fbpx

Sideful, elementul cheie al colecției de iarnă de la Diane Marie

de

Iarna aceasta se anunță confortabilă și strălucitoare ca sideful… pentru că indiferent de gradele cu minus de afară, încălțămintea de calitate realizată manual în atelierul Diane Marie te va proteja de frig și îți va permite să te bucuri în voie de zăpadă.

Materialele sidefate, moi și cu texturi speciale sunt elementele cheie de anul acesta, iar când sunt combinate cu printuri cool, ca de exemplu animal print, snake sau elemente geometrice, efectul este magnific.

Anul acesta se poartă bocancii încărcați de curele, catarame, accesorii, dar si cizmele simple, înalte, tip mușchetar, cu tălpi supradimensionate și comode. Iar ciocatele sunt vedetele acestui sezon, fie că sunt scurte sau lungi, realizate din printuri inedite sau sunt accesorizate cu lanțuri și curele de diferite mărimi.

În colectia de iarnă Diane Marie se regăsesc peste 30 de modele noi, care aduc în lumină tocurile mici și confortabile, potrivite pentru o zi întreagă la birou, precum tocurile kitten, tocurile ciocate, dar și tălpile ortopedice comode, cu platformă, care aduc plusul de confort necesar. Întreaga colectie are ca sursă de inspirație culori din natură, dar cu tente sidefate, ușor de asortat: cenușiu, negru, verde și bordo,

“Colectia Diane Marie din acest sezon este plină de piei naturale ușor sidefate, cu texturi deosebite, fie că vorbim despre cizme înalte, fie că este vorba despre ghete comode sau cu toc. Avem atât cizme cu fermoare decorative metalice, catarame supradimensionate și bocanci rock, cât si ciocate scurte sau înalte, din snake printuri colorate. Datorită tendințelor către o linie comodă, potrivite pentru o zi întreagă la birou, colecția Diane Marie din acest sezon vine cu modele confortabile”, spune Diana Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie Studio.

Diana Nedea, designerul și creatoarea produselor Diane Marie, vine cu câteva sfaturi în sprijinul iubitoarelor de încălțăminte din piele naturală produsă în România: “Intotdeauna am recomandat să ramână calitatea pe primul loc. Produsele din piele naturală aduc confort și mobilitate piciorului. Avem nevoie de produse adaptate stilului nostru de viață și confortabile pentru întreaga zi, căptușite cu materiale adecvate programului nostru. Dacă ne petrecem majoritatea timpului afară, la temperaturi scăzute, trebuie alese produse căptușite cu materiale călduroase, pe când dacă stăm preponderent la birou, este mai potrivită o ghetuță căptușită cu piele naturală”.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.