Brock, Susan E. Novick

 

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.

Lansat în 2023 pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu anulare oricând.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.