fbpx

Alice Nastase Buciuta – Datoriile si fericirea

de

Sunt ciucure de datorii, pentru ca locuiesc intr-o casa frumoasa pe care am cumparat-o si amenajat-o cu un credit in franci elvetieni (!!!) si doua ipoteci. De-asta am si ajuns experta in bani, pentru ca, mai intai, din disperare, m-am prabusit in toate haurile nestiintei, apoi mi-am dat seama ca trebuie, cu orice chip, sa ajung din nou la suprafata si sa gasesc o solutie sa scap de ele. Asa ca m-am decis sa ma instruiesc. Si-am pus mana pe o carte…

Nu, nu ca-n bancul cu tiganul care i-a spus fiului sau: baiete, daca vrei sa ajungi cineva in viata asta, pune si tu mana pe o carte si fa niste cornete pentru seminte. De-adevaratelea, pe carti numai bune sa-ti rotunjesti educatia financiara si veniturile.
Dupa aceea am inceput sa merg la cursuri. L-am ales pe Eusebiu Burcas sa-mi fie trainer si am invatat de la el toate secretele echilibrului financiar, iar, intr-un final, am ajuns aici, pe site-ul SigurantaFinanciara (http://www.sigurantafinanciara.ro/) , unde mai mult invat eu decat invat pe altii, dar recunosc ca asta ma face foarte fericita si simt nevoia sa dau fericirea mea mai departe. Pentru ca, pana la urma, viata este o continua cautare a fericirii, iar stafeta nu trebuie oprita nicicand.
Am invatat cate ceva si despre… CITESTE MAI DEPARTE PE SigurantaFinanciara.ro

 

Categorii:
MoneyChat

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.