Netflix anunță cel de-al doilea sezon Altered Carbon: Anthony Mackie va interpreta rolul lui Takeshi Kovacs

de

www.netflix.com/alteredcarbon

 

  • Netflix și Skydance Television vor realiza noi episoade pentru serialul Altered Carbon.
  • Serialul se bazează pe romanele SF ale lui Richard K. Morgan.
  • Anthony Mackie (Captain America series, Detroit) va interpreta rolul lui Takeshi Kovacs.
  • Laeta Kalogridis își va relua rolul de producător executiv al serialului.
·   Cu ocazia celui de-al doilea sezon, Alison Schapker se alătură echipei de producție în calitate de producător executiv.
  • David Ellison, Dana Goldberg și Marcy Ross vor produce din partea Skydance.
  • Și James Middleton (Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) se va număra printre producătorii executivi.

Despre Anthony Mackie 

Anthony Mackie a terminat Școala de Actorie Juilliard și a fost descoperit după ce a primit review-uri foarte bune pentru interpretarea rolului lui Tupac Shakur în spectacolul Up Against the Wind. La scurt timp, Mackie și-a făcut debutul în film, în 8 Mile, unde a interpretat rolul lui Papa Doc.

În 2009, actorul a jucat rolul Sergentului JT Sanborn în The Hurt Locker și rolul lui Tupac Shakur în Notorious. Mackie a mai făcut parte și din distribuția filmului All The Way, în regia lui Jay Roach, unde l-a interpretat pe Martin Luther King Jr., alături de Bryan Cranston – în rolul lui Lyndon B. Johnson.

Mackie face parte și din familia Marvel, acesta jucând rolul lui Sam Wilson/The Falcon în Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Captain America: Civil War, dar și în Avengers: Infinity War.

Actorul a mai apărut și în Million Dollar Baby, Brother to Brother, Shelter, Pain & Gain, The Adjustment Bureau, The Night Before. În curând, va mai putea fi văzut în The Hate U Give, un film bazat pe romanul lui Angie Thomas, care va fi lansat în luna octombrie. Anul viitor, Mackie va mai apărea și în Miss Baia, alături de Gina Rodriguez.

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *