fbpx

Noul Huawei Y5p oferă o experiență FullView într-un trio de culori impresionante

de

Huawei Consumer Business Group a anunțat lansarea noului Huawei Y5p, cel mai recent smartphone din seria Huawei Y, cu un ecran FullView de 5,45 inci și un design uluitor în trei culori. Smartphone-ul este disponibil pentru precomandă la oferta specială de 399 lei, până pe data de 24 mai, urmând ca după această dată acesta să fie disponibil la 599 lei, preț recomandat.

 

Smartphone-ul este util oricărui tânăr care își dorește un smartphone de buget, dispunând de un spațiu de stocare de 32 GB și de o baterie generoasă de 3020mAh (valoare tipică), în timp ce camera de pe spate de 8MP se asigură că cele mai frumoase momente pot fi surprinse și distribuite între prieteni cu ușurință.

 

Ecran impresionant și design care iese în evidență

Huawei Y5p este echipat cu un ecran incredibil FullView de 5,45 inci, care oferă o experiență vizuală captivantă. Dispunând de rame înguste pe cele două părți, panoul 18:9 HD + (1440×720) oferă o experiență optimă, adecvată în special pentru consumul de conținut multimedia, permițându-i, totodată, să fie foarte compact. Designul Arc completează factorul de formă pentru a asigura o aderență confortabilă chiar și pe perioade lungi de utilizare cu o singură mână. De asemenea, pentru o mai bună recepție a semnalulului, indiferent de cum este ținut dispozitivul, au fost făcute optimizări la antenă.

 

Pe partea din spate, modulul de cameră pătrat seamănă cu aspectul clasic al farurilor auto, cu două elemente circulare localizate unul lângă altul, plus o a treia lampă asemănătoare celei de ceață, decupată în partea de jos, completând aspectul. În jurul modulului se află linii gravate care formează o serie neregulată de onduleuri ce produc un efect de strălucire captivant. Huawei Y5p este disponibil în trei culori: Black Midnight, Phantom Blue și Green Mint. Ultimele două sunt create printr-un proces special de vopsea în trei straturi, ceea ce oferă smartphone-ului o strălucire unică.

 

Echipat să exceleze în orice circumstanță

Alimentat de un procesor octa-core, Huawei Y5p este echipat pentru a gestiona în mod adecvat sarcinile de zi cu zi cu o eficiență sporită. Această performanță se află în sinergie cu spațiul de stocare internă, pentru a acoperi nevoile utilizatorilor de înmagazinare a datelor. Pentru pasionații de muzică sau jocuri, Huawei Y5p oferă spațiu de stocare de 32 GB și un 3-slot design ce poate găzdui 2 cartele nano-SIM și un SD card, de până la 512 GB.

 

Smartphone-ul poate fi folosit fără griji pe tot parcursul zilei, datorită bateriei sale rezistente de 3020mAh, încorporată în interior. Smartphone-ul poate suporta până la 17 ore de redare video continuă sau 13 ore de navigare continuă pe internet pe 4G([1]).

 

Camere foto la îndemână pentru orice ocazie

Camera de pe spate de 8MP include o diafragmă f / 2.0 pentru aport de lumină îmbunătățit și generare de fotografii de calitate. Huawei Y5p acceptă modul HDR, care suprapune mai multe cadre într-o imagine compozită pentru a oferi o gamă dinamică mai bună. Pe partea frontală se află o cameră selfie de 5MP, potrivită pentru a surprinde selfie-uri uimitoare, numai bune de postat pe rețelele de socializare. Camera frontală acceptă, de asemenea, Deblocare Facială – pentru a facilita o experiență de deblocare lină și simplă a dispozitivului.

 

Experiență intuitivă cu ajutorul EMUI 10.1

Utilizând EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare personalizat HUAWEI bazat pe Android, HUAWEI Y5p vine cu o serie de optimizări de sistem și capabilități intuitive, care cresc calitatea experienței utilizatorului. HUAWEI EROFS pe EMUI 10.1 îmbunătățește viteza de citire aleatorie și rata de răspuns. În acest timp, poate oferi aproximativ 2 GB spațiu suplimentar pentru stocarea a încă 1.000 de imagini sau 500 de fișiere audio ([2]). Modul Simplu mărește pictogramele și dimensiunile fontului pentru o interfață de utilizator mai simplă, în timp ce Modul Party permite utilizatorilor să conecteze fără fir mai multe dispozitive pentru a crea un sistem de sunet cu mai multe canale, care va aduce viață oricărei petreceri.

 

Huawei AppGallery preinstalat, pentru o experiență de utilizare completă

Huawei Y5p dispune de AppGallery preinstalat. Din cel de-al treilea magazin internațional de aplicații al HUAWEI, utilizatorii pot descărca peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. De asemenea, aceștia se pot bucura și de o bibliotecă bogată de materiale de divertisment de calitate pe HUAWEI Video, HUAWEI Music și HUAWEI Reader[3], cu conținut nou de la furnizori de top adăugat permanent.

 

AppGallery vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

 

App Gallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, WorldClass sau Jerry’s Pizza. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery.

 

AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Mondly sau Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language.

 

Mai multe detalii despre produs se pot găsi aici:                         https://consumer.huawei.com/ro/phones/y5p/.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

([1]) Date obținute din teste desfășurate în laboratorul Huawei.

([2] ) Date obținute în laboratorul Huawei. În medie, fiecare imagine are 2MB și fiecare fișier audio are 4MB. Stocarea individual poate varia.

[3] Disponibilitatea HUAWEI Video, HUAWEI Music și HUAWEI Reader poate varia în funcție de regiune.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.