fbpx

Un telefon în mână și-o inimă în piept avem cu toții. Să le folosim, așadar!

de

Au dreptate cei care spun că nimic nu va mai fi la fel după această perioadă. Au dreptate și cei care spun că ne vom întoarce repede la obiceiurile și metehnele noastre.

Această perioadă ne-a fost și timp de reflecție și prilej pentru alegeri mai inspirate, și șansa de a înțelege că a te conecta cu cineva, în mod profund, autentic, nu ține neapărat de proximitate. Ține de emoție. Și pentru toți cei care n-au învățat, încă, să se conecteze cu alții doar prin puterea gândului, ține și de un telefon bun, care să te aducă aproape de cei dragi chiar și în timpuri de distanțare socială.

La un preț accesibil, noile Huawei Y5P și Huawei Y6P îți vin în ajutor și te ajută să îți reiei viața dintr-un punct mai bun și mai înalt decât de acolo de unde o lăsaseși. Chiar de acolo unde o lăsaseși alături de telefonul tău vechi, pentru că aplicația Phone Clone, disponibilă pe Huawei Seria Y, te ajută să iei cu tine toate amintirile. prin transferul rapid de date, cu viteze de până la 1 GB/minut. Vestea bună este că această aplicație permite distribuirea fișierelor, indiferent de sistemul de operare al smartphone-ului uitilizat anterior: iOS sau Android.

Telefonul – profesor, prieten, entertainer pentru copiii noștri

După câteva luni de școală online, copiii au nevoie de cât mai multe experiențe educative, dar, în același timp, trebuie să se bucure de vacanța de vară. Au nevoie, așadar, de un telefon care să facă echipă bună și cu educația, dar și cu distracția. Seria Huawei Y integrează un puternic procesor octa-core care oferă performanțe de productivitate și divertisment în toate scenariile de utilizare.

Cum copiii sunt extrem de curioși și petrec extrem de mult timp descoperind diversele funcții ale device-urilor, smartphone-urile Huawei Seria Y dispun de o baterie puternică, care susține multe ore de utilizare. O singură încărcare Huawei Y6p suportă până la 32 de ore de redare video și 20 de ore de navigare pe internet 4G, în timp ce Huawei Y5p suportă 17, respectiv 13 ore. Pe lângă bateria puternică, Huawei Seria Y suportă tehnologia AI Power Saving pentru economisirea inteligentă a bateriei.

Huawei Y5p și Y6p depășesc așteptările consumatorilor tineri, cărora le place să fie unici și să folosească smartphone-ul pentru divertisment și comunicare. Huawei Y5p vine în trei culori – Midnight Black, Phantom Blue și Mint Green, în timp ce Y6p este disponibil în trei finisaje contemporane – Midnight Black, Phantom Purple și Emerald Green. Dintre acestea, variantele Phantom Purple și Emerald Green dispun de un panou rafinat pe spate.

Huawei Seria Y sunt telefoanele cu care și bunicii se înțeleg perfect

Din ce în ce mai multe persoane în vârstă utilizează funcția de apel video pentru a fi mai aproape de cei dragi, iar unul dintre cei mai importanți factori ai unui astfel de apel este calitatea audio. Huawei Y6p este echipat cu soluția Huawei SuperSound și are integrat Smart PA 10V, unde volumul audio maxim al difuzoarelor este de 88dB (de 1,6 ori mai mare decât al unui ​​smartphone standard). Huawei Y6p a găsit echilibrul perfect între volum și calitate, producând sunete clare cu bass puternic, comparabil cu difuzoarele portabile.

Mai mult decât atât, gadgeturile destinate persoanelor în vârstă au nevoie să fie echipate cu un afișaj de dimensiuni mari pentru a asigura tastarea fără nicio eroare și pentru a vedea totul clar pe ecran. Huawei Y5p se bucură de un display FullView de 5,45 inchi, în timp ce Huawei Y6p este echipat cu un display Dewdrop de 6,3 inchi cu rame înguste, oferind un raport ridicat ecran-corp de 88,4%.

Telefoanele sunt dotate și cu funcția Simple Mode, care mărește pictogramele și dimensiunile fontului, pentru o interfață mai simplă.

Cum îți poți personaliza noul telefon HUAWEI cu aplicațiile preferate?

Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe Huawei Seria Y. Huawei App Gallery cuprinde deja în portofoliu zeci de mii de aplicații internaționale și peste 650 de aplicații locale. Pentru copii, magazinul virtual este echipat cu aplicații celebre pentru învățarea limbilor străine, precum Mondly, sau suita Meta Language Pro.

Și pentru adulți, Huawei AppGallery oferă opțiuni diverse: banking (Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money sau BRD), știri și divertisment (Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24 sau Europa FM) sau shopping (Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro).

Pentru a naviga și mai ușor printre aplicațiile preferate, un nou motor de căutare este disponibil în Huawei AppGallery. Petal Search este o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse – știri, divertisment sau educație – direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Mai rapid și mai eficient.

De ce să ne mulțumim cu puțin când putem avea la dispoziția noastră atâtea ajutoare? Există, deja, pe piața din România #HuaweiY5p și #HuaweiY6p, există https://www.facebook.com/HuaweimobileRO/?brand_redir=301881223200808, iar noi știm deja să facem alegeri bune, pentru noi și cei dragi cu care dorim mereu să fim conectați. Să ne folosim, așadar, telefoanele, să ne ținem inima plină de iubire, să nu ne mulțumim cu puțin!

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.