fbpx

Nu ne ferim de soare, dacă avem Gerovital H3 Derma+ SUN

de

Odată cu venirea sezonului cald, razele soarelui au mai multă intensitate, iar pielea are nevoie de extra protecție. Avem nevoie de soare, pentru menținerea sănătății psihice, pentru întărirea sistemului imunitar sau sintetizarea vitaminei D, însă expunerea necontrolată la lumina solară vine cu riscuri serioase, precum arsurile solare, îmbătrânirea prematură sau chiar cancerul de piele.

Soluția ideală și sigură pentru întreaga familie sunt dermatocosmeticele dezvoltate special pentru nevoile pielii în timpul expunerii la soare și după. Compania Farmec a modernizat anul acesta gama Gerovital H3 Derma+ SUN, cu formule adaptate la ultimele trenduri din domeniul dermatocosmeticelor solare pentru a crea un scut cât mai eficient împotriva agresiunii radiațiilor emise de soare, cu asocierea de filtre fotostabile, fără ingrediente sensibilizante, formule testate sub control dermatologic pe persoane cu piele sensibilă.

La baza realizării formulelor modernizate stă tehnologia PHYSABLOCK, o asociere de filtre solare și principii active, care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA, UVB, VL (lumină vizibilă de energie înaltă) și IR (radiații infraroșii). Aceasta stimulează eficient mecanismele naturale de apărare ale pielii împotriva efectelor distructive declanșate de radiațiile solare, reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajung în piele și modulează răspunsul imunologic și inflamator al pielii, protejând-o împotriva fotoîmbătrânirii și degradării fibrelor de colagen şi elastină. Physavie®, un activ vegetal extras din planta de origine tropicală Physalis angulata, cu proprietăți importante de protecție a pielii expuse la soare, este ingredientul în jurul căruia s-a construit Tehnologia PHYSABLOCK.

De asemenea, principiile active din componența tehnologiei PHYSABLOCK, precum Vitamina E – una dintre cele mai eficiente substanţe antiradicalice naturale – și Bisabololul, un activ cosmetic recunoscut pentru virtuțile sale de reparare și calmarea pieli, au efecte emoliente și de îngrijire a pielii sensibile.

Gama conține produse variate, adresate tuturor tipurilor de piele. Astfel, pentru protecție împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare, precum îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, riduri, pete pigmentare poți alege Laptele Protecție Solară SPF 30 sau Laptele Protecție Solară SPF 50. Părinții pot opta pentru produse adaptate specificului pielii sensibile a copiilor, precum Crema Protecție Solară Copii SPF 50, care are o formulare blândă și apără pielea împotriva temperaturii excesive, generatoare de reacții oxidative. Dacă ai fototip deschis de piele poți utiliza Crema Față SPF 50 Tentă Naturală, care oferă pielii un aspect luminos, sănătos, iar dacă ai fototip închis de piele sau pielea deja bronzată este recomandată Crema Față SPF 50 Tentă Aurie. Pigmenții din cremele de față sunt de origine naturală.

În cazul expunerii îndelungate la soare, poți utiliza Loțiunea Calmantă După Plajă, care are rolul de a calma și revigora pielea înroșită, oferind o senzație de răcorire. De asemenea, Gelul Reparator După Plajă este special conceput pentru a accelera refacerea epidermei după băile de soare și este potrivit atât pentru față, cât și pentru corp.

Dezvoltate de cercetători cu o vastă experiență în sănătatea și frumusețea pielii, sub emblema calității brandului Gerovital, produsele dermatocosmetice solare Gerovital H3 Derma+ SUN sunt partenerii tăi de încredere pentru toate evenimentele și experiențele speciale din acest sezon estival, fie că vorbim de ieșirile la piscină, la mare sau în natură, de vacanțe sau alte activități desfășurate în aer liber.

Cu Gerovital H3 Derma+ SUN ești expert sau expertă în soare. Și în tot ce e nou sub el.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.