fbpx

Se lanseaza Ghidul Ilustrat al Inovatorului – marti, 29 octombrie!

de

Ziua cea mare a sosit!
Marți, 29 octombrie 2019, ora 17:30, la Centrul de Cultură Arhitecturală al Uniunii Arhitecților din România, din Strada Jean-Louis Calderon 4, București, va avea loc lansarea Ghidului Ilustrat al Inovatorului!

Vom vorbi despre inovare, despre comunitățile din afara capitalei în care am ținut ateliere inovative, despre felul în care putem cultiva puterea de inovare a generațiilor de mâine prin atitudinea noastră de azi, despre schimbare, entuziasm și despre importanța unui mediu creativ în cotidian. Vom prezenta participanților conținutul ghidului, pentru a aplica în viața de zi cu zi principiile fundamentale ale inovării.
Totodată, evenimentul va găzdui și festivitatea de premiere a cursanților atelierelor de inovare din București, care și-au însușit, cu energia specifică vârstei, fiecare noțiune despre inovare și creativitate, devenind adevărați pionieri ai inovării!

Ghidul este primul volum al Trilogiei Inovării și se adresează tuturor iubitorilor de inovare, dar, mai ales, noilor generații, cu speranța că vor dezvolta abilități noi, care să îi ajute și să îi ghideze în fiecare activitate pe care o fac. Scris cu un limbaj accesibil tuturor, ghidul este redactat într-un format ușor de urmărit, iar noțiunile teoretice sunt însoțite de fotografii și ilustrații explicative, care stimulează creativitatea. Ghidul conține legături către pagini de internet cu documentare, materiale filmate sau articole menite să completeze și să aprofundeze studiul.
Ne dorim ca toți copiii care au participat la atelierele noastre să devină arhitecți ai inovării, indiferent de mediul profesional în vor excela! Am lucrat intens, cu mult drag și sperăm ca Ghidul ilustrat al Inovatorului vol. I să vă încânte la fel de mult cum ne-a încântat pe noi, când l-am văzut tipărit! Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a vi-l prezenta într-un mod interactiv, dezbătând împreună fascinantul subiect al inovării!
____
Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro).

Mulțumim Silviei Niculae și lui Alexandru Popa pentru entuziasmul, susținerea și voluntariatului din cadrul proiectului, precum și tuturor membrilor Arhipera care au contribuit la realizarea acestui proiect!
Mulțumim mult Școlii Gimnaziale Nr.1 Belciugatele și Școlii Gimnaziale Nr.1 Dor Mărunt Sat, pentru suportul acordat proiectului și pentru faptul că aveți încredere în puterea de inovare a noii generații!
Mulțumim pentru frumosul tipar realizat de domnul Matei Fotiade și echipa sa!
Mulțumim domnului Alexandru Rădulescu și echipei sale, datorită cărora Hub-ul Inovativ Arhipera și Ghidul Ilustrat al Inovatorului sunt acum accesibile tuturor în mediul online.
Mulțumim domnului Percu Gheorghe pentru promovarea proiectului și facilitarea comunitară profesionistă și plină de solidaritate.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.