fbpx

MOROCCAN ESSENCE s-a lansat la București

de

Restaurantul Bellini a găzduit în premieră lansarea MOROCCAN ESSENCE Uleiul Pur şi Preţios din Seminţe de Cactus, cel mai nou şi luxos produs cosmetic din România.

Gazde perfecte au fost Kenza Alaoui (Maroc), acţionarul firmei şi iniţiatoarea acestui proiect în România și Lili Olteanu, Director General MOROCCAN ESSENCE România.

Evenimentul a adunat laolaltă reprezentante ale Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti, vedete din show-biz și vedete de televiziune, designeri vestimentari, specialiști în domeniu, bloggeri, jurnaliști: E.S. Faouz El Achchabi, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Marocului în România și consiliera sa, doamna Siham Kemmou, E.S. Boutheina Labidi, Ambasador al Republicii Tunisiene în România și E.S. Taous Djellouli, Ambasador al Republicii Algeriene Democratice şi Populare în România, alături de Cătălin Botezatu, Carmen Brumă, Adelina Pestriţu,  Crina Matei,  Cristina Cioran, Julia Jianu, Oana Sârbu, Oana Roman, Florentina Opriş, Gianina Corondan, Elli Lăslean,  Liliana Țuroiu, Diana Matei, Mirela Vescan, Simona Dragomir, Alice Năstase Buciuta  ş.a.

 

Despre MOROCCAN ESSENCE

Considerat a fi unul dintre cele mai prețioase uleiuri din lume (în România, flaconul de 15 ml are un preț de lansare de 187.90 lei), acest produs 100% natural și bio are la bază uleiul extras din semințe de cactus care crește în zonele aride și semiaride din întreaga lume, precum Marocul. De exemplu 1 litru de ulei se obține din 30 kg semințe, extrase la rândul lor din 1 tonă de fructe de cactus care crește fără a fi expus la fertilizare sau îngrășăminte chimice. Acesta este unul dintre motivele pentru care MOROCCAN ESSENCE (uleiul prețios din semințe de cactus conține 150% mai mult vitamina E decât uleiul de argan!) are atât de multe beneficii pentru ten și piele, fiind folosit la început de femeile din regiunile aride sahariene. Producția artizanală este supravegheată periodic de instituții internaționale de prestigiu, MOROCCAN ESSENCE fiind certificat ECOCERT și înregistrat pe portalul UE de Notificare a Produselor Cosmetice (CPNP).

Are un miros de fân cosit, conține Tecoferol (Vitamina E) și acizi grași esențiali (Acidul Linoleic, Omega 6) și pătrunde rapid în pielea care devine fină, catifelată și non-grasă. Perfect hipoalergenic, el este adaptat pentru toate tipurile de ten, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Mai multe detalii despre istoria uleiului de cactus și despre cum poate fi achiziționat puteți găsi pe

www.moroccanessenceshop.com și pe Facebook, https://www.facebook.com/moroccanessenceshop/

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.