fbpx

Afla povestea Lilianei Serbanescu. Propune si tu un nume, o poveste!

de

Campania “125 de femei pentru schimbare” aduce in lumina reflectoarelor povesti ale unor femei obisnuite care au reusit sa schimbe in bine viata lor sau a celor din jur. Pentru ca aceste femei remarcabile si povestile lor merita sa fie cunoscute si sa inspire cat mai multe femei, poti propune si tu acum un nume si o poveste pe siteul campaniei,  http://www.avon125.ro

O astfel de poveste este cea a Lilianei Serbanescu care incearca sa ajute cat mai multi oameni cu o situatie materiala modesta prin intermediul blogului „Nu ramane indiferent”: „ Nu stiu exact cand si cum a inceput totul… stiu doar ca intotdeauna am iubit copiii si ca nu suport sa-i vad suferind. La un moment dat, am simtit nevoia sa fac ceva mai mult pentru cei saraci sau/si bolnavi: sa le ofer o jucarie, o carticica, un pachet de biscuiti, o ciocolata. Dorinta de a ajuta m-a motivat sa fac acesti pasi. Am inceput sa ajut cat mai multe cazuri de copii cunoscute mie. Pentru ca numarul cazurilor pe care le-am intalnit devenea din ce in ce mai mare, in urma cu 2 ani mi-a venit ideea sa imi fac un blog care sa ma ajute sa tin cat de cat o evidenta a cazurilor in care m-am implicat. Numele lui este indemnul pe care l-as adresa tuturor: Nu ramane indiferent!  www.nuramaneindiferent.blogspot.com. Prin acest blog fac publice toate cazurile pe care le intalnesc, in care ma implic si care au in continuare nevoie de ajutor. Cu ajutorul lui am descoperit ca cel mai adesea aparentele inseala si ca oamenii sunt buni si vor sa ajute, chiar daca eu nu as fi crezut asta despre unii dintre ei. Lucrul asta ma entuziasmeaza. Evident, au existat obstacole de ordin financiar, nu am putut ajuta in toate cazurile in care mi-as fi dorit, iar acolo unde am ajutat, sigur era nevoie de mai mult dar sper ca prin acest blog cei ale caror cazuri au fost publicate sa fie ajutati si de alte persoane.
Cred ca multi dintre cei pe care i-am ajutat aveau nevoie in acel moment sa-si recapete increderea si speranta si sa-si invinga sentimentul de disperare si de neputinta; sunt convinsa ca unii dintre ei au capatat puterea de a merge mai departe dupa ce au primit o mana de ajutor.
Bucuria din ochii celor care sunt ajutati nu poate fi exprimata in cuvinte… iar cand aud ca un copil bolnav – pentru care am donat si eu o mica suma de bani, am trimis un sms sau am dat un telefon pt teledon – s-a vindecat si se simte bine, mi se umple sufletul de bucurie. Urmatorul pas pe care vreau sa il fac este sa (…)”. Intreaga poveste o poti citi aici.
Daca si tu cunosti o femeie care schimba in bine viata ei sau a celor din jur si se regaseste in motivele pentru care merita sa faci o propunere, o poti nominaliza in campania “125 de femei pentru schimbare” dand click aici .

 

Categorii:
Stiri

Comentarii

 • Pe cand un interviu cu actrita CARMEN UNGUREANU
  (fost sotie a lui DAN PURIC)

  IRINA ROTUNDU mai 12, 2011 7:45 pm Răspunde
 • TANGO

  Te pot iubi la nesfîrşit
  Îţi pot iubi trupul o viaţă
  Dulceaţa ta m-a nemurit
  N-am somn, adorm spre dimineaţă
  Şi-mi amintesc că m-ai trezit
  Să te învălui ca o ceaţă
  Tango!

  E frig, zăpada a-nflorit
  Tremur de dorul tău, femeie
  Pe cerul zilei aurit
  Dospesc aprins de-o scînteie
  În crucea ta de alizee
  Tango!

  Uşor, plutind spre asfinţit,
  Te strîng în braţe cu durere
  Că prea mult nu te-oi fi iubit
  Dar asta e doar o părere
  Care se pierde-ntr-un sfîrşit
  Dar eşti prea dulce, dă-mi şi fiere
  Tango!

  ioan lila mai 11, 2011 10:48 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.