fbpx

Vedete de la Hollywood care au fost eroi în viața reală pentru copiii bolnavi

de

Oricine caută un animator pentru a aduce bucurie la petrecerea unui copil știe că eroii filmele ajung ușor la inima celor mici. La un alt nivel, însă, vedete de la Hollywood le-au urmat exemplul, alegând să își folosească celebritatea pentru a aduce un strop de magie în viața copiilor bolnavi internați în spitale. Acest articol scoate la lumină acțiunile unor actori renumiți din lumea strălucitoare a showbiz-ului, care, chiar dacă nu au experiență ca animatori pentru petreceri ale copiilor, au ales să interpreteze personaje celebre pentru a alina suferințele micuților aflați în spital.

Magie pe holurile spitalului: Johnny Depp devine Jack Sparrow
Nu este un secret că Johnny Depp este cunoscut pentru devotamentul său față de personajul Jack Sparrow din seria “Pirații din Caraibe”. Însă, ceea ce poate că nu știi este că Depp adesea își pune pălăria piratului și în afara platourilor de filmare pentru a aduce zâmbete pe chipul copiilor bolnavi. El vizitează spitale din întreaga lume, de la Londra la Brisbane, jucând rolul personajului iconic pentru a-și surprinde tinerii fani în momente în care au cea mai mare nevoie de un motiv de bucurie.

Super-eroi în veste albastre: Chris Evans și Chris Hemsworth
Imaginează-ți surpriza unui copil pasionat de super-eroi când lângă patul său apar Căpitanul America și Thor! Chris Evans și Chris Hemsworth au uimit pacienți din spitalele pentru copii, îmbrăcați în costumele lor din “Avengers”. Antrenându-i pe cei mici în lupta contra bolii cu scutul și ciocanul lor, cei doi actori au demonstrat că nu trebuie să zbori sau să ai super-puteri pentru a fi un erou în viața reală.

Sănătate pe note muzicale: Beyonce și Taylor Swift
Beyonce și Taylor Swift au vizitat spitale pentru copii, unde au cântat și au petrecut timp cu micii fani care luptau cu diverse afecțiuni. Dincolo de vocea lor care a înveselit coridoarele spitalelor, căldura și afecțiunea cu care se au participat la realizarea acestor acte caritabile sunt cele care lasă o impresie de neuitat.

Râsul este cel mai bun medicament: Robin Williams
Deși ne-a părăsit, amprenta pe care Robin Williams a lăsat-o în lumea actelor de caritate continuă să trezească amintiri vibrante. Interpretând personaje extrem de iubite de public, actorul a făcut vizite surpriză în spitale, unde se întâlnea cu copiii, starnindu-le râsul cu interpretările sale. Faimos pentru umorul său contagios și pentru capacitatea de a improviza, Williams a fost un adevărat medicament pentru copii, aducandu-le fericire chiar și în cele mai grele momente.

O vizită magică: Emma Watson
Emma Watson a dovedit că nu trebuie să ai puteri magice pentru a aduce bucurie. Cunoscută pentru rolul ei ca Hermione Granger din seria “Harry Potter”, Watson a vizitat copii în spitale, unde a citit povești și a împărtășit amintiri din filmările îndrăgitei serii. Apropiindu-se de micii ei fani într-o manieră extrem de plăcută, ea a oferit copiilor momente de evadare din realitate și le-a adus aproape magia de care aveau nevoie.

Caracterul se măsoară în fapte de bunătate, iar aceste vedete de la Hollywood au decis să fie eroi în viața reală, dăruind momente de bucurie copiilor aflați în suferință. Ceea ce au făcut ei ne inspiră să recunoaștem că, în orice clipă a vieții, fiecare dintre noi poate alege să fie supereroul cuiva!

 

 

 

Photo by National Cancer Institute on Unsplash

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.