fbpx

Neînfricata Lara Croft îi invită la cinema pe amatorii de superacțiune și de extraordinare efecte speciale

de

Credeam că după Angelina Jolie nu ne vom putea imagina o altă Lara Croft, însă Alicia Vikander, eroina noului film Tomb Raider. Începutul, recent intrat în cinematografe, se afirmă ca o eroină absolut memorabilă, curajoasă și fermecătoare.

Graham King, producătorul filmului a povestit despre experiența de a lucra cu Alicia Vikander, spunând că: “Alicia face ca totul să pară real – de la descoperirea indiciilor lăsate de tatăl său, până la cascadoriile pe care le face pe un avion prăbușit deasupra unei cascade. Eu stăteam confortabil în fața unui monitor în timp ce ea filma scena de pe avion, și am devenit foarte agitat, ca și cum ar fi fost cu adevărat în pericol, iar eu trăiam acest lucru alături de ea. Suntem siguri că vă veți bucura de adrenalină și suspans din plin, alături de neînfricata Lara Croft”.

Alicia Vikander, originară din Suedia, a fost foarte entuziasmată să lucreze alături de regizorul norvegian Roar Uthaug. “Am văzut multe dintre filmele sale și cred că este un om grozav, foarte talentat. Pasiunea sa și poveștile lui aduc un plus de emoție oricărui film. Am fost foarte încântată să lucrez cu el pentru că știam că are abilitatea de a face publicul să se conecteze la nivel emoțional cu ceea ce văd pe marele ecran.”

“Tomb Raider. Începutul” are cu siguranță toate ingredientele unui film ce vă va ține cu sufletul la gură. Nu îl ratati, rulează în cinematografele din toată țara, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D și este distribuit de Forum Film România.

 

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=H2j7zIHsA_Q

https://www.youtube.com/watch?v=vjT5rXBpvHI&t=22s

 

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity, Studio Canal şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.