fbpx

Classic meets Contemporary, un spectacol cu Classic Beat Orchestra si Uninvented Theatre

de

Asociatia Arta nu musca si Ziarul Ring va invita Marti, 23 iulie 2013, ora 20:00, la unul dintre cele mai inedite spectacole ale verii, intitulat Classic meets Contemporary, ce va avea locla Hotel RIN Grand Hotel, cu o sala de 955 de locuri, situat pe Soseaua Vitan-Bârzesti, nr 7D.

 
                                 
Spectacolul vizeaza melanjul dintre arta clasica si cea contemporana, pus in scena de doua nume din domeniu: Classic Beat Orchestra si Uninvented Theatre, fosti concurenti de succes ai emisiunii ” Românii au talent” .
 
Classic Beat Orchestra este singura trupa din România care readuce muzica clasica in actualitate, realizând o serie de concerte Live, sub amprenta improvizatiilor si a reimprospatarii acestui gen muzical.
 
Uninvented Theatre  reprezinta teatrul de animatie contemporan in peisajul cultural românesc si inovatia din domeniu
 
Asadar, pe 23 Iulie sunteti asteptati la un spectacol de proportii, care se va incheia cu un cocktail de socializare culturala, intr-o nota eleganta.
 
Arta nu musca este un demers socio-cultural ce promoveaza activ tineri artisti talentati si proiecte de încurajarea consumului de arta, într-o maniera actuala si creativa.
 
Ziarul Ring este cel mai citit cotidian local din România, ce se distribuie gratuit la metrou si în diverse puncte centrale din capitala.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.