fbpx

Roxana Ionescu, in locul Monicai Davidescu, in show-ul “Dansez pentru tine”

de

Roxana Ionescu o va inlocui, in cadrul show-ului “Dansez pentru tine”, pe Monica Davidescu, care este grav accidentata si nu mai poate continua competitia, informeaza Pro TV.

Grav accidentata, Monica Davidescu nu mai poate continua competitia visurilor de la Pro TV si i-a predat stafeta Roxanei Ionescu, cea care, in momentul in care a primit propunerea, a acceptat fara sa stea pe ganduri nicio clipa.

 

“Sa-mi duci baiatul in finala”, i-a spus Monica Davidescu, cu lacrimi in ochi, Roxanei. Aceasta i-a promis ca va lupta cu daruire pentru visul lui George Boghian.

 

“Recunosc, fiind perechea antrenata de Cocuta, cu ei tineam oricum. George chiar merita sa fie fericit”, a declarat Roxana Ionescu.

 

Monica a fost trup si suflet alaturi de Roxana si de George, urmarindu-le primele repetitii pe care le-au facut impreuna. “Monica a venit la noi in sala cand repetam. A fost foarte draguta, a stat cu noi, in ciuda faptului ca trece printr-o situatie cumplita e foarte optimista, rade, face glume, iar eu nu stiam cum sa ma comport, sa rad, sa nu rad… dar tot ea m-a linistit, mi-a zis: ‘A fost o greseala, iar tu ai venit sa ma ajuti’, iar eu i-am promis ca o sa-l duc pe George in finala, chiar pe primul loc”, a spus Roxana.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.