fbpx

Seară specială de 8 martie cu cină grozavă și film bun la Cinema City VIP din ParkLake

de

Când te-ai bucurat ultima dată de un film girl power” la cinema, alături de gașca ta de prietene, de iubitul  sau de mama ta? De 8 martie, ai ocazia să fii răsfățată ca o adevărată super-woman la Cinema City VIP din ParkLake.

Ai parte de un tratament de star şi de cel mai cool concept de cinema: o experienţă completă de cină & film, într-un singur bilet la cinema.

Sărbătoreşte alături de prietenele cele mai dragi sau împreună cu partenerul tău, bucurându-te de cele mai noi filme – „Red Sparrow”, „Game Night”, „The Shape of Water”, „Every Day” sau „The Post” – vizionate în sălile elegante, cu fotolii premium ajustabile şi confortabile, pentru o relaxare completă. Iar înainte de film savuraţi preparatele culinare rafinate realizate pe loc de Chef-ul locaţiei, alături de deserturi şi băuturi, nachos şi popcorn delicios, precum şi, special de 8 martie, specialităţi festive – frigărui de pui cu sos Teriyaki pe pat de legume în stil asiatic şi desert Pavlova cu fructe de pădure şi îngheţată, toate într-un meniu nelimitat. Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.