fbpx

Flori de ie la târgul MAGIC Las Vegas

de

Se spune că “Nu aduce anul ce aduce ceasul.” După ce a cucerit aproape întreaga Europă, în an centenar, ia românească depășește din nou granițele europene și ajunge în fascinantul Las Vegas!

 Lansat din 2014, Flori de ie este recunoscut ca cel mai renumit brand din România care a reușit să repună trecutul tradiției românești în contemporaneitate, pe scene din diverse colțuri ale lumii, călătorind cu ia românescă pe trei continente timp de aproape patru ani. Londra, New York, Abu Dhabi, Viena, Moscova, Shanghai, Bergamo, Dubai, Barcelona, Tokyo, Copenhaga sau Ankara sunt doar câteva din marile orașe ale lumii care au fost cucerite de frumusețea iei și a portului tradițional românesc.

Anul acesta Flori de ie scrie o nouă poveste în cadrul târgului internațional MAGIC Las Vegas, unde Flori de ie lansează ultima colecție “Capsulă”, caracterizată prin culori solare și mii de mărgele. Tafta, borangic, poplin sau pânză topită sunt principalele texturi ce definesc rochiile acestui sezon, cusute în întregime manual. Cu un design cu totul nou, descris de linii îndrăznețe, pantaloni desprinși din secolul al XVIII-lea readuși în contemporaneitate sau veste mărgelite, noua colecție reușește să se alinieze cu succes la tendințele Haute Couture.

MAGIC Las Vegas este recunoscut ca unul din cele mai mari târguri de fashion din Statele Unite ale Americii, reunind în fiecare an designeri din întreaga lume. De la cele mai mari brand-uri de lux din era contemporană și până la cele mai recente tendințe în “fast-fashion”, MAGIC este locul unde comerțul, inspirația, networking-ul, creativitatea, imaginația, talentul și spectacolul se întâlnesc!

Evenimentul va avea loc între 13-15 august 2018 în Las Vegas Convention Center, o locație ce reunește atât designeri din industria de îmbrăcăminte, cât și designeri de încălțăminte sau accesorii, într-o expoziție unică în industria fashion din prezent. Toate creațiile Flori de Ie ce vor fi expuse în cadrul târgului sunt adaptate tendinţelor internaţionale, de la culoarea firului brodat, până la textura materialului folosit.

“Suntem pregătiți și nerăbdători să cucerim mapamondul, nu doar cu ia tradițională, dar cu creații moderne, unice, inspirate din cultura românească de odinioară și adaptate la cerințele prezentului. Acceptăm cu bucurie orice provocare și credem cu tărie că nu există nimic care să ne definească mai bine decât tradiția și obiceiurile natale. Vă așteptăm cu mare drag la târg, dar și în online la adresa www.florideie.ro! ” a declarat fondatoarea Flori de ie, Cristina Chiriac.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.