Cora a deschis Sarbatoarea Painii, eveniment care are loc timp de doua luni, in toate magazinele din Bucuresti si din tara. Invitata speciala a evenimentului, medicul nutritionist Mihaela Bilic, a raspuns intrebarilor clientilor despre consumul sanatos de paine in direct pe Facebook si in magazin.
Mihaela Bilic va fi prezenta pentru sesiuni de intrebari si raspunsuri in toate magazinele Cora pe parcursul Sarbatorii Painii.
Mihaela Bilic: „Glucidele sunt esentiale supravietuirii si functionarii optime a organizmului uman, asa ca, indiferent de varsta, greutate sau regimul alimentar, oferiti-va zilnic bucuria de a manca o bucata de paine. Fie ca este alba, neagra, cu semite, cu tarate, cu ierburi aromate, cu ulei, cu lapte, alegeti-o in functie de preferintele voastre. Nimic nu poate fi mai gustos si mai sanatos!“
Timp de doua luni, din 7 mai si pana pe 1 iulie, la Cora are loc „Sarbatoarea panii”. Brutarii si brutaritele noastre coc, rand pe rand, cate o saptamana in fiecare din magazinele, 100 de tipuri de paine, de la simpla franzela pana la paini speciale din faini si ingrediente deosebite.
Invitata speciala a evenimentului este medicul nutritionist Mihaela Bilic, autoarea cartilor „Traiesc, deci ma abtin” si „Sanatatea are gust”, care raspunde clientilor tuturor magazinelor cora la intrebarile pe care acestia leau despre paine.
Codruta Borza, director cora Sun Plaza Bucuresti si responsabil brutarie la cora Romania: “Am organizat Sarbatoarea Painii la cora pentru ca avem intr-adevar un motiv sa fim mandi. Vrem ca painea nostra nu fie o simpla paine de hipermarket, ci un produs de foarte buna calitate care poate rivaliza cu orice mare brutarie. Avem o paine excelenta pentru ca respectam toti pasii producerii sale, de la alegerea fainii, la framantat, dospit, taiat si copt. O buna parte din aceste etape se fac manual, intr-o maniera traditionala asa incat produsul rezultat nu este unul industrial. Am pornit de la ideea ca oamenii nu mai vor sa manance doar franzela si, in ultimele opt luni, am largit gama introducand sortimente noi precum bagheta frantuzeasca, bagheta pariziana, paine nordik, paine cu bere, bagheta cu seminte sau painea din secara 100%. Reactia clientilor a fost excenenta, iar brutaria s-a transformat dintr-un simplu raion al acestui magazin, intr- unul din motoarele sale. In timpul Sarbatorii Painii, clientii au posibilitatea de a gusta si alte retete noi asa incat sa stim ce alte tipuri de paine isi doresc si sa le includem in sortimentatia noastra.”