fbpx

Ozzy Osbourne va canta si mai mult la Bucuresti

de

Ozzy Osbourne a dorit prelungirea la 2 ore (fata de o ora si jumatate) a recitalului sau de la Bucuresti. Concertul programat pe 2 octombrie la Zone Arena va incepe astfel de la ora 18.30, a anuntat producatorul CityFM. Evenimentul va fi deschis de trupele Coma si Luna Amara, accesul publicului fiind posibil de la ora 17,00.

Ozzy demonstreaza ca este intr-o forma maxima si ca trupa lui de acompaniament s-a rodat. CityFM si Fun Time Production au fost informati de catre managementul artistului ca Ozzy este pregatit pentru urmatorul concert care va avea loc la Londra.

“Am fost anuntati ca Ozzy doreste ca recitalul de la Bucuresti sa fie de 2 ore, cu 30 de minute mai mult fata de planurile initiale. Vestea ne-a bucurat, iar publicul va avea numai de castigat: ora de acces va ramane neschimbata, insa programul derularii evenimentului va fi si mai dinamic”, a declarat Gabriel Oprea, directorul CityFM.

CityFM a demarat pe 20 septembrie o serie de concursuri radiofonice cu premii constand in invitatii la concertul de pe 2 octombrie de la Bucuresti. Ascultatorii programelor CityFM pot castiga cate o invitatie la cel mai tare eveniment rock al acestei toamne.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfasura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Vacarescu 164, Floreasca), incepand cu ora 18.30. CityFM a ales trupele Coma si Luna Amara pentru a canta in deschidere, cate 25 de minute fiecare. Toate biletele vor fi scanate la intrarea in arena, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect. Biletele se gasesc in magazinele Vodafone, Orange, Germanos, in librariile Humanitas, precum si online pe www.eventim.ro
<http://www.eventim.ro/ro/bilete/ozzy-osbourne-bucuresti-zone-arena-72529/ev
ent.html
> . Pretul biletelor variaza intre 150 si 500 de lei. Parteneri media: gsp.ro, Gazeta Sporturilor, AXN Crime, AXN Scifi, Romania Libera, GSP TV, Antena 2, U HD, Ring, Ciao!, Sapte Seri, Oops media, Metalhead, sugar media, dolce oblique magazin, 9AM, Cancan si Kamikaze.

Galerie de fotografii Ozzy Osbourne:
http://www.cityfm.ro/content/galerie-foto-ozzy-osbourne-2010.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *