fbpx

O femeie a nascut in avion. Cum au reactionat pasagerii si ce cadou a primit copilul din partea companiei aeriene

de

O femeie care zbura dinspre Dubai inspre Filipine a nascut in avion. Tanara se afla in luna a sasea si a fost ajutata sa nasca de insotitoarele de bord, dar si de cativa pasajeri. Mai mult, proaspata mamica a primit de la pasageri haine de bebelusi, astfel incat micutul sa nu tremure de frig.

O scena mai putin obisnuita s-a petrecut pe un zbor al companiei Cebu Pacific Air, pe ruta Dubai – Filipine. O tanara, care era insarcinata in luna a sasea, a intrat in dureri dupa cinci ore de la decolarea avionului. Femeia a alertat insotitoarele de zbor, care initial s-au panicat usor, insa pana la urma au reusit sa-si recapete cat de cat calmul. Acestea au fost insa ajutate de cativa pasageri, care au contribuit chiar si cu haine de bebelusi, astfel incat micutul sa fie in siguranta.

Pe scurt, dupa ce au fost anuntate, insotitoarele de zbor au intrebat pasagerii daca exista vreun medic in avion. La bord erau doua asistente, care, alaturi de personalul avionului, au ajutat-o pe femeie sa nasca o fetita. Insotitoarele de bord au spalat-o pe micuta cu apa minerala, apoi cativa pasageri s-au oferite sa doneze cateva haine pentru bebelusi, astfel incat fetita sa nu tremure de frig. Copilul a fost apoi tinut in bratele mamei si echipajul a aterizat de urgenta in India, pentru a se asigura ca bebelusul este sanatos. Apoi, calatoria a continuat.

Scena a fost povestita de Missy Berberabe Umandal, o femeie care se afla si ea in avion si a asistat la nastere: “Este ceva ce nu vezi in fiecare zi. Se intampla doar in filme si am fost norocosi sa fim martori la un asemenea miracol. Ar fi trebuie sa se nasca in octombrie, dar a suprins-o chiar si pe mama ei, care s-a urcat in avion in Dubai. Am auzit un tipat nu foarte puternic si, cateva secunde mai tarziu, au aparut tipete dragute si atunci am stiut ca s-a nascut copilul. Din fericire, a trebuit sa impinga o singura data”, povesteste Berberabe Umandal pe contul ei de Facebook.

Pe langa haine pentru bebelusi, fetita a primit si un cadou consistent din partea companiei aeriene. Conducerea Cebu Pacific Air a decis sa-i ofere cadou un milion de puncte, ceea ce inseamna ca i-ar ajunge pentru toata viata sa calatoreasca gratis.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.