fbpx

Afla chiar acum unde poti sa pleci la schi in vacanta de iarna

de

Indiferent de perioada anului, te gandesti mereu la concediul fabulos din perioada sarbatorilor de Craciun, atunci cand vrei ca timpul liber sa ti-l ocupi cat mai frumos si mai distractiv. Cea mai interesanta activitate sportiva din anotimpul rece este mersul la schi, multi romani asteptand cu nerabdare iarna pentru a se bucura de tot ceea ce aduce cu sine acest sport.

Unde pleci la schi in aceasta perioada? Cea mai apropiata destinatie este acasa, in mod evident, multi preferand sa petreaca zile fabuloase pe partiile de schi de la Vatra Dornei sau de pe Valea Prahovei. Pentru cei care s-au saturat de spatiul mioritic si vor sa isi puna schiurile, o pereche de clapari si echipamentul de protectie pentru a se aventura in tari straine, lista cu destinatii turistice potrivite pentru o astfel de activitate sportiva este plina de surprize placute.

Iata 5 destinatii pe care trebuie sa le iei in considerare daca iti place sa schiezi!

Daca esti un impatimit al sporturilor de iarna, atunci este necesar sa gasesti locul potrivit pentru a le practica in siguranta si a beneficia si de alte servicii deosebite. Te gandesti sa pleci undeva departe de granitele Romaniei si nu stii exact unde? Consulta lista de mai jos si rezerva chiar acum biletele catre destinatia aleasa:

 

  1. Cui nu-i place tinutul lui Mos Craciun? Finlanda poate fi tara potrivita pentru a face schi, in ciuda faptului ca, aici, nu se regasesc lanturi muntoase. Cei care se indoiesc ca vor avea parte de o experienta completa, trebuie sa afle ca ii asteapta acolo statiuni de vis, destinate pasionatilor de sporturi extreme. Nu uita nici de faptul ca poti vedea, cu aceasta ocazie, Luminile Nordului. Aurora Boreala merita un loc de frunte in lista ta.
  2. Hai in Bulgaria! E aproape de Romania si poti merge la schi chiar si in luna martie, cand este mai putin aglomerat. Partiile sunt foarte bune, aerul curat si peisajele incantatoare, preturile mai mici decat in tara, asa ca s-ar putea sa te intorci si la anul in acest loc. Te vei simti extraordinar;
  3. Italia nu poate lipsi de pe lista de destinatii de vacanta pentru schi, mai ales ca statiunile ei pun accentul nu doar pe sportul in sine, ci si pe distractie si relaxare. Pana la urma, italienii sunt un popor cu dispozitie buna de netagaduit, iar statiunea Dolomiti este una dintre preferintele montane alpine, incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO;
  4. Austria ramane una dintre destinatiile de schi preferate de romani, mai ales a familiilor cu prichindei. Partiile de schi au grade diferite de dificultate, iar atmosfera din statiuni este ca la mama acasa, cel putin asta a fost parerea tuturor turistilor care vin de ani buni aici;
  5. Franta poate fi in topul 5 destinatii pentru practicarea schiului sau a diferitelor sporturi de iarna, iar Varful Mont Blanc si statiunea Chamonix sunt printre cele mai vestite din intreaga lume. In plus, exista o infrastuctura foarte buna in acest sens, asa ca, nu trebuie ratata sub nicio forma.

In concluzie, iarna este ideala pentru schi si statiunile din intreaga lume te asteapta sa le admiri peisajele superbe sau sa profiti de zapada bogata, potrivita acestui sport. Ai nevoie doar de echipamentul sportiv, de o gasca super de prieteni si de dorinta de a intalni noi oameni.

sursa foto: shutterstock.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial · Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.