fbpx

Coperta revistatango.ro – Marea Dragoste, Beatrice Rancea / Marina Constantinescu și Luca Rusu, februarie 2018

de
Beatrice Rancea, Marina Constantinescu si Luca Rusu pe copertele Marea Dragoste-revistatango.ro, nr. 136, februarie 2018

Ediția de februarie 2018 a revistei Marea Dragoste/ revistatango.ro oferă publicului materiale inedite, valoroase, cu personalități complexe și care nu se dezvăluie cu ușurință publicului, dar care au acceptat, cu generozitate, să ne primească în casele și în sufletele lor pentru a se întâlni, astfel, cu publicul nostru de cititori aleși, de oameni cu suflet nobil, iubitori de frumos, de cultură, de speranță.

Beatrice Rancea, regizoare de mare talent, balerină, dansatoare și iscusit manager de operă, a vorbit în premieră după reîntoarcerea sa la Opera din Iași despre experiența interimatului la Opera din București, despre revenirea în dulce târgul Ieșilor, despre marile spectacole pe care le-a pregătit sau le are în plan, dar și despre dificultățile unei vieți profesionale trăite la distanță de sute de kilometri de casă, de soț, de mamă… De asemenea, în cadrul splendid al Operei din Iași, Beatrice a pozat pentru noi în imaginile unui pictorial vibrant și elegant.

Într-o formulă niciodată prezentă până acum în paginile publicațiilor românești, revista găzduiește și un pictorial splendid și un amplu interviu cu un cuplu aparte: tânărul pianist Luca Rusu și mama lui, scriitoarea, jurnalista și marea iubitoare de teatru, Marina Constantinescu. Cât de greu este să fii părintele unui copil atât de talentat, cât de frumos este să fii copilul a doi artiști extraordinari, ce este maternitatea, cum se aleg drumurile sorții – sunt doar câteva puncte pe care le-am atins în conversația noastră profundă, emoționantă, captivantă cu un tânăr absolut excepțional prin realizările sale artistice și prin felul său bun, corect, iubitor de a vedea și de a înțelege lumea, și cu o femeie, artistă, jurnalistă a cărei frumusețe răzbate și din zâmbet, și din cuvânt, și din tăceri.

Ca de fiecare dată, revista oferă publicului mari întâlniri cu personalități marcante ale lumii culturale și artistice – mezzosoprana Asineta Răducan, soprana Cristina Maria Oltean -, cu personalități-reper ale lumii de afaceri – Angela Crețu, general manager Avon pentru Europa Centrală –  texte excepționale scrise de Alex. Ștefănescu, Dara Codescu, Simona Catrina, Alice Năstase Buciuta, Manu Pencea, Raluca Kișescu, alături de fotografii superbe și un fascinant chestionar al lui Proust avându-l ca interlocutor pe Adrian Naidin.

În anul 2018, revista noastră deschide serialul Stop violenței domestice!, prezentând poveștile cutremurătoare ale celor care au trecut prin calvarul unor relații de familie abuzive și care au reușit să evadeze și să devină învingătoarele propriului destin. În această ediție, Simona Sîrbu, o intelectuală elegantă și plină de lumină, împărtășește celorlalte femei, cu liminară sinceritate, experiența ei, din dorința de a le da curaj pentru a-și depăși propriile limite și a-și revendica libertatea, demnitatea.

Rubrica Alfabetul după… propune cititorilor noștri cele mai frumoase citate din opera unui scriitor – de data aceasta Gabriel Liiceanu, iar Cea mai frumoasă poezie este aleasă dintre poemele lui Constantin Preda.

Un fragment din ultimul interviu acordat de marele, regretatul istoric Neagu Djuvara colegei noastre Loreta Popa, este cuprins, și el, în paginile publicației noastre.

Alături de toate acestea, în revista Marea Dragoste/revistatango.ro de februarie găsiți sfaturi pentru sănătate și frumusețe, recomandări de parfumuri făcute chiar de marele cunoscător al parfumurilor lumii, Jean-Pierre Grivory, prezent la Elysee pentru lansarea unor noi miracole olfactive, povestea splendidă a vinurilor rare și bune de la Domeniul Coroanei Segarcea și recomandări de spectacole de operă.

O revistă de citit, de iubit, de admirat, de păstrat…

SUMAR

SCRISOARE

  1. Timp pentru iubire, timp pentru supraviețuire

de Alice Năstase Buciuta

DOMENIUL COROANEI

  1. Vinuri rare – o poveste despre istorie, inovație și încercare

de Radu Rizea

INTERVIURI

  1. Asineta Răducan: Rostul trecerii noastre prin viață este să devenim mai buni
  2. Cristina Maria Oltean: Nu suntem singuri niciodată
  3. Beatrice Rancea: Mă educ în permanență să nu mă las doborâtă de nimic
  4. Angela Crețu: 20 de ani de dragoste, 20 de ani de Avon

Fotografii de Paul Buciuta

DARA’S DREAMS

  1. Calendarul timpului pierdut

de Dara Codescu

DOSAR

  1. Nu iubesc, deci sunt îndrăgostită

de Manu Pencea

CEA MAI FRUMOASĂ POEZIE

  1. Constantin Preda – Ești ultima mea mare dragoste

STOP VIOLENȚEI DOMESTICE

Simona Sîrbu: Nu mă lupt, doar mă apăr

OPERĂ

La Traviata și Kabaret la Opera din Iași

SCRISOARE

1.Generații

INTERVIURI

  1. Jean-Pierre Grivory: Parfumul, ca și iubirea, este, înainte de toate, o emoție
  2. Marina Constantinescu: Luca este miza vieţii mele, un miracol pentru care mulţumesc în fiecare zi
  1. Luca Rusu: Prin muzică am plâns, am râs, m-am relaxat, m-am agitat, m-am regăsit, m-am pierdut…
  2. Adrian Naidin: Avuția mea este limba română

OPERA

  1. Povești de iubire la Opera Națională București

TIMP RETRĂIT

  1. Lămâi înflorit

de Alex. Ștefănescu

RADAR DE IANUARIE

  1. Fără telecomandă viața este pustiu

MISSING YOU

  1. Biroul de subiecte pierdute

citate din Simona Catrina

DOSAR

  1. De la o iubire la alta, singura soluție e înc-o revoluție!

de Raluca Kișescu

  1. Iubirea nu e vrej de grej

de Manu Pencea

BODY& SOUL

  1. dr. Marinela Bănică – Despre miogimnastică, respirație și frumusețe

IN MEMORIAM

  1. Neagu Djuvara: Aveți dreptate! O adevărată saga viața mea!

interviu de Loreta Popa

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.