fbpx

DERO susține visurile româncelor

de

De mai bine de 50 de ani, DERO aduce prospețime în casele românilor și este alături de femeile care zi de zi aduc bucurie familiei și celor din jur. Anul acesta, DERO lansează campania „DERO susține visurile româncelor” și încurajează inițiativele care creează oportunități pentru femeile din România .

Româncele merită o viață împlinită și de aceea, DERO dorește să răsplătească grija și iubirea pe care acestea o împart celor din jur.

Astfel, primăvara aceasta, DERO va susține două proiecte ale unor organizații non-profit și va lansa un proiect pilot la nivel național, toate cu scopul de a crea noi oportunități pentru femei.

Cele două proiecte susținute vor fi brutăria care face pâine cu maia MamaPan – întreprindere socială care susține mamele cu dificultăți în a-și găsi și păstra un loc de muncă din cauza situației lor familiale speciale (mame singure sau cu mai mulți copii) și Anotimpuri la borcan – un proiect al asociației neguvernamentale React, ce are ca principal scop dezvoltarea culturii antreprenoriale feminine în mediul rural. În prima fază a proiectului Anotimpuri la Borcan, femei simple din întreaga țară au avut parte de cursuri gratuite de calificare și consiliere profesională, consultanță pentru deschiderea unei afaceri proprii în domeniul conservelor de legume și fructe și au fost ajutate în înființarea de bucătării comunitare în 15 localități din mediul rural.

Prin proiectul pilot lansat, DERO va dona mașini de spălat automate și detergent către familii din zone defavorizate din centrul și sudul țării. Astfel, femeile beneficiare vor avea oportunitatea de a dedica timpul pe care l-ar petrece în mod normal cu spălatul rufelor unor alte activități, fie că este vorba de timp petrecut cu familia sau copiii sau pur și simplu timp acordat unei dorințe personale neîmplinite – să își pornească propria afacere, să învețe lucruri noi.

Zeci de femei ambițioase au ocazia să își vadă visurile și ideile îndeplinite. Sunt femei simple, cu valori și experiențe diferite, cu visuri diferite. Fie că vorbim de visul de a putea munci pentru o viață mai bună, de a se putea mândri cu realizările copiilor sau de a oferi altor femei posibilitatea de a fi fericite, aceste femei au un lucru în comun: cred cu tărie în șansa lor.

Consumatorii vor avea și ei ocazia să contribuie și să susțină femeile care cred în visurile și șansa lor prin noua campanie promoțională. Astfel, în perioada 15 februarie – 15 aprilie 2017, 1% din fondurile obținute din vânzările DERO vor fi redirecționate către organizații non-profit care creează oportunități de dezvoltare pentru femei.

Dacă anul trecut le-am mulțumit femeilor pentru bucuria pe care o aduc celor din jur, anul acesta este timpul să răsplătim româncele cu oportunități pentru o viață mai bună. Am pornit un proiect ambițios, dar cu foarte multe satisfacții. Am avut ocazia de a cunoaște multe femei puternice și ambițioase, care nu au nevoie decât de o șansă. Ne bucurăm că împreună cu React și MamaPan putem oferi această șansă.“, a declarat Monica Tamaș, Senior Category Marketing Manager, Unilever South Central Europe.

Campania a debutat pe 15 februarie, cu lansarea în magazine a unei ediții speciale DERO OZON+ Automat în ambalaj dedicat.

Pe durata a două luni, consumatorii vor avea ocazia să cunoască poveștile româncelor ale căror visuri vor fi îndeplinite cu ajutorul lor. Totodată, campania promoțională va include și nenumărate surprize, activări și premii în cadrul celor mai mari retaileri.

Mai multe detalii despre campanie puteţi găsi pe pagina de Facebook DERO și pe platforma http://sustinevisurileromancelor.dero.ro.

 

Despre DERO

Cu o tradiţie de 50 de ani, DERO este o marcă românească modernă care a purtat dintotdeauna o mică parte din România în numele său – care provine de la „Detergent al României”. Lansat pe piaţa din România în 1966 ca produs al fabricii de detergenţi din Ploieşti, DERO a ajuns în timp să devină marcă sinonimă cu „detergentul”.

Brandul DERO a fost achiziţionat în anul 1995 de compania Unilever, moment care a marcat începerea procesului de inovaţie prin modernizarea produsului, a ambalajului şi alinierea la standarde occidentale, dar totodată şi păstrarea specificului 100% românesc.

DERO a simțit în permanenţă nevoile consumatorilor săi, în anul 2000 fiind prima marcă din România care a lansat un produs “2 în 1”.

Campaniile DERO sunt memorabile – fie că a fost vorba despre “Cele mai frecvente 99 de pete” sau despre “Spală Românește”, momentele din viaţa brandului DERO sunt şi acum rememorate de consumatorii români.

În anul 2016, la aniversarea a 50 de ani alături de consumatoarele din România, DERO a recunoscut meritele femeilor care zi de zi fac totul cu optimism și le-a mulțumit pentru bucuria pe care o aduc celor din jur printr-o campanie aniversară: „De 50 de ani, DERO împrospătează România cu toată bucuria”.

 

Despre MamaPan

MamaPan este un proiect de economie socială inițiat de Irina Sorescu, în cadrul activității Fundației Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE). Proiectul a pornit de la o problemă socială reală – gradul scăzut de angajabilitate al mamelor singure sau care au mai mult de doi copii în întreținere și care se află în situații dificile de viață. Astfel, proiectul își propune să susțină acest grup vulnerabil, al mamelor care au dificultăți în a-și găsi și păstra un loc de muncă din cauza situației lor familiale speciale.

În prezent, brutăria MamaPan oferă celor șapte femei angajate locuri de munca stabile și un program de lucru care să le permită să dedice timp familiei. Planurile de viitor ale proiectului includ creșterea numărului de femei aflate în situații dificile de viață care își găsesc un loc de muncă în cadrul brutăriei MamaPan.

 

Despre React

Asociația React este o organizație neguvernamentală ce participă semnificativ la dezvoltarea celor patru piloni ai unei comunități prospere: sănătate, educație, economie socială și dezvoltare comunitară. Este printre cele mai premiate organizații neguvernamentale din România, cu 18 premii de excelență naționale și înternaționale. Implementează proiecte integrate, care produc schimbări majore în viaţa oamenilor prin sprijin competent şi implicare activă. În cei zece ani de la înfiinţare, React a contribuit la schimbarea vieţii unui număr de aproximativ 200.000 de români şi a salvat peste 250.000 de vieţi omeneşti.

„Anotimpuri la borcan” este un proiect de dezvoltare a zonelor rurale, prin susținerea inițiativelor antreprenoriale feminine și derularea unui program de dezvoltare personală, prin care femei din întreaga țară sunt încurajate să devină agenți ai schimbării la nivel local. Proiectul a inclus în etapele anterioare cursuri gratuite de calificare și consiliere profesională, consultanță pentru deschiderea unor afaceri proprii în domeniul conservelor de legume și fructe, dar și înființarea de bucătării comunitare în 15 localități din mediul rural.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.