Jennifer Lawrence, desemnata cea mai dorita femeie din lume

de

Actrita americana Jennifer Lawrence a fost desemnata cea mai dorita femeie din lume, potrivit rezultatelor unui sondaj international realizat de editorii site-ului AskMen.com, informeaza Reuters.

Jennifer Lawrence, protagonista filmului “Jocurile foamei/ The Hunger Games”, a urcat de pe locul al 47-lea, pe care il ocupase in sondajul similar de anul trecut, pe primul loc in topul de anul acesta, gratie sucesului deosebit pe care l-a avut in randul publicului comedia independenta “Silver Linings Playbook”, in care tanara actrita americana joaca, cu multa credibilitate, rolul unei vaduve, sexy si dependenta de sex, a explicat James Bassil, editorul-sef al site-ului AskMen.com.

 

“In general, impresia generala este aceea ca ea este ceva mai autentica decat celelalte actrite”, a spus James Bassil, adaugand ca publicul cunoaste inca foarte putine lucruri despre actrita in varsta de 22 de ani pentru a putea sa-si formeze si o parere negativa despre ea.

 

“Este proaspata si nu i-am vazut chipul peste tot in paginile de barfe din tabloide in ultimii trei sau patru ani”, a mai spus James Bassil.

 

Pe locul al doilea se afla actrita Mila Kunis, iar pozitia a treia a fost ocupata de modelul Kate Upton.

 

Cantareata Rihanna ocupa locul al patrulea si este urmata de actrita Emma Stone, clasata pe pozitia a cincea.

 

Actrita Sofia Vergara, care ocupa primul loc in sondajul de anul trecut, a coborat in acest an pe locul al 12-lea, iar starleta americana Kim Kardashian s-a situat pe locul al 98-lea.

 

Sondajul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de 2,4 milioane de cititori ai site-ului AskMen.com.

MEDIAFAX

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *