fbpx

Talk-show-ul de 72 de ore susținut de Alexandru Răducanu la Canal 33 România a fost certificat de Guinness World Records

de

În zilele de 14, 15 și 16 martie, Alexandru Răducanu, jurnalist, editor, scriitor, psiholog și fondator al Canal 33 România, a susținut un talk show care a acoperit 72 de ore și 18 minute de emisie live, neîntreruptă, în care a realizat interviuri cu peste 100 de invitați de top. Realizatorul tv a dus proiectul la bun sfârșit, în dimineața de 17 martie 2020 serbând împreună cu o parte din echipa sa nu doar finalizarea maratonului tv, ci și aniversarea a trei ani de la înființarea postului de televiziune care și-a câștigat un loc aparte în inimile telespectatorilor, în special prin emisiunile sale de business și cele dedicate spiritualității.

©Foto: Canal 33 Romania

Cartea Recordurilor Guinness a declarat maratonul televizat de la Canal 33 cu o durată de 72 de ore și 18 minute de emisie drept  “Cel mai lung talk-show din lume”,  precedentul record înregistrat de o televiziune din India fiind de 62 de ore si 12 minute. După o perioadă de aproximativ 15  zile de analiză, recordul mondial al postului tv românesc a fost validat și certificat de către Guinness World of Records.

La maraton au luat parte, ca interlocutori ai lui Alexandru Răducanu, personalitați marcante din economie, cultură, politică, sport, educație, artă, business, dezvoltare personală și spiritualitate, precum Elisabeta Lipă, Florin Colceag, Albert Ignatenko, Angela Crețu, Andy Szekely, Andreea Marin, Daniela Nane, Michelle Pacheco, Mișu Negrițoiu, Corina Bernschutz-Marinca, Loredana Latiș și mulți alții, alături de majoritatea realizatorilor de emisiuni din televiziunea Canal 33. Maratonul live a oferit publicului informații utile și relevante, dezbateri interesante pe teme de mare actualitate, conversații educative, pe scurt, un conținut media de calitate.

„Acest talk-show a fost, pentru noi toți, un test, o lecție, o demonstrație că atunci când trecem prin momente foarte dificile, când ne este foarte greu, când mintea ne spune că nu mai putem, sigur mai putem! Putem face lucruri mari, dacă ne propunem, fiecare dintre noi. Ne putem depăși limitele. Acest succes este pentru Canal 33 o sărbătorire a celor trei ani frumoși de activitate, dar și o sursă de inspirație. Este un început pentru noi proiecte mari și frumoase pe care le vom realiza împreună”, a declarat Alexandru Răducanu, fondatorul Canal 33 România.

Talk-show-ul de peste 72 de ore a putut fi urmărit non-stop atât pe cablu, cât și pe internet, toate emisiunile care au compus maratonul live fiind disponibile pe canalul de YouTube al postului.

„A fost un efort de echipă și m-am simțit susținut, protejat și îngrijit, am simțit permanent că totul este sub control. Sunt foarte, foarte impresionat de ceea ce a făcut fiecare dintre voi, acest succes nu ar fi fost posibil fără contribuția fiecăruia dintre voi: tuturor realizatorilor de emisiuni ai postului, colegilor din regia tehnică, invitaților permanenți, voluntarilor și prietenilor noștri, vă mulțumesc!”, a spus Alexandru Răducanu, adresându-se întregii echipe la finalul talk-show-ului. „De asemenea mulțumesc tuturor oamenilor care ne-au trimis gânduri bune, care ne-au transmis energie pozitivă, tuturor telespectatorilor. Îi mulțumim și Cristinei Țopescu, acolo unde este, pentru tot ce a făcut pentru Canal 33, și îi trimitem toată iubirea noastră”, a adăugat el.

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.