fbpx

UNTOLD 2016 s-a încheiat cu artificii, aplauze și lacrimi de emoție

de

Cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD, duminică, a adunat mai puțini oameni decât ziua anterioară – în jur de 75.ooo de participanți – însă atmosfera a fost cu adevărat incendiară și plină de emoție. În ultima seară, pe arena URSUS au urcat doi dintre cei mai buni DJ ai lumii, AFROJACK și MARTIN GARRIX, pe care publicul îi aștepta cu nerăbdare.

UNTOLD 2016 a însemnat, în toate cele patru zile, peste 300.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumii care au participat atât la concertele de pe mainstage, cât și la celelalte scene și experiențe ale festivalului.

UNTOLD 2016 a avut momente incredibile pe care atât publicul, cât și artiștii le-au trăit la intensitate maximă.

 

DAY ONE

Inna, Naughty Boy, James Arthur, Faithless, Nervo, Fedde le Grand, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike au urcat pe scena principală în prima zi a festivalului, oferind showuri incredibile celor peste 70.000 de fani.

Dimitri Vegas & Like Mike au fost prezenți și anul trecut la UNTOLD, având un succes incredibil. Faithless au venit pentru prima dată în România de când și-au reluat activitatea muzicală. Cei doi componenți extrem de cunoscuți și iubiți ai trupei, Maxi Jazz și Sister Bliss, au rămași uimiți de scenă, iar show-ul cu care au venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producție impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora.

 

DAY TWO

În cea de-a doua zi festivalul UNTOLD a fost SOLD OUT.

Power pe Vinil, Subcarpați, Kadebostany, Scooter, Dannic, Galantis, Hardwell și Tujamo au urcat pe scena stadionului, făcând senzație printre fanii lor.

Headlinerul serii, HARDWELL a intrat pe URSUS UNTOLD ARENA îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României, ediția specială dedicată UNTOLD, tricou inscripționat cu numele său. Tricoul purtat de Hardwell cu mesajul „UNITED” a fost ales chiar de către artist, din seria celor cinci tricouri motivaționale FRF UNTOLD, de altfel singurele tricouri cântătoare din istoria fotbalului. A fost atât de impresionat de numărul și energia fanilor care l-au așteptat la scena principală, încât a stat peste programul stabilit cu mai mult de 30 de minute.

 

DAY THREE

Cea de-a treia zi a fost absolut incredibilă și a adunat cei mai mulți spectatori din întregul festival. Marwan, Golan, Y’Akoto, Nneka, Kwabs, Twoloud, W&W și Armin van Buuren au fost vedetele serii și nopții de sâmbătă, cea mai lungă și cea mai frumoasă.

Armin Van Buuren a făcut din nou istorie pe URSUS UNTOLD ARENA într-un show care a durat până dincolo de răsăritul soarelui. Peste 80.000 de oameni l-au ascultat aproape cinci ore pe regele muzicii trance. Deși era programat să coboare de pe scenă în jurul orei 5 dimineața, Armin Van Buuren și-a încheiat show-ul în fața publicului abia în jur de ora 7.00, la răsăritul soarelui, moment în care a îngenuncheat în fața publicului său, apoi a coborât de pe scenă și le-a strâns mâinile celor din primele rânduri, mulțumindu-le că i-au fost alături.

 

DAY FOUR

Pe URSUS UNTOLD ARENA au urcat în cea de-a patra zi Șuie Paparude, Labrinth, Ella Eyre, Parov Stelar, Lost Frequencies, Afrojack, Martin Garrix, și Ummet Ozcan.

Headlinerul serii, tânărul minune al muzicii EDM, Martin Garrix, olandezul în vârstă de 20 de ani, a venit pentru prima dată în România și s-a declarat impresionat de publicul extraordinar pe care l-a găsit aici, dar și de line-up-ul festivalului. Martin Garrix a declarat: “Abia am așteptat să ajung la Cluj. Mi-au povestit toți prietenii mei care au mixat aici anul trecut și anul acesta, ce public incredibil de cald este la Cluj și am fost nerăbdător să ajung!

Cei peste 75.000 de spectatori s-au bucurat în ultima zi a festivalului și de spectacolul grandios de închidere. Afrojack și Ummet Ozcan, cei care au încheiat seara, i-au făcut pe participanți la cel mai bun festival din Europa să vibreze, iar focurile de artificii de la finalul show-ului i-au lăsat pe spectatori cu ochii în lacrimi de emoție și bucurie.

Pe celelalte scene ale festivalului, Alchemy, Galaxy, Daydreaming, Forest, Stormkeeper, The Ballrooom și The Citadel (scena cu acces gratuit din centrul Clujului) au urcat în fiecare seară trupe și soliști excepționali, care au întreținut atmosfera într-un oraș devenit pentru câteva zile capitală a muzicii lumii.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.