fbpx

O renovare spectaculoasă și o viață schimbată în prima ediție Visuri la cheie din acest sezon

de

Cea mai mare dorință a familiei Șerbana a devenit realitate miercuri cu ajutorul echipei Visuri la cheie! Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi au avut la dispoziție două săptămâni pentru a transforma o casă distrusă într-o locuință de vis și pentru a schimba destinul unor oameni deosebiți, care au reușit să treacă peste greutățile vieții și peste probleme, și au rămas întotdeauna uniți.

Familia Șerbana din localitatea Nedelea, județul Prahova, a primit miercuri vizita echipei Visuri la cheie și bucuria de a-și vedea cel mai mare vis împlinit, acela de a avea o locuință complet renovată și utilată în care să le poată oferi celor patru copii o viață mai frumoasă. În momentul în care cei șase au realizat că destinul lor este pe cale de a se schimba au fost copleșiți de emoție și fericire.

Dragoș, Adela, Alina și Omid au reușit în numai două săptămâni să transforme complet o casă distrusă și să le facă surprize de neuitat lui Iulian, soției sale, Ana Floriana, și celor patru copii, Maria, Florian, Teodora și Eliana. În timp ce echipa de arhitecți, designeri și constructori a renovat complet locuința, membrii familiei Șerbana au plecat într-o vacanță la Sibiu, o vacanță la care până acum nici nu îndrăzneau să viseze. Au vizitat orașul și împrejurimile și s-au bucurat de timp prețios petrecut împreună, departe de Nedelea. Dragoș li s-a alăturat și a reușit să le facă și alte surprize, care i-au lăsat fără cuvinte.

După două săptămâni, familia Șerbana s-a întors acasă, locul în care de acum înainte le va aduce zâmbete pe chipuri și le va bucura fiecare clipă. Fetițele au camera lor, cea mai spațioasă încăpere din locuință, în nuanțe de alb pentru mobilier și roz pentru decorațiuni. Băiețelul, pasionat de automobilism, are o cameră personalizată, cu elemente care îl duc cu gândul la activitățile și lucrurile care îi plac. Pe lângă acestea, Adela Pârvu a gândit pentru cei mici și o încăpere de studiu, pentru a putea învăța împreună.

Camera părinților a fost gândită în detaliu de Alina Vîlcu. Arhitecta a creat pentru aceștia un spațiu plin de căldură și intimitate, care să-i reprezinte. Alina a ales elemente care sunt diferite din punct de vedere stilistic, combinate cu lucruri din natură.

Omid Ghannadi a avut în grijă bucătăria, livingul și holul, reușind să organizeze perfect întreaga suprafață, să dea luminozitate și culoare încăperilor. În sufragerie, Omid a realizat o zonă pentru citit, a amenajat o bibliotecă și a combinat perfect decorațiunile tradiționale cu cele contemporane.

Echipa Visuri la cheie a reușit să aducă aseară bucuria și speranța unei familii cu care viața a fost dură.

Prima ediție a sezonului patru Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11 puncte de rating și 33% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de aproape trei ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.1 puncte de rating și 12.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.9 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:12, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.4 milioane de români.

Miercurea viitoare, de la 20:30, vom putea urmări o nouă poveste impresionantă, transformarea spectaculoasă a unei locuințe distruse și schimbarea unui destin tragic.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.