fbpx

Bebelusa Oana Ionita a prezentat avanpremiera filmului Hai sa stralucim

de

Bebelusa Oana Ionita a prezentat avanpremiera filmului original Disney Channel, Hai sa stralucim, in fata unei audiente reprezentata preponderent din adolescenti si familiile lor. Gazda a evenimentului de la Cinema City/ Afi Cotroceni, Oana a dansat, s-a jucat si i-a antrenat la distractie pe toti cei prezenti. In asteptarea filmului, trupa de copii Batuka antrenata de Oana a facut o demonstratie de dans, inspirata de serialele live Disney Channel.

Urmand indeaproape succesul filmelor Liceul Muzical, Tabara de Rock si Lemonade Mouth, Disney Channel anunta lansarea filmului original Hai Sa Stralucim. Noua poveste muzicala pentru copii plina de inspiratie si energie, are premiera la Disney Channel pe 8 septembrie, la ora 10:00.

Plasata in lumea muzicii hip-hop, rap si gospel, povestea moderna, plina de viata si inspirata de legenda lui Cyrano de Bergerac, urmareste vietile a trei adolescenti care descopera cat de important este sa fii tu insuti. In noul film original Disney Channel, Tyler James Williams, celebru din Toata lumea il uraste pe Chris, are un rol principal, alaturi de artista de la Hollywood Records, Coco Jones si de Trevor Jackson (Eureka).

Avand ca teme principale familia, prietenia si loialitatea, povestea se desfasoara in Atlanta, Georgia. Cyrus si cel mai bun amic al sau, Kris McDuffy, se reintalnesc cu prietena lor din copilarie, cantareata de succes Roxanne „Roxie” Andrews, a carei casa de discuri sponsorizeaza un concurs de creatie muzicala la un club al adolescentilor. Cyrus, care compune muzica sub pseudonimul True, scrie un cantec despre Roxie si este desemnat castigator, dar spre marea lui tristete, lucrarea lui este atribuita din greseala lui Kris. Neavand suficient curaj pentru a iesi in fata, Cyrus sta si asista neputincios cum Kris nu numai ca devine cunoscut pentru melodia lui, dar incepe sa o cucereasca si pe Roxie. Dar acum e momentul ca adevaratul poet sa-si invinga neincrederea, sa profite de oportunitatea de a demonstra cine este si sa-si urmeze visele. In tot acest timp, Cyrus trebuie sa-si convinga tatal, preot, ca muzica hip-hop poate transmite un mesaj pozitiv.

Protagonistii filmului sunt Tyler James Williams in rolul Cyrus DeBarge, Coco Jones (Radio Disney N.B.T.) care o interpreteaza pe Roxanne Andrews, Trevor Jackson care-i da viata lui Kris McDuffy, Brandon Mychal Smith (La Intamplare!) in rolul Lord of Da Bling, Dawnn Lewis (O lume diferita ) in rolul mamei lui Cyrus, Gail De Barge, Alex Desert (Becker) in rolul lui Levi, proprietarul clubului Off The Street, clubul adolescentilor unde activeaza Cyrus, Nicole Sullivan (MADtv) in rolul impresarei lui Roxanne, Lyla si Courtney B. Vance (FlashForward: amintiri din viitor) in rolul tatalui lui Cyrus Cyrus, preotul Jacob DeBarge.

Hai sa stralucim este regizat de Paul Hoen, de doua ori castigator al premiului DGA (pentru Tabara de Rock-Confruntarea Finala si Jonas), scris de Eric Daniel si Don D.Scott (Frizeria, Frizeria 2), iar coregrafia a fost semnata de Danny Teeson (American Idol) si Brandon Shaw (So You think You Can Dance). Filmul este produs de Wave Productions LLC si a fost turnat in Atlanta si Marietta, Georgia.

***Hai sa stralucim va avea premiera pe Disney Channel, pe 8 septembrie 2012, ora 10 AM***

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.