fbpx

BOBBY PAUNESCU: Sunt foarte sigur pe Monica si sunt foarte sigur pe mine

de

Bobby Paunescu, fiul cel mic al lui George Constantin Paunescu, s-a nascut in 1974 la Bucuresti, dar a crescut, pana la 8 ani, in Italia. Tatal sau lucra la Agentia Comerciala Romana din Milano, iar mama lui, inginer agronom de profesie, a venit la Bucuresti doar ca sa-l nasca. A facut scoala in Romania, iar dupa Revolutie s-a apucat, de unul singur, de afaceri. Si a facut o cariera stralucita de business-man. A infiintat postul B1TV. S-a indragostit de celebra Monica Barladeanu. Locuieste acolo unde e nevoie in lume, dar se considera un roman fericit, oriunde s-ar afla.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  


Tata era acuzat de inginerie financiara. Asta nu e ceva rau!

Marea Dragoste / Tango: Cum ti-ai inceput cariera in afaceri?

Bobby Paunescu
: De la 16 ani am inceput sa muncesc. Tata avea o reprezentanta pentru o marca de masini si, impreuna cu vecinul si prietenul meu care acum e station-manager la B1TV, Bobby Marinescu, vindeam masini. Masini noi. Am vindut cred ca vreo 40. Asta se petrecea prin ’91- ’92… Cistigam bani, se mai rotunjea bugetul cu banii de acasa. Apoi, imediat dupa ce am terminat liceul, am vrut sa plec din tara.

Marea Dragoste / Tango: Sa emigrezi?

Bobby Paunescu: Nu, sa plec citiva ani. Simteam ca vreau sa fac ceva pe cont propriu, sa ma afirm. L-am rugat pe tata sa ma ajute, dar era foarte ocupat. Asa ca m-am intilnit cu un prieten de-al lui care mi-a propus sa lucrez pentru el in Palermo. Acolo am lucrat in domeniul financiar, dupa care cei de acolo mi-au spus ca, daca vreau intr-adevar sa invat ceva, sa lucrez la bursa de valori. Asa am ajuns la Lugano, in sudul Elvetiei, unde am inceput un stagiu de pregatire la o companie care se numeste Prudential Securities, e o mare companie in America de brokeraj financiar. Celui care conducea reprezentanta din Elvetia, un american de origine italiana, i-a placut foarte mult de mine, l-a cunoscut si pe tata, si i-a spus: „Imi place baiatul tau, as vrea sa ramina aici si am eu grija de tot. Permis de munca, rezidenta, tot.“

Asa am ajuns sa fac facultatea in Elvetia, Franklin University, o universitate americana din Lugano, unde am studiat „International Management“ si „Marketing“. E o facultate foarte bine cotata, cu studenti din peste cincizeci de tari. O facultate care te dezvolta foarte mult pe latura practica, cred ca am vizitat toata lumea cu facultatea asta. Dupa ce am terminat facultatea, am venit in Romania. Era o perioada mai delicata pentru noi, in 1997-’98-’99, cand tata era atacat de puterea de atunci, de Constantinescu si guvernul Conventiei. Tata avea si-o problema de sanatate si mi-a spus: „Asta e, n-ai timp sa cresti, o iei din plin, preiei tu tot, trebuie sa te descurci!“. La sfirsitul lui ’97 am inceput tot lucrul asta, iar in 2001, cand tata s-a intors, dupa ce statuse la tratament, in America, vreo doi ani de zile, practic toata situatia era rezolvata. Lucrul asta mi-a dat un fel de pasaport in fata lui, i-am dovedit ca nu sunt strain de subiectul asta. Si am fost, iti dai seama, foarte fericit.

Marea Dragoste / Tango: Asta demonstreaza si ca afacerile voastre erau perfect legale, din moment ce totul s-a terminat cu bine, nu?

Bobby Paunescu
: Absolut, lucrurile erau legale, numai ca ceea ce facea tata atunci abia acum e considerat normal. Dar atunci, cei care il acuzau nu intelegeau despre ce este vorba. Romania era la inceput. Tata era acuzat, de exemplu, de inginerie financiara. Pai, eu asta am studiat! Asta nu e ceva rau! Am citit prin ziare ca era de curind George Sörös in Romania. El este unul dintre cei mai mari ingineri financiari ai lumii.

Daca acuzi pe cineva de inginerie financiara, din start inseamna cu nu stii despre ce vorbesti. Pentru mine a fost o perioada pe care am resimtit-o foarte rau, pentru ca existau tot timpul presiuni asupra mea, asupra noastra. Toate lucrurile acestea m-au facut sa cistig o experienta pe care foarte greu un om poate s-o cistige. Astazi, pe linga alte activitati, am fondat si televiziunea asta, B1, pe care am condus-o pana in aprilie 2004, televiziune in care cel mai mare grup de media din lume, News Corporation, este partener cu mine. Si asta conteaza foarte mult.

Marea Dragoste / Tango: Se comenteaza foarte mult pe seama averii familiei Paunescu…

Bobby Paunescu: Lumea se intreaba cum, domnule, a facut Paunescu atitia bani in 10-15 ani?! Pai banii astia se pot face intr-o noapte. Sörös a cistigat un miliard de dolari intr-o zi. De aici iti dai seama imediat ca, o data ce devii un jucator pe piata internationala, pe o piata globalizata, poti cistiga foarte mult. Pe de alta parte, inteleg si celalalt punct de vedere: cum, domnule, s-au imbogatit?

Pentru ca toti au plecat de la zero sau de la plus-minus unu. Si deodata, dupa zece ani, sunt unii care sunt tot la plus-minus unu, marea majoritate, si unii care sunt la plus un miliard. E tendinta omului sa nu accepte lucrurile asa cum sunt, sa-si imagineze ca trebuie sa fie ceva necurat la mijloc. Nu stiu daca ai sesizat, dar, mai ales in ultimii patru-cinci ani, n-a prea aparut numele Paunescu, nici o promovare de-asta absurda, nici macar interviuri. Tocmai pentru ca nu credem ca aici sta cheia succesului. Noi vrem sa ne facem treburile noastre, sa le facem asa cum trebuie, sa incercam sa limitam invidia.

Tot ceea ce am vrut mi-au dat

Marea Dragoste / Tango: Nu te-ai saturat cateodata de Romania?

Bobby Paunescu
: Nu, eu nu m-am saturat de Romania. Nu cred ca s-a saturat nimeni. Asa ceva poti spune doar la un moment de nervi. N-ai cum sa te saturi, pentru ca apartii acestui pamint. Sa plec, unde? Traim intr-o lume in care globalizarea preia absolut orice, practic, daca esti in Romania, poti sa-ti conduci businessurile din America, daca esti in America, poti sa-ti conduci businessurile din Romania, circuli, nu trebuie sa mai fii fix undeva. Sunt caile de comunicare care iti dau posibilitatea sa tii in mina afacerea, oriunde ai fi.


Marea Dragoste / Tango: Cat de mult te-a influentat faptul ca ai crescut intr-o familie instarita, cat de mult te-a influentat faptul ca esti un om cu bani?

Bobby Paunescu
: Chestia asta, „om cu bani“, nu-mi place. Faptul ca am crescut intr-o familie care mi-a dat posibilitatea sa ma dezvolt  intr-un mod normal m-a ajutat foarte mult. Si ceea ce m-a ajutat foarte mult e faptul ca am putut sa fac o facultate asa cum am facut-o pe cea din Elvetia, unde cred ca am invatat foarte multe. Am crescut fara sa mi se interzica nimic. Nici tata si nici mama n-au fost de acord cu ideea ca trebuie sa-ti cresti copilul invatindu-l ca nu trebuie sa aiba decit putin. Tot ceea ce am vrut mi-au dat.

Marea Dragoste / Tango: N-ai fost niciodata tentat sa faci excese, in adolescenta, de exemplu?

Bobby Paunescu
: Nu. Cred ca daca as fi facut excese, atunci ar fi intervenit ei. Am facut multe lucruri pe care e bine sa le faci la virsta aia. Sa ai acele lucruri pe care si le doresc tinerii la o virsta anume. Altfel devii usor penibil daca, pe la 40 de ani, te joci cu lucruri cu care trebuia sa te joci la 20. Este foarte important ca in fiecare etapa sa primesti ceea ce trebuie.

Marea Dragoste / Tango: Uneori poti sa fii judecat gresit, ti se poate spune esti un copil de bani gata.

Bobby Paunescu: Daca te simti sigur pe tine, n-ai nici o problema. Iar oamenii care ma cunosc nu ma judeca asa.

Sunt conservator in multe privinte

Marea Dragoste / Tango: Dar faptul ca ti s-au mediatizat atat de mult relatiile cu femeile din viata ta te deranjeaza?

Bobby Paunescu
: Din cauza lor s-au mediatizat, nu din cauza mea. Cred ca pentru virsta mea nu am facut vreun exces pe latura asta. Nu cred ca ai citit despre mine ca as fi avut doua mii de fete.


Marea Dragoste / Tango: Nu, dar am citit de multe ori… ca ai fost acolo, ca te-ai despartit, ca…

Bobby Paunescu
:  Bine, a fost o relatie o lunga perioada de timp…


Marea Dragoste / Tango: Relatia ta cu Maria Marinescu.

Bobby Paunescu: Da.

Marea Dragoste / Tango: Relatia ta cu Maria a durat foarte multi ani, 7, 8… Ati fost colegi de liceu?

Bobby Paunescu
: Nu, ea e mai mica decit mine. Nu-i frumos sa vorbesc despre asta, mai ales ca ea e deja intr-o alta relatie. Am avut doar doua relatii. Am 30 de ani, e un lucru destul de rar intalnit ca de la 15 la 30 de ani sa nu ai decat doua relatii.

Marea Dragoste / Tango: Inseamna ca esti un barbat de cursa lunga, si in afaceri, si in dragoste.

Bobby Paunescu
: Sunt conservator in multe privinte. Incerc sa gandesc pe termen lung, dar nu ma deranjeaza niciodata surpriza. Imi place sa-mi fac planuri pe termen mediu si lung, dar surprizele care apar pe termen scurt sunt cele mai spectaculoase.


Marea Dragoste / Tango: Deci, nu se stie niciodata, poate intr-o buna zi te intorci casatorit dintr-o calatorie.

Bobby Paunescu
: Nu cred ca pot sa ma intorc casatorit dintr-o excursie, nu cred ca e genul meu. Dar stii cum se spune: never say never. Insa cred ca hotarirea de a te casatori nu trebuie luata pe fuga, trebuie luata cu grija, altfel te frigi.

Marea Dragoste / Tango: Inteleg ca inca n-ai luat aceasta decizie, deocamdata.

Bobby Paunescu
: Nu, inca n-am luat aceasta decizie, de a ma casatori.


Marea Dragoste / Tango: Nu te deranjeaza cateodata faptul ca Monica Barladeanu este celebra si toti barbatii stau cu ochii pe ea?

Bobby Paunescu
: Ca sa-ti dau un raspuns, eu sunt unul dintre cei mai mari sustinatori ai ideii ca Monica sa ajunga la Los Angeles, la Hollywood. Aici, multi barbati, vazind-o, ea fiind celebra, poate ca si-ar dori-o. Iti dai seama, acolo nu numai ca sunt mult mai multi barbati, dar sunt multi barbati care au dovedit ceva, care au nume cunoscute. Avind in vedere ca eu am fost unul dintre sustinatorii acestei chestiuni, e clar ca sunt foarte sigur pe relatie, sunt foarte sigur pe Monica, si sunt foarte sigur pe mine. Nu am nici o problema. Ea sta mai mult acolo decit sta aici si ne vedem destul de rar, cu toate astea nu am nici un fel de problema. Nu cred ca ma caracterizeaza gelozia.

Marea Dragoste / Tango: Au fost si comentarii care au spus: „Monica are o relatie din interes cu Bobby Paunescu, pentru ca el o poate promova, o poate sustine“. Acolo, insa, sunt mult mai multi barbati care o pot sustine. Daca nu ai fi avut incredere in ea, n-ai fi lasat-o sa plece.

Bobby Paunescu: Vezi, eu niciodata nu mi-am pus problema asa, dar ai perfecta dreptate, este un adevar. La urma urmei, asa este, acolo sunt mai multi barbati care ar putea sa o sustina, dar nu mi-am pus niciodata problema asa. Fiind sigur pe o situatie, totul a fost o prelungire naturala a sigurantei mele.


Marea Dragoste / Tango: Multa vreme s-a banuit ca relatia ta cu Monica s-a suprapus relatiei cu Maria. Cum ai delimitat trecerea de la o relatie la alta?

Bobby Paunescu
: Pe scurt, nu a existat o perioada de suprapunere. In momentul in care s-a terminat o relatie, a inceput o alta. A existat o delimitare clara intre cele doua relatii.


Marea Dragoste / Tango: Despre barbati se spune, in general, ca au tentatia de a iubi mai multe femei in acelasi timp…

Bobby Paunescu: Asa se spune? Probabil ca la mine exista o fata, iar celelate cai libere sunt ocupate de businessuri de care ma indragostesc. Poate…


Marea Dragoste / Tango: Inseamna ca esti un om foarte ocupat.

Bobby Paunescu
: Am sansa sa fac ceea ce-mi place si sa-mi si reuseasca activitatile care-mi plac. Cateodata faci doua-trei afaceri care-ti merg si, pe linga ele, incerci sa faci doua-trei activitati-hobby, care nu-ti ies niciodata, bagi banii degeaba. La mine nu s-a intimplat asta. Activitatile, pe care le practic de vreo doi-trei ani incoace si pe care m-am focusat, imi merg cam toate. De exemplu, acum dezvoltam si partea asta de productie de film. Si, uite, un proiect la care am participat a devenit si superpremiat. Sansa unica!

M-am intanit la Cannes cu niste producatori de la Hollywood, la receptia filmului „Moartea domnului Lazarescu“. Sunt producatori de filme mari de la Hollywood. Si-mi spuneau: „E un life time achievement, noi am facut sute de filme, dar niciodata nu am fost nominalizati aici“. Sigur ca eu mai mult decit sa sustin proiectul asta n-am facut. Si, totusi, sa participi la un proiect si proiectul acela sa primeasca premiile si recunoasterea pe care le-a primit, e ceva! A fost un mare succes si un mare noroc.

Primul lucru care m-a atras la ea a fost frumusetea

Marea Dragoste / Tango: Ai avut relatii cu doua femei frumoase. Este acesta un criteriu al felului in care relationezi cu femeile din viata ta, este importanta frumusetea pentru tine?

Bobby Paunescu
: Barbatii care vorbesc despre relatiile trecute mi se pare ca sunt ultimele gunoaie ale societatii. Asa ca eu vorbesc doar despre Monica. As minti daca n-as spune ca tocmai primul lucru care m-a atras la ea a fost frumusetea. Inainte de a vorbi cu cineva, il vezi, este contactul vizual. Si, intr-adevar, cand am vazut-o, m-am uitat mai atent, n-am putut sa nu remarc frumusetea. Ulterior, cand am cunoscut-o, mi-am dat seama ca frumusetea este dublata de personalitate si inteligenta. Abia dupa ce cunosti toate aceste lucruri, poti sa spui ca te-ndragostesti. Eu nu incep o relatie doar de dragul de a incepe o relatie, doar ca sa am pe cineva sa sun seara sau sa stau acasa, sau… nu. Daca am inceput o relatie, trebuie sa fie serioasa.


Marea Dragoste / Tango: Locuiti impreuna?

Bobby Paunescu
: Da, dar ea sta mai mult timp la Los Angeles, avem o casa acolo. Locuim si aici, in Bucuresti, impreuna, dar ea tocmai a plecat azi la Los Angeles pentru o saptamina, pentru ca are o auditie acolo, apoi se intoarce pentru ca filmeaza la Castel Film. Ironia situatiei este ca, daca stau sa ma gindesc, in ultimele patru-cinci luni, cred ca doar o luna jumatate am stat impreuna. Circulam foarte mult.


Marea Dragoste / Tango: Copiii tai visezi sa-i cresti in Romania sau in alta tara?

Bobby Paunescu: Depinde si de momentul respectiv, dar n-as avea nici o problema sa-i cresc in Romania. Eu am facut scoala in Romania si nu mi se pare ca e nimic rau. Cred ca sunt lucruri bune si lucruri rele pretutindeni. Pe masura ce inaintam si ne dezvoltam si noi ca tara, eu cred ca mergem spre o directie buna.

Marea Dragoste / Tango: Se vorbeste mult despre tentatiile lumii moderne, despre droguri, despre bautura, despre tot felul de lucruri extreme.

Bobby Paunescu
: Asta-i o mare problema. Problema cu drogurile este cea mai mare emotie, vizavi de un copil.


Marea Dragoste / Tango: Dar parintii tai, la randul lor, n-au avut aceasta grija in ceea ce te priveste?

Bobby Paunescu
: Cand noi traiam in Italia, in copilaria mea, era perioada cea mai neagra cu drogurile. Erau drogurile si Brigazile Rosii. Tinerii o luasera razna total. Pe vremea aia, de exemplu, vedeam un om care avea o infirmitate si eu intrebam: „De ce domnul acela nu are o mina sau nu are un picior?“ „Pentru ca e drogat“, imi spuneau parintii mei.

Am crescut cu chestiunea asta si, desi am invatat intr-o facultate americana, iti jur, n-am luat niciodata droguri, desi lucrul asta se practica destul de des. Eu nici nu fumez, de fel. Era ceva din mine care nu-mi dadea voie sa incerc, din anii aia in care eram terorizat de droguri. Cred ca acelasi lucru s-a intimplat si cu fratele meu, nici el n-a avut nici un fel de probleme de genul asta. Asta este un pericol, dar pe care nu-l eviti daca trimiti copilul in strainatate sau daca il tii in Romania.


Italiencele si frantuzoaicele sunt cele mai elegante din lume


Marea Dragoste / Tango: Ti se pare ca femeile din Romania sunt altfel decat cele din alta parte?

Bobby Paunescu: Da, sunt altfel, cred ca romancele sunt printre cele mai frumoase din lume. Cred ca daca ar fi sa facem un top, romancele ar fi pe primul loc, pe locul doi ar fi venezuelencele, iar pe locul trei ar fi coreencele. Chiar acum am fost intr-un tur cu tata, in India, China si Coreea si femeile de acolo arata foarte bine.

Marea Dragoste / Tango: Nu sunt prea mici de statura?

Bobby Paunescu: Nu, sunt inalte, frumoase. Si tot asa, in toata zona asta a Europei de Est sunt femei frumoase, tocmai pentru ca este un amestec de civilizatii si de esente. Sunt frumoase si romancele, si bulgaroaicele, si rusoaicele. Si nici nu cred ca este o mare diferenta de comportament intre romance si bulgaroaice. Influenta latina la noi s-a pierdut foarte mult. Cu siguranta, suntem o tara latina, dar, ca mentalitate de viata, s-a pierdut foarte mult. O romanca e mai aproape de o bulgaroaica decit de o italianca.

Marea Dragoste / Tango: Sunt sigura ca pe romance nu le-ar maguli comparatia cu bulgaroaicele pe care le percep ca fiind foarte sarace si foarte neingrijite!

Bobby Paunescu
: Sa stii ca e o falsa problema. Bulgaroaicele sunt foarte frumoase. Iar la Moscova femeile arata senzational, aranjate si nu kitch, cu stil…

Marea Dragoste / Tango: Spre deosebire de italience, care sunt percepute ca fiind cele mai elegante femei din lume.

Bobby Paunescu
: Italiencele si frantuzoaicele sunt cele mai elegante femei din lume, dar mi se pare aiurea sa compari romancele cu italiencele si asta nu din cauza lor. Italiencele s-au nascut si-au copilarit intr-o tara in care sunt 55% dintre monumentele istorice ale lumii! Si-au creat culorile si detaliile si si-au format stilul stind intre 55% dintre monumentele lumii! Pe cand romancele noastre n-au nici o vina, sunt convins ca sunt la fel de talentate ca si italiencele, numai ca s-au nascut intre cutii de chibrituri, blocuri… In Bucuresti ai numai o suta de cladiri interesante si in citeva orase importante, dar in rest… N-au avut cum sa-si dezvolte stilul. De unde?! Trebuie sa vezi.

Eu am umblat ca sa pot sa-mi dau seama, am circulat, am vazut, mi-am dat seama si asa mi-am dezvoltat un anumit simt estetic. Daca muti o romanca, bine, in perioada de crestere, in alta tara, o sa vezi ca o va influenta foarte mult si o va schimba. Se va apropia de stilul acela pe care il vedem la Milano, la Roma, la Florenta sau in Franta.


Marea Dragoste / Tango: Fiindca am ajuns in zona asta, spune-mi cum te ingrijesti, ce fel de haine iti iei, te preocupa asta?

Bobby Paunescu
: Ma preocup de asta pentru ca trebuie, am un magazin la Milano, de unde imi cumpar marea majoritate din lucruri, o data in primavara, o data in toamna, stau o jumatate de zi, imi cumpar tot, si am incheiat. Nu sunt un shopping maniac.


Am avut ce masini am vrut de la 18 ani

Marea Dragoste / Tango: Faci sport, te duci la sala?

Bobby Paunescu: Fac sport. Am echipa aici cu prietenii nostri, cu Radu Moraru, jucam fotbal, tenis, merg la piscina cand sunt in America, fac fitness, de intretinere mai mult. 


Marea Dragoste / Tango: Ai vreo o slabiciune? Iti cumperi masini, pantofi…?

Bobby Paunescu: Eu am avut ce masini am vrut de la 18 ani. Mi-a trecut chestia asta. Acum masina pentru mine trebuie sa fie un lucru comod, bun, sa functioneze. Acum am un Cadillac, o masina americana. Am aceeasi masina si acolo, in America si aici. Mi se pare o masina perfecta pentru Romania.

Marea Dragoste / Tango: Ce fel de casa ai, ti-ai construit-o tu?

Bobby Paunescu
: Aici, la Bucuresti stau intr-o casa inchiriata, la Los Angeles am cumparat.


Marea Dragoste / Tango: Genul american de casa, cum vedem noi prin filme?

Bobby Paunescu: E un gen special, e foarte frumoasa. N-as putea spune ca e genul american, e o casa deosebita, asezata pe o stanca.

Marea Dragoste / Tango: Cum de stai aici intr-o casa inchiriata?

Bobby Paunescu
: Am inchiriat-o acum vreo cinci ani, atunci nu era momentul sa-mi construiesc o casa, nu eram inca in situatia asta. Probabil ca acum a venit momentul sa ma gindesc la asta, sa-mi construiesc o casa. Dar nu m-a preocupat foarte mult situatia asta. In America a fost o situatie de conjunctura, cautam ceva sa inchiriez si am gasit casa asta care era de vinzare si mi s-a parut absolut superba. Si am cumparat-o.


Marea Dragoste / Tango: Pentru ce mai ai timp liber? Citesti, asculti muzica?

Bobby Paunescu
: Cand sunt America ma duc foarte mult la filme. Citesc. Fac lucruri care-mi plac. Circul foarte mult, n-am o viata superorganizata. Senzationalul poate in asta sta, ca timpul meu nu e organizat, deci fac ce simt nevoia sa fac pe moment. Duc o viata foarte normala si ma bucur ca e normala, si sper sa ramana normala.

Marea Dragoste / Tango: Ai vrea sa schimbi ceva la tine?

Bobby Paunescu
: Toti avem lucruri pe care am vrea sa le schimbam. Nu mi-am pus problema asa. Sa nu crezi ca sunt un tip care isi imagineaza ca tot ce face face bine. Cred ca fac mai mult bine decit rau si de aceea am reusit sa capat foarte multa siguranta de sine. Cand lucrurile pe care le faci iti merg, asta iti da o mina foarte pozitiva. Acum, cand vorbim, nu cred ca vreau sa schimb nimic la mine. Acum cinci ani vroiam sa schimb multe, acum zece ani si mai multe. Cand am implinit treizeci de ani, mama mi-a spus ca, pentru un baiat, cei mai frumosi ani sunt de la 30 la 40. Si cred ca are mare dreptate. Ai siguranta aia pe care n-o ai la
20 de ani.


Marea Dragoste / Tango: Nu ti s-a intimplat des ca oamenii sa te fure sau sa te minta?

Bobby Paunescu
: Ba da, si-ti dai seama ca nu sunt foarte bucuros. Acum, mai putin, dar cei pe care i-am prins au avut destul de mari probleme. In cazurile astea, si asta vine pe linie din familie – toleranta zero! Am urmarit situatia pana cand s-a rezolvat in totalitate.


Marea Dragoste / Tango: Monica este cunoscuta si expusa si sunt multi rau-voitori care spun lucruri neadevarate. Simti nevoia sa ii iei apararea?

Bobby Paunescu
: Da, absolut. N-ai cum sa ajungi la un anumit nivel si sa nu existe persoane rau-voitoare. In cele mai multe cazuri nu le luam in considerare. Atunci cand devine un fenomen, intervii, desigur, si incerci sa lamuresti situatia. Scrie intr-un ziar ca… N-ai ce sa faci.

Marea Dragoste / Tango: Sa dai o dezmintire, de exemplu.

Bobby Paunescu
: Daca ziarul este important, dai, daca nu, nu. Ziarul important intreaba, verifica si atunci nu apare. Daca-i ziar important si verifica si tot da, atunci inseamna ca e rau-voitor, atunci degeaba dai dezmintire. Invidia e inca foarte mare, oamenii mai au si alte interese, vor si ei o publicitate, ceva. Dar, cand imaginea e stabilita deja pe piata, chiar daca vine cineva si arunca cu noroi, sigur, poate te murdareste, dar nu te da la o parte. In general, atunci cand ma atentioneaza cineva ca a aparut un articol urat, nici macar nu-l citesc.

Marea Dragoste / Tango: Chiar asa te cheama, Bobby?

Bobby Paunescu
: Nu, ma cheama George Marius. Cand mama a venit in Romania sa ma nasca, a vazut un copil care i-a placut si pe care cineva l-a strigat Bobby. Si a hotarit ca, daca o sa aiba un baiat, asa o sa-i spuna, Bobby.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Interviuri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.