fbpx

Coperta revistatango.ro – Marea Dragoste, Claudia Pavel / Mihaela Rădulescu, martie 2018

de
Claudia Pavel si Mihaela Radulescu pe copertele Marea Dragoste-revistatango.ro, nr. 137, martie 2018

Ediția de martie 2018 a revistei Marea Dragoste/ revistatango.ro poartă pe copertă șnurul de mărțișor al unui număr de colecție, plin de lumina începutului de primăvară. Sumarul ediției de martie oferă publicului materiale inedite, spectaculoase, superbe, dezvăluiri făcute în premieră și confesiuni pline de emoție. Pe copertele revistei stau două vedete iubite, aflate mereu în atenția publicului: Claudia Pavel și Mihaela Rădulescu.

Într-un amplu interviu, Mihaela Rădulescu, membră a juriului Românii au talent de la PRO TV, recunoaște că este mai îndrăgostită ca niciodată și spune, în premieră, povestea întâlnirii ei cu marele sportiv Felix Baumgartner, cel care îi este astăzi partener de viață.

Abia întoarsă de la Exatlon, reality-show-ul sportiv transmis de Kanal D, Claudia Pavel face dezvăluiri în premieră legate de condițiile grele în care a trăit în cele cinci săptămâni petrecute departe de casă, dar și despre relația sa cu Cătălin Cazacu, dincolo de speculațiile presei și de scandalul izbucnit după întoarcerea sa acasă.

Ca de fiecare dată, revista oferă publicului mari întâlniri cu personalități marcante ale lumii culturale și artistice – scriitoarea Nora Iuga, dirijoarea Corului de Copii al Operei București, Smaranda Morgovan, soprana Marta Sandu, muzicologul Antoniu Zamfir, manager al Operei Române din Craiova. Tot din iubita Craiovă, cuplul de medici Simona și Gabriel Ianoși, întemeietorii Centrului Medical Dr. Ianoși, ne-au împărtășit nu doar povestea de curaj a antreprenoriatului lor în lumea medicală, ci și istoria de iubire a doi tineri pasionați de medicină care, încă din facultate, s-au regăsit unul în visele celuilalt și au decis să pornească la drum împreună.

Dincolo de un nou episod al serialului Stop violenței domestice!, în care Mihaela Mangu Dârvariu, președinta asociației Anais, vorbește despre pașii făcuți de cei care luptă să pună piedici acestui fenomen atât de răspândit în țara noastră, în revistă puteți găsi, ca de fiecare dată, texte excepționale scrise de Alex. Ștefănescu, Dara Codescu, Simona Catrina, Alice Năstase Buciuta, Manu Pencea, Raluca Kișescu, alături de fotografii superbe, o nouă întâlnire cu artistul Adrian Naidin și o mărturie în imagini a faptului că Viorel Panai, soțul creatoarei de modă Liza Panait, a fost sărbătorit cu mare dragoste la aniversarea sa de 60 de ani.

Se împlinește un an de la plecarea dintre noi a iubitei, talentatei, neasemuitei noastre colege Simona Catrina. La un an de doliu și de dor, revista dedică un spațiu amplu pentru a-i aduce un omagiu celei care va face parte pentru totdeauna din spiritul, din miezul de lumină, frumusețe și talent al publicației noastre Tango-Marea Dragoste. Materialul include două poezii inedite semnate de Simona Catrina, un interviu răvășitor cu Dara Codescu, mama Simonei, și câteva texte superbe dedicate Simonei de prietenii și colegii ei Angelica Lambru, Andrei Partoș, Cristina Darie, Adina Mutăr, Dana Fodor Mateescu, Lucian Pal, Julius Constantinescu, Adelina Stancu, Gabriela Hurezean.

Rubrica Alfabetul după… propune cititorilor noștri cele mai frumoase citate din opera unui scriitor – de data aceasta Irvin D. Yalom.

Alături de toate acestea, în revista Marea Dragoste/revistatango.ro de martie 2018 găsiți sfaturi pentru sănătate și frumusețe, recomandări de parfumuri făcute de oaspetele de vază al Cristinei Balan de la Elysee, Leone Fadelli, cel care a adus în țara noastră linia de parfumuri Pantheon Roma, povestea splendidă a vinurilor rare și bune de la Domeniul Coroanei Segarcea, care se asortează perfect cu primăvara, recomandări de destinații perfecte de călătorie, evenimente, spectacole, întâlniri.

O revistă de citit, de iubit, de admirat, de păstrat…

SCRISOARE

 1. Fata din vis

de Alice Năstase Buciuta

DOMENIUL COROANEI

 1. Câteva pahare pentru o primăvară gourmet

de Radu Rizea

INTERVIURI

 1. Claudia Pavel: Eu nu am decât adevărul meu, cu el trăiesc și pentru el trăiesc
 2. Marta Sandu despre Lucia di Lammermoor
 3. Smaranda Morgovan: Cred că lucrul cel mai important în viață nu e atât dezvoltarea în carieră, cât dezvoltarea personală
 4. Antoniu Zamfir: Cred că mâine începe azi

fotografii de Paul Buciuta

CEA MAI FRUMOASĂ POEZIE

 1. Simona Catrina- Adică
 2. Simona Catrina – Lângă trei sferturi de culoare

IN MEMORIAM

 1. Dara Codescu: Nu am fost niciodată mama perfectă, dar am avut copilul perfect
 2. Trei zile cu Sim de Angelica Lambru

TRAVEL

Lux Garden Azuga, poveste de iubire între munți

SCRISOARE

 1. Mărțișoare prefăcute

de Alice Năstase Buciuta

BEAUTY

 1. Leone Fadelli, artizanul parfumurilor care vorbesc despre dragoste
 2. Centrul Medical Dr. Ianoși din Craiova – Simona și Gabriel Ianoși: Medicină, frumusețe, iubire

INTERVIU

 1. Mihaela Rădulescu: Nu-mi mai pasă de ce cred ceilalți

de Alice Năstase Buciuta

 1. Nora Iuga: Nu-mi place să spun “Te iubesc”

de Loreta Popa

DOSAR

 1. De mână prin primăvară

de Manu Pencea

 1. Creativitatea- Pledez vinovată!

de Raluca Kișescu

DARAS DREAMS

 1. Pseudo-singurătatea unei după-amiezi
  de Dara Codescu

TIMP RETRĂIT

 1. Tentativa de castrare

de Alex Ștefănescu

MISSING YOU

 1. Întotdeauna plânsul meu se răsfrânge-n surâs

de Simona Catrina

ALFABETUL DUPĂ…

 1. Irvin D. Yalom- Absolut totul trece, suntem binecuvântați doar cu o clipă în soare

de Jeni Plosceanu

LIFE

 1. Adrian Naidin: Odată m-a vizitat Dumnezeu
 2. La mulți ani, Viorel Panait!
Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Comentarii

 • Frumos. Te-am descoperit de ani, mai apoi pe Simona Catrina, pe care o recitesc cand imi e dor de scrisul ei. Eu nu stiu scrie frumos, dar ma intorc mereu ” aici”si simt ca sufletul meu te citeste mai mult decat mine.
   „Trăia. Ceea ce presimțise exista. Viața nu era efort, mers lent spre îmbătrânire, cedări și resemnări; viața era delir, tumult în soare, bucurie respirată”.
  Mereu aproape indiferent de spatiu! 🙂

  C martie 30, 2018 12:25 am Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.