fbpx

Viața nu este un picnic – spune Lior Bebera în cartea sa motivațională

de

Viața nu este un picnic – spune Lior Bebera, fostul director al Hotelului InterContinental Bucuresti în cartea sa motivațională pe care o lansează, totuși, printr-un “Picnic in sufragerie”

Lior Bebera, unul dintre cei mai cunoscuți directori de hotel din România, lansează pe Facebook o carte inspirațională pentru tânăra generație, intitulată „Viața nu este un picnic”.

Lansarea online are loc joi, 30 aprilie, ora 17.00, în cadrul unui inedit eveniment live, susținut pe pagina de Facebook a autorului, unde toți fanii sunt invitați la un … „Picnic în sufragerie”.

Aflat în Malta, unde conduce două hoteluri internaționale și fără posibilitatea de a veni în această perioadă în România din cauza epidemiei de coronavirus, Lior Bebera a găsit această perioadă ca fiind oportună pentru lansarea cărții sale în varianta ebook.

„Așa cum spune și titlul cărții, viața nu este un picnic, nu e perfectă. Întâmpinăm de multe ori obstacole și, ca și la picnic, avem varianta de a renunța supărați că nu a ieșit totul cum am planificat inițial sau de ne adapta, de a lua obstacolele ca pe provocări de a fi mai creativi și de a ne simți bine în ciuda dificultăților. Nu am putut lansa cartea acum așa cum am vrut inițial – nu pot veni în România, cartea nu se poate tipări acum; ar fi trebuit să renunț, să amân. Dar, în spiritul cărții, mi-am zis că nu pot renunta tocmai eu și am decis să organizez un eveniment live, pe cea mai importantă platformă socială, unde să lansez varianta electronică, preferată de mulți dintre tineri.”

Cartea acoperă experiențe variate din viața autorului: relația tumultuoasă cu părinții în adolescență, primele locuri de muncă, alegerea carierei, urmarea pasiunilor, dificultățile și provocările tânărului cetățean german provenind dintr-o familie de emigranți din Israel, experiență eșuată a primei căsătorii, dar și ponturi pentru a avea succes și idei care pot inspira schimbarea mentalității.

Despre ideea de a scrie o carte legată de viața sa la o vârstă nu suficient de înaintată pentru un asemenea demers, autorul spune:

„Scopul acestei cărți este de a inspira noua generație de a se regăsi din punct de vedere profesional, de a-i motiva să realizeze ceva pentru ei, dar și pentru ceilalți. Nu am publicat această carte pentru mine însumi, ci pentru a le arăta tinerilor experiențe reale de viață și pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de suport financiar. Cu fondurile strânse din vânzarea acestei cărți vom ajuta tineri să se dezvolte, să își îndeplinească visurile.”

Oana Pustiu, proprietara editurii One Book, a declarat:

„Dintotdeauna mi-am dorit să public o carte inspirațională pentru tânăra generație, o carte despre succes, dar și despre dificultățile pe care le întâmpină oricine până ajunge acolo. Lior Bebera are o poveste de spus, o poveste motivațională pentru toate generațiile și una pe care o voi folosi ca exemplu în programele educaționale și de caritate pe care le dezvolt prin Asociația LIO. Sunt onorată că Lior Bebera a acceptat să facă echipa cu mine și și-a publicat prima carte la Editura One Book”

Cartea poate fi comandată online de pe site-ul autorului www.lifeisnotapicnic.org. Pentru moment, este disponibilă în varianta e-book, în limba engleză, urmând a se lansa și varianta în limba română. Variantele tipărite – standard și premium, atât în limba engleză, cât și în limba română, pot fi pre-comandate.

Cartea beneficiază de prețuri speciale de lansare până pe 30 mai 2020, iar o parte a profiturilor obținute din vânzarea ei vor fi direcționate către susținerea educației tinerilor fără posibilități.

 

Despre autor:

Lior Bebera, 38 de ani, este un profesionist în domeniul ospitalității cu o experiență de peste douăzeci de ani în industrie. Între 2017-2019, Lior Bebera a condus cu succes Hotelul InterContinental București din poziția de General Manager. În prezent, el activează tot în cadrul lanțului hotelier InterContinental Hotels Group, ca Cluster General Manager al hotelurilor InterContinental Malta, Holiday Inn Express Malta și Holiday Inn Malta, care se va deschide în curând.

Cetățean german născut în Israel, Lior a trăit în opt țări răspândite pe trei continente. Pe parcursul carierei sale, el a învățat importantă unei culturi sănătoase a muncii, dar și valoarea pe care o are o abordare umană atât pentru colegi cât și pentru desfășurarea activității în hotel. Într-o industrie recunoscută ca fiind tradiționalistă, ierarhică și cu abordări corporatiste, Lior continuă să își modernizeze metodele de conducere, concentrându-se pe dezvoltarea naturală a membrilor echipei.

Lior Bebera este tată a doi copii, Lilian (9 ani) și Ben (aproape 1 an) și este pasionat de muzică, participând în 2019 la Vocea României.

Pentru a află mai multe detalii despre carte și despre autor, accesați www.lifeisnotapicnic.org sau

Urmăriți autorul pe

Facebook  https://www.facebook.com/BeberaLior/ or www.facebook.com/liorbebera

Instagram https://www.instagram.com/liorbebera/

LinkedIn https://www.linkedin.com/în/lior-bebera-95392838/

 

Despre editura:

One Book Publishing, condusă de Oana Pustiu, este o tânără editura românească a cărei misiune este de a încuraja pasiunea pentru lectură prin a forma un parteneriat cu autorii și a-i ajută la crearea poveștii care inspiră cititorii de pretutindeni. Mai multe informații despre editură și cărțile publicate, aflați vizitând www.onebook.ro

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Cărți · Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.