fbpx

Mihaela Rădulescu spune pentru prima dată cum a început povestea ei de dragoste cu Felix Baumgartner

de

În interviul pe care l-a acordat revistei Marea Dragoste/revistatango.ro de martie 2018, Mihaela Rădulescu a vorbit pentru prima dată despre felul în care a început povestea ei de iubire cu Felix Baumgartner, negând faptul că ar fi fost îndrăgostită în taină de el, înainte să îl cunoască, și mărturisind că, dimpotrivă, atunci când a mers să îl întâlnească pentru a-i lua un interviu pentru postul de televiziune PRO TV, a simțit că nu poate fi absolut nimic între ei.

“Eu nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, doar îl admiram ca sportiv” a declarat Mihaela Rădulescu. “În plus, citisem despre el că este un mare Don Juan, iar eu toată viața am fugit de genul ăsta de bărbat, playboy, pentru că știu că e din start o luptă pierdută să vrei să schimbi un asemenea om. Eu nu aveam niciun plan și, ca drept dovadă că omul era într-adevăr așa cum se spunea despre el, nici nu am apucat să mă asez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a și invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. Dar el s-a dus după Andreea de la Red Bull și i-a cerut numărul meu, însă ea, așa cum este corect, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Însă Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat”.

Și totuși, șirul peripețiilor nu se oprește aici, iar povestea devine tot mai palpitantă…

“Numai că, să vezi, printr-o întâmplare, Felix a notat numărul greșit!” povestește în continuare jurata de la Românii au talent. “A doua zi, la eveniment, când erau toți oamenii adunați, el a venit glonț la mine și m-a întrebat direct de ce nu i-am răspuns la mesaje, în văzul tuturor. Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită. Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon ”Romanian Chick”! Nu știa nici că eu urma să prezint evenimentul pentru care venise el în România, iar când m-a văzut pe scenă, că mă așez lângă el, m-a întrebat: Tu ce cauți aici? Iar eu am întors întrebarea și i-am zis că el trebuie să ne spună ce caută aici și s-a prins și el, așa, pe parcurs, că eu sunt moderatoarea… Ăsta este Felix Baumgartner! Chiar dacă inițial m-a enervat, apoi a început să mi se pară interesant. El reacționează de multe ori instinctiv, dar, una peste alta, este un tip foarte bine educat, este foarte real”…

Așadar, povestea de dragoste nu a început atunci, în România, dimpotrivă, Mihaela Rădulescu i-a refuzat toate invitațiile în oraș și l-a lăsat să insiste destul de mult și s-o caute la Monaco.

N-am ieșit cu el după eveniment, deși el a insistat, însă eu l-am refuzat”… a povestit vedeta – iar continuarea felului în care a evoluat relația dintre cei doi, ajungând până la a locui împreună, poate fi aflată din interviul intitulat “Nu-mi mai pasă de ce cred ceilalți”, publicat în paginile revistei Marea Dragoste/revistatango.ro de martie 2018.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Comentarii

  • Pingback: Felix Baumgartner, declarație de dragoste pentru Mihaela Rădulescu, la cinci ani de la aniversare

  • Da’tu de unde stii Lenuto? Te transformi intr-o musca si umbli dupa ea sa vezi ce si cum?! Am vazut ca esti prezenta exact ca musca in lapte peste tot unde se scrie despre ei si arunci cu cacat. Esti ditamai muierea si n-ai pic de creier. Numai pe la noi apar creaturi de genu’asta care se baga in viata altora si de-a lor habar n-au ce si cum. Rusine!!!

    Gina martie 8, 2018 2:07 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.