Cel mai frumos cadou de Craciun

de

Se apropie sarbatorile de iarna dragi tuturor copiilor, se apropie Craciunul si momentele magice ale descoperirii darurilor sub brad. Intr-o lume pe care o dorim mai frumoasa pentru pruncii nostri, cartea Ninei Cassian, Povestea a doi pui de tigru numiti Ninigra si Aligru, este darul cel mai potrivit si o poarta deschisa catre poezie, catre splendoarea povestii emotionante, catre visare. Un volum care face parte si din programa scolara, dar si din lecturile necesare sufletelor frumoase.

Volumul aparut la Editura Cartile Tango, prezentat intr-o grafica splendida, te tine captiv in povestea superba a tigrisorilor inventivi si sentimentali, care infrunta neprevazutul si disperarea, care iubesc si traiesc intr-un continuu suspans, intr-o continua cautare, intr-o lume plina de elemente fantastice, exotice, surprinzatoare.
In afara de povestea tigrisorilor, cartea mai cuprinde cateva poezii celebre ale Ninei Cassian: “Eu si tata”, “Printul Miorlau”, “Domnisoara de smantana”, “In Tara lui Mura-n gura”, “Cea mai crunta dintre fiare”, “Lizuca uituca”.
Versificatia frapant de limpede, precum si imaginile sau expresiile ingenioase, incarcate de simboluri care nu complica mesajul – ci dimpotriva, il relaxeaza – fac din lectura “Povestii a doi pui de tigru…” o adiere care sterge lacrimi, care smulge zambet, care aduce speranta. O carte pentru copiii nostri si pentru copiii care am fost candva.
Asteptam ACUM comenzile dumneavoastra pe adresa de e-mail: distributie@revistatango.ro

 

Categorii:
Mamici si pitici

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *