fbpx

Propune si tu un nume, o poveste!

de

Campania “125 de femei pentru schimbare” isi propune sa aduca in lumina reflectoarelor povesti ale unor femei obisnuite care au reusit sa aduca bucurie acolo unde nu mai era speranta, care au avut curajul de a da viata unei idei inovatoare, care respecta viata si frumusetea in toate formele ei.

Pentru ca aceste femei remarcabile si povestile lor merita sa fie cunoscute si sa inspire cit mai multe femei, poti propune si tu acum un un nume si o  poveste pe siteul campaniei  www.avon125.ro ; femeia pe care o poti propune si povestea care a facut-o remarcata, pot fi dintr-o multitudine de domenii:  

•  Femeia-antreprenor, care a reusit sa-si dezvolte businessul prin forte proprii, cu idei inovatoare si folosind resurse minime, chiar si in situatii nefavorabile, poate fi una din cele 125 de femei pentru schimbarea in bine;
•  Poti propune o femeie care se implica in proiecte pentru comunitate, pentru ca doreste din tot sufletul sa rezolve problemele cu care oamenii se confrunta. Indiferent de activitate, lumea este mai buna si datorita ei.  Daca esti impresionata de felul in care un designer a reusit sa primeasca aplauze la scena deschisa pentru creatiile sale atat in tara cat si peste hotare, nu ezita, numeste-o!
  Femei care lupta pentru protectia si conservarea mediului inconjurator, care sustin activ folosirea rationala a resurselor si comportamentul responsabil fata de planeta. Si ele pot fi propuse.
  Poti propune si femei care contribuie la progresul sistemului medical fie prin implicare, fie prin cercetarea desfasurata in acest domeniu. Daca s-a dedicat descoperirii unor noi metode de tratament sau solutii pentru probleme medicale si are rezultate remarcabile, lumea trebuie sa afle cine sunt!
  Femeile din domeniul artei  pot fi propuse si ele. Recunoastem si apreciem femei pasionate de frumos, care au initiat sau au avut un rol important in proiecte de acest tip din tara sau din strainatate. Daca munca lor este valoroasa, spune-ne despre ele!
  In cazul in care cunosti femei minunate, cu rezultate exceptionale din domenii precum sport, media , terapii alternative, sau care nu se regasesc in situatiile de mai sus, propune-le si spune-ne de ce crezi ca ar merita sa fie cunoscute de o tara intreaga!

O astfel de poveste este cea a doamnei  Georginei Grigorie care sustine si se implica activ in  Campania pentru Sanatatea Sanilor: „In 2002 Avon a lansat campania impotriva cancerului la san sub deviza “O simpla atingere iti poate salva viata!”. Nu am putut sa nu ma implic. Am promovat in randul echipei mele de vanzari atat produsele roz cat si campania, deoarece era o actiune cu scop nobil. Am adaugat muncii si pasiunii de pana atunci un ingredient special: lupta pentru sanatatea femeilor. Am vorbit cu liderii de vanzari din zona si am facut prezentari cu sprijinul Camerei de Comert din Timisoara. Am tinut prezentari in fabrici, la standuri, in piete, peste tot pe unde s-a putut. Acest nou inceput a fost frumos, entuziast, plin de pasiune, bucurie si satisfactie. Si nu, nu a fost greu. A fost doar inceputul”. Citeste toata povestea dand click aici sau rasfoieste Galeria Propunerilor din site-ul www.avon125.ro  pentru a descoperi si mai multe povesti impresionante.
Propune si tu acum un nume, o poveste!  
 

 

Categorii:
Stiri

Comentarii

 • Felicitari dnei Georgina G. si Avon-lui pentru aceasta campanie.

  p.s. ce treaba are cabala din comentariul anterior al dr. Clara M?

  Claudiu mai 1, 2011 10:13 pm Răspunde
 • Yael Lior este scriitoare si desenatoare, studiaza cu succes cabala. Ea conduce un proiect international pentru educatia printr-o metoda revlutionara,a copiilor din toata lumea, si a mamelor lor, prin cartile inovatoare pe care le-a ilustrat, a cules cu atentie si talent deosebit chiar extraordinar, textele originale, si le-a aranjat in spatiul paginilor cartilor, intr-un mod special. Cartile constituie un set in care fiecare carte reprezinta o gradatie tot mai inalta, adancindu-se in profunzimile sufletului pe care are ca scopp sa le reveleze cititorilor. MINTEA DIN INIMA, este prima din aceasta serie, si a aparut acum un an, la Editura Brumar. Urmeaza INIMA INTELEGE, INIMA SAVANTA, si in fine, EROII INIMII.
  Vi le voi trimite, daca imi comunicati adresa.
  Cu speranta ca veti fi interesata,
  Dr Clara Mendel, Israel
  wwww.kabbalah.info/ro
  wwww.kab.co.il
  dor tzair, generatie tanara
  PS 125 sunt numarul de trepte spirituale pe care omul este obligat sa paseasca spre perfectiunea sa finala.

  Dr Clara Mendel aprilie 30, 2011 4:41 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.