fbpx

Ochelari de soare 2018: Descoperă ultimele tendințe de ochelari pentru femei

de

Fie că ești adepta stilului clasic sau te atrage orice outfit non-conformist, sigur ochelarii de soare sunt elementul fashion de care nu te poți despărți. Asta pentru că aduc ceva special oricărei ținute, dar îți oferă și protecție maximă.

Ce ochelari alegi în 2018? Am stat de vorbă cu optica Videt.ro și am aflat care sunt ultimele tendințe de ochelari și cum să-i integrezi în garderoba ta. De la modelele chic, cat eye sau cele supradimensionate, până la lentilele hexagonale sau cu aplicații surprinzătoare, vezi ce modele îți sunt pe plac!

Modelul Cat Eye oversized

Ochelarii de soare cat eye, numiți și ochi de pisică vin în acest sezon mai extravaganți ca niciodată! De la modelul supradimensionat, care nu trece neobservat, până la forma rectangulară, mai subtilă, vei fi foarte mulțumită cu diversitatea de opțiuni cat eye.

Poartă acești ochelari de fiecare dată când vrei să adaugi o aură fashion, plină de feminitate ținutelor tale.

 

Ochelarii de soare ovali, trend aprobat de vedete

Vintage, dar moderni, ochelarii ovali par să nu se demodeze prea curând. Popularizați de-a lungul carierei de rock-starul Ozzy Osbourne, ochelarii ovali sunt readuși în tendințe de vedete precum Rita Ora, care îi poartă cu mult stil!

Dacă vrei să adopți o ținută inspirată din anii ‘60-‘70, lentilele ovale, cu rame din metal subțire sau din plastic masiv, sunt exact ceea ce cauți!

 

Lentilele hexagonale, must-have în 2018

Sezonul acesta, nu uita de ochelarii hexagonali, introduși în tendințe de faimosul brand Ray-Ban. Poartă-i la ținutele tale urbane și nu doar că vei fi la modă, dar vei aduce cu tine și un aer ușor retro, care te va distinge de mulțime.

 

Dacă ai forma feței rotundă, acești ochelari o să ți se potrivească la fix!

 

 

Ochelarii de soare supradimensionați, din nou la modă

Gucci, Armani sau Fendi sunt doar câțiva designeri celebrii care aduc ochelarii supradimensionați în tendințele anului 2018.

 

Cu rame metalice, subtile sau masive și diverse printuri sau aplicații, fii sigură că vei fi mereu o apariție surprinzătoare cu acești ochelari fashion. Sezonul acesta îi găsești pentru toate stilurile de ochelari, de la cat eye sau ovali, până la formele geometrice, deci îți poți alege măcar un model preferat!

 

Modelul Tortoise shell, de nelipsit în 2018

Populari în acest sezon sunt și ochelarii Tortoise shell, modelul cu accente vintage, dar și foarte modern. Datorită versatilității sale, îi poți purta ca element de bază în ținutele casual, dar și ca o completare a ținutelor chic.

 

Ți se potrivesc foarte bine dacă ai părul șaten și ochii verzi sau căprui.

 

Stilul Double Bridge, noul retro-chic

Ochelarii de soare Double Bridge sunt surpriza acestui sezon! Cu bara dublă, care acoperă linia sprâncenelor, și un design minimalist, modern, sau cel cu rame mai groase, cu un aer retro, sigur vei ieși în evidență indiferent cu ce alegi să-i porți.

 

Sunt potriviți femeilor încrezătoare în forțele proprii, completând de minune un look retro-chic sau unul urban.

 

 

Ochelari de soare cu aplicații fashion

Aplicațiile și pietrele fashion pentru ochelari sunt exact ce ai nevoie dacă stilul tău este unul extravagant! Sezonul acesta e de partea ta și îți aduce acest model de ochelari stilați ca un trend principal.

Alege dintre ochelarii cu aplicații oversized, sau din contră, cu pietre subtile, care înconjoară întreaga ramă, doar o parte sau brațele ochelarilor. Poartă-i la ținutele de gală sau cu orice ocazie când vrei să fii în centrul atenției.

 

Pentru o doză și mai mare de inspirație, vezi toate modelele de ochelari în tendințe, pregătite pentru tine de Videt.
Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.