fbpx

A patra semifinala – Bogdan Olteanu, Mircea Palamari si Classic Beat Orchestra merg in marea finala din 10 mai

de

E vineri seara, e “Romanii au talent”, iar romanii se aduna in fata micilor ecrane pentru a se lasa impresionati de cei care cred in sansa si visul lor. Talente care mai de care mai originale si mai spectaculoase se perinda prin fata telespectatorilor, iar concurentii fac tot posibilul pentru a impresiona juriul, dar mai ales publicul in dorinta de a-l face sa-i voteze si sa-i propulseze in marea finala din 10 mai. Asa s-a intimplat si vineri seara cind, fie ca a fost vorba de dans, numere de magie, imitatie, improvizatie, acrobatie, muzica, pictura, concurentii care au urcat pe scena de la “Romanii au talent” au oferit un spectacol total, plin de emotie, bucurie si neprevazut.

Ca in fiecare vineri seara, ProTV s-a aflat in fruntea clasamentului audientelor, la distanta mare de urmatoarea clasata. Asa se face ca emisiunea a fost din nou lider de audienta detasat la nivelul tuturor categoriilor de public, fiind urmarita in minutul de maxima audienta de la 22.12 de aproape 4 milioane si jumatate de romani.
La nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTV obtinea 15,2 puncte de rating si 40,0% cota de piata, Antena 1 avea doar 4,1 puncte de rating si 10,8% cota de piata.
La nivelul intregului public din mediul urban ProTV s-a clasat pe primul loc cu 14,9 puncte de rating si 35,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra doar cu 3,4 puncte de rating si 8,1% cota de piata.
La nivelul intregului public din Romania, ProTv obtinea 14,6 puncte de rating si 34,9% cota de piata, fiind urmarit in medie a aproape 3 milioane de romani, iar Antena 1 inregistra o audienta medie de doar 3,2 puncte de rating si 7,7% cota de piata.
Dupa o seara magica in care pe scena de la “Romanii au talent” au urcat concurenti care mai de care mai talentati, in timp ce telespectatorii si-au votat numerele favorite, Mandinga feat. Muneer au cintat in premiera piesa “Bling”. ”Bling” este primul featuring Mandinga dup? mul?i ani ?i marcheaz? intrarea lui Muneer în familia Happiness Production. Mandinga a facut echip? cu fostul concurent de la ”Românii au talent”, Muneer având o apari?ie exotic? în piesa ”Bling”.
O alta premiera a show-ului de vineri seara a fost prezenta pe scena de la “Romanii au talent” a Innei, care a oferit un moment special alaturi de citiva dansatori ai trupei de balet Edi Stancu. De altfel, acesta nu a fost singurul moment oferit de baletul Edi Stancu care s-a intrecut in miscari aprige si pline de energie cu nimeni altul decit Nea Marin (Marin Barbu), specialistul in folclor.
In cea de-a patra semifinala difuzata vineri seara de ProTV au urcat pe scena magicienii Andrei Andronachi si Andrei Isfan, rock-erul Angelo Simonica, Bogdan Olteanu, pictorul care face minuni cu sclipiciul lui, muzicienii Classic Beat Orchestra, Colectivul Fantezia, Mihai Stefan, tanarul imitator moldovean, Orban Barra si ale sale acrobatii cu bicicleta, Palamari Mircea, cel care a impresionat juriul cu miscarile sale de dans, dansatorii de la Switch Crew, Zburatorii, baietii care au sarit in preselectii peste masa juriului si trupa de dans The Haters.
Cei care au ajuns in urma voturilor telespectatorilor in marea finala din 10 mai sint: Bogdan Olteanu, Mircea Palamari si Classic Beat Orchestra.
Bogdan Olteanu, primul clasat in topul preferintelor juriului a fost rasplatit cu aplauze din plin in momentul in care a dezvaluit pictura cu Ray Charles pe care a realizat-o pe acordurile muzicii artistului. “A fost un moment magic”, a tinut sa puncteze Pavel Bartos caruia nu i-a venit sa creada ca din miinile lui Bogdan Olteanu a putut sa iasa ceva atit de frumos. De aceeasi parere a fost si Andra care s-a declarat impresionata de magia speciala a numarului sau. “Sint pur si simplu cucerit!”, a declarat la rindul lui Andi Moisescu, vadit impresionat de pictura concurentului. Desi a recunoscut ca la inceput a fost destul de sceptic si nu a crezut ca il va mai putea surprinde cu ceva, Andi Moisescu a avut la finalul numarului concurentului “un moment de descatusare si bucurie pe care mi-l doream.” Mihai Petre a apreciat faptul ca Bogdan olteanu stie sa faca spectacol si sa isi vinda talentul. De asemenea, l-a felicitat pentru tehnica impecabila pe care o stapineste si sclipirea pe care o are in dozarea lucrurilor.
Desi ultimul in concurs, Mircea Palamari s-a situat al doilea in topul preferintelor telespectatorilor. Acestea au coincis si cu preferintele juratilor care au avut numai cuvinte de lauda pentru momentul sau. Mircea Palamari a fost de altfel si primul numar la care s-au ridicat in picioare si au aplaudat furtunos toti cei 3 jurati. Mihai Petre a fost de parere ca numarul sau are toate sansele sa cistige concursul daca va fi votat sa mearga mai departe. “Ai venit la final si ai ajuns in fruntea clasamentului meu!”, i-a spus juratul Mihai Petre, bucuros ca publicul i-a incredintat votul sau si l-a trimis in finala. “Esti unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am avut in acest consurs!”, l-a laudat Andi Moisescu, iar Andra s-a declarat fara retinere fana lui.
Pentru locul al treilea, lupta s-a dat intre magicianul Andrei Andronache si muzicienii de la Classic Beat Orchestra. Desi Andrei Andronachi a adus multa bunadispozitie pe scena de la “Romanii au talent”, cei alesi de juriu sa merga in finala au fost Classic Beat Orchestra, care au oferit in opinia celor 3 jurati actul artistic cu potential si mai mare de spectacol.
Pina acum pe lista finalistilor se afla: Bogdan Olteanu, Mircea Palamari si Classic Beat Orchestra Corul Fiat Lux, Diana Caldararu ,WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duta, dansatorii Alex si Andra, lista urmind sa fie completata cu inca 3 nume norocoase.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.