fbpx

5 to go a deschis o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat cu un magazin de bricolaj

de

Iubitorii de cafea se pot bucura de o nouă locație 5 to go! Aceasta este realizată în parteneriat cu Brico Depot și este, de altfel, și prima locație a brandului deschisă în incinta unui magazin de bricolaj. 5 to go-ul se află în Brico Depot Băneasa și va fi deschis zilnic, conform programului de funcționare al magazinului, respectiv de luni până sâmbătă, între 8:00 – 21:00, și duminică, în intervalul 08:00 – 20:00.

Aici, clienții și prietenii 5 to go sunt întâmpinați cu întreaga gamă de produse a lanțului de cafenele, de la cafeaua cu aromă intensă, corpolentă, cremoasă, creată special pentru 5 to go, la cafeaua pentru acasă, siropuri, milk shake-uri, limonadă sau frappe-uri și până la produsele de patiserie, ideale pentru orice moment al zilei.

Locația 5 to go din Brico Depot Băneasa este o franciză a doi tineri, Robert Daniel Soare și Veronica Mariana Soare, antreprenori hotărâți să pornească pe drumul acestui business împreună cu Radu Savopol și Lucian Bădilă, co-fondatorii 5 to go.

„Suntem, în sufletul nostru, doi tineri care au crezut că pot face mai mult, că pot găsi ceva de care să se agațe și să rămână în țara lor. Și am decis să ne „agățăm” de pasiunea noastră comună – cafeaua. După multe idei, am decis să ne începem propria afacere. Ne-am așezat la masă și ne-am întrebat: „Ce aduce un zâmbet oamenilor? De ce ai cel mai mult nevoie când îți începi ziua?”. Și răspunsul a apărut clar când am zis „Nu pot să gândesc fără o cafea!”. Și de aici am început să ne interesăm, să degustăm cafele, să căutăm acel mediu prietenos în care nu numai că te bucuri de o cafea bună, dar de unde pleci zâmbind. Acest lucru l-am găsit la 5 to go”, au declarat Robert Daniel și Veronica Mariana Soare, francizații locației 5 to go din Brico Depot Băneasa.

„Ne bucurăm că ne extindem businessul către noi clienți și ajungem, iată, în primul magazin de bricolaj cu cafeaua 5 to go. Sperăm ca reacțiile să fie pozitive și să fim primiți cu aceeași prietenie de către fanii cafelei noastre. Sunt deja stabilite alte deschideri alături de Brico Depot și ne dorim ca în următorii 3 ani să acoperim întreaga lor rețea, de 34 de magazine, prin diverse concepte de business”, a precizat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Locația 5 to go din Brico Depot Băneasa este a 19-a deschisă în 2019, din targetul de 50 stabilit pentru anul în curs. La finalul anului 2018, grupul 5 to go număra 100 de locații și a atins o cifră de afaceri de 5.5 milioane de euro.

Despre 5 to go

5 to go a luat naștere în anul 2015, odată cu lansarea primei cafenele în apropiere de Piața Lahovari, la câțiva pași de Teatrul Țăndărică. Patru ani mai târziu, 5 to go depășește 100 de locații deschise în 12 orașe din țară și devine cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate.

Sub sloganul “Smile, there’s coffee!”, 5 to go oferă consumatorilor un spațiu cald și prietenos, unde cafeaua este actorul principal. Cafeaua folosită este una cu o aromă intensă, corpolentă, cremoasă, ce se constituie într-un blend unic, creat special pentru lanțul de cafenele 5 to go. Pentru că cifra 5 reprezintă elementul de structură a brandului, echipa 5 to go oferă clienților 5 motive principale să revină în una dintre cafenelele din grup: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.