fbpx

Otniela, Iulian sau Lucian?

de

Finala LIVE Supravieţuitorul este astăzi, de la 20:30, la Pro TV. Otniela, Lucian şi Iulian sunt în luptă pentru titlul de unicul supravieţuitor şi premiul în valoare de 100.000 de euro!

 Otniela, Iulian sau Lucian? În această seară, de la 20:30, LIVE la Pro TV, cei trei finaliști vor afla pe cine au votat jurații Supraviețuitorul și cine va primi titlul de unicul supravieţuitor şi premiul în valoare de 100.000 de euro!

Au trecut 44 de zile în care concurenţii din Supravieţuitorul au încercat să facă faţă probelor dificile, în care şi-au făcut alianţe şi strategii şi au trăit în condiţii extreme, fără hrană şi lucrurile cu care erau obişnuiţi acasă. Membrii triburilor Tubig şi Hangin au luptat la începutul competiţiei în echipă, apoi individual în tribul Araw, iar cei eliminaţi au fost trimişi pe Insula exilului. Din exil, numai Lucian a reuşit să reziste şi s-a întors în joc.

Cu câteva ore înainte de aflarea câștigătorului Supraviețuitorul, Otniela a declarat: „Am emoții, de-abia aștept să văd ce se va întâmpla! Sunt mândră de jocul meu și sper că persoanele în care am avut eu încredere să nu mă dezamăgească.”. Iulian a completat: „În afara faptului că am emoții, aștept să vină momentul finalei, pentru că am câteva cuvinte de spus și sunt foarte curios dacă oamenii cu care am trăit atâta timp în trib și-au manifestat frustrarea că nu sunt ei în finală și nu m-au votat.”. Dacă Otniela și Iulian sunt curioși de reacția juraților, Zapp este, la fel cum ne-a obișnuit, foarte sigur pe el: „Ce să zic? Nu am emoții, chiar nu am! Cum am zis și la început, când am plecat de acasă și am venit să particip la Supraviețuitorul, îmi doresc să câștig! Optimistul din mine își spune cuvântul! Ne vedem diseară!”.

Luni seara, în ultima ediţie înregistrată Supravieţuitorul, Otniela, Lucian, Robert, Andrei şi Iulian au avut de trecut trei probe solicitante pentru a-şi asigura un loc printre finalişti. În urma probelor extrem de dificile, Lucian, Otniela şi Iulian au dovedit că sunt adevăraţi supravieţuitori, au luptat remarcabil şi au ajuns în finală.

În primele zile pe insula din Filipine, Otniela îşi dorea să plece acasă, însă cu o ambiţie de fier şi foarte multă voinţă, ea a trecut peste toate obstacolele şi a luptat cot la cot cu băieţii de fiecare dată. Otniela este make-up artist, este o fire sportivă, extrem de energică, iubeşte aventura şi îşi doreşte ca în viaţă să facă doar ceea ce îi place, să nu fie nevoită să facă lucruri de care nu se simte atrasă, iar în ceea ce priveşte viitorul, Otniela spune că: Dacă mi-aş programa viitorul, cred că l-aş face pe Dumnezeu să râdă.

Lucian a fost unul dintre cei mai controversaţi concurenţi din Supravieţuitorul. Cu toate că a fost primul eliminat şi trimis pe Insula exilului, el a rezistat şi a fost primul care a intrat în marea finală. Lucian este barman, a făcut trei ani de box, şapte ani înot şi trei ani baschet, este foarte atent la alimentaţie şi încearcă să aibă un stil de viaţă sănătos. A început competiţia încrezător în forţele lui, s-a înscris pentru a câştiga, iar la început spunea că: „Mă voi conforma situaţiei cu calm, voi căuta să-mi asigur existenţa.”

Iulian şi-a serbat ziua de naştere în Filipine, alături de colegii săi din Supravieţuitorul. Este cel mai mic concurent din joc, are doar 19 ani, dar a dovedit că este un om puternic, ambiţios şi că nimic nu este imposibil. Iulian este sportiv de performanţă, îi place să-i ajute pe ceilalţi şi să încerce lucruri noi şi este o fire competitivă. În momentul în care a decis să se înscrie în competiţie, Iulian spunea: „Consider că ăsta e momentul în care bunurile materiale sau statutul social nu pot influenţa viaţa de pe insulă.”

În seara aceasta, de la 20:30, în marea finală LIVE, Otniela, Lucian şi Iulian vor afla voturile colegilor lor care formează juriul Supravieţuitorul, Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei, Robert, care vor stabili câştigătorul premiului în valoare de 100.000 de euro şi titlul de unicul supravieţuitor.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.