Cele mai frumoase nunti

de

Pentru cei care sunt in cautarea ideei pentru nunta perfecta cateva dintre vedete isi impartasesc experienta de neuitat. Dana Rogoz a petrecut pe pajiste, Cabral si Andreea pe malul piscinei, Elena Lasconi s-a gatit cu straie populare romanesti, iar Razvan Fodor si Irina au lansat lampioane.

Fiecare isi imagineaza ziua nuntii asa cum poate celorlalti nici prin gand nu le-ar trece, iar unii au curajul sa o si transforme in realitate. Pentru cei care se pregatesc sa spuna cel mai important DA! din viata lor si inca se afla in cautarea ideii perfecte, cateva dintre vedete isi amintesc de nunta pe care au pregatit-o cu atata daruire.
In 2012, Dana Rogoz a transformat o pajiste intr-un loc desprins din basme. Cortul alb a fost insufletit de colivii si becuri colorate, felinare si ghirlande, precum si de randuri intregi de ghivece cu flori de camp pe care invitatii le-au primit in dar din partea mirilor, ca amintire. Pentru ca a vrut ca totul sa exprime cat mai mult firea ei, Dana a confectionat singura cateva decoratiuni. Dana si Radu, sotul ei, si-au facut aparitia la bordul unei… biciclete. Culorile serii au fost verde deschis, lila si ivoire si pana si bufetul de dulciuri a respectat “colour-code-ul”.
Razvan si Irina Fodor au importat o traditie thailandeza. Cu un an inainte de a se casatori, Razvan si Irina au fost in Thailanda. “In noaptea dintre ani se aprind acolo sute de lampioane, ajung sa se confunde cu stelele. A fost atat de frumos acel moment, cand toti se imbratisau si isi faceau promisiuni, incat am hotarat ca asa sa arate si nunta noastra”, isi aminteste Razvan. Zis si facut. La nunta lor, in loc de marturii si artificii, invitatii au primit cate un lampion pe care l-au lansat la miezul noptii. Daca Razvan si Irina au petrecut in stil thailandez, Elena Lasconi a batut o hora autentic romaneasca, in straie populare. “Sunt o romanca adevarata, sunt mandra ca apartin acestui neam si acestui pamant. Aici imi sunt radacinile, iubesc traditia romaneasca si portul nostru, asa ca rochia de mireasa, straiele mirelui, tortul, decoratiunile, absolut totul a fost inspirat din costumele populare si traditiile romanesti”, a povestit emotionata Elena.
Pentru cei care sunt atrasi de apa, precum Cabral si Andreea, o nunta la piscina poate fi varianta ideala. Mirii au optat pentru o petrecere exotica, in tonuri de corai si ivoire.
Cei pentru care se pregatesc sa bata clopote de nunta in aceasta vara isi pot face petrecerea vedeta in cadrul noului show realizat de ProTv. Miresele sunt invitate sa se inscrie la preselectii accesand pagina http://bit.ly/ZpQd8a. Premiul pus in joc este o luna de miere fabuloasa. 

  • Credit: Paul Diaconu

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *