fbpx

Aylin si-a lansat noul single, Cloud, in premiera pentru fanii de pe Facebook

de

Superba Aylin Cadir a lansat pe 3 octombrie, single-ul de pe primul ei album din cariera solo, Cloud. La ora 3PM, fanii lui Aylin au fost primii care au putut asculta pe Facebook noua melodie compusa de Christie si Bazooka de la Moonlight Breakfast.

“Am ales-o ca single pentru ca mi se pare piesa care descrie cel mai bine intregul album prin felul ei easy, foarte viu si jucaus, dar si un pic melancolic. A fost chiar un pariu, pentru ca este o piesa care n-are refren vocal, ci doar linie melodica de clarinet”, a declarat Aylin. Pentru artwork-ul Cloud, Aylin a realizat si o sedinta foto, impreuna cu fotograful Tibi Clenci si stilstul Amir Dobos. Shootingul o pune pe cantareata intr-o postura seducatoare, dark si high fashion.

Cloud anunta lansarea primului album din cariera solo a lui Aylin, care va aparea pe piata in noiembrie. Cloud va fi un album de jazz-pop, produs de label-ul lui Aylin, Clouds Production, si va contine 9 piese semnate de compozitorii Alex Burcea, Elena Morosanu, Ciprenko si Christie si Bazooka de la Moonlight Breakfast.

Pentru a asculta Aylin and The Lucky Charms, Cloud – http://youtu.be/e4Teg0eZCm8
Urmareste-o pe Aylin pe Facebook, AylinCadirOfficial si pe Instagram: @aylincadir

 

Tag-uri:
· · ·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.