fbpx

Castiga 4 locuri la spectacolul Zurli de la Sala Palatului – Zboara, zboara, vrajimaturica!

de

Celebra gasca Zurli implineste 5 ani de succes pe piata romaneasca, prilej extraordinar de a sarbatori printr-un spectacol grandios, la Sala Palatului. Pe 31 mai, de la ora 11, va avea loc spectacolul extraordinar Zboara, zboara, vrajimaturica, la care sunt asteptati copii din intreaga tara. ”Pentru mine Gasca Zurli e felul meu de a face ceea ce îmi place cel mai mult pe lume – copiii fericiti”, spune Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen national.

Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gasca Zurli aduce, în premiera, o productie suta la suta romaneasca, „Zboara, Zboara, Vrajimaturica!”, dedicata copiilor între 2 si 10 ani. Un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar si pe parinti în Regatul Maturilor pentru a o învinge pe Vrajitoarea Tura-Vura.
Ca fiecare dintre productiile “Gasca Zurli”, si acest nou spectacol îsi propune sa le povesteasca celor mici, într-o forma alternativa, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre întelegere si despre cum poti învinge raul cu puterea faptelor bune si a zambetului.
„Ce s-ar întampla daca, pentru o vreme, nicio matura nu si-ar mai face treaba. Ce-ar fi lumea fara curatenie? Raspunsul îl vom afla pe scena Salii Palatului unde Gasca Zurli, împreuna cu micutii spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor pacali pe Tura Vura. Ea e vrajitoarea care nu se spala, nu se piaptana si nu doreste sa traiasca într-o lume vesela, curata si mai ales colorata – simbolul personajelor negative. Noul show îi ajuta pe cei mici sa înteleaga mai bine de ce e nevoie de o camera curata, într-o casa curata, într-o lume în care toate stralucesc”, spune Mirela Retegan, femeia care, prin fenomenul Gasca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen national.
Mirela Retegan este si autoarea povestii „Zboara, Zboara, Vrajimaturica”, spectacol care va include si un nou cantecel pentru copii. Cantecul se va alatura seriei de hituri din colectia „Am o casuta mica”.
Bilete pentru super productia pentru copii „Zboara, Zboara, Vrajimaturica” s-au pus în vanzare pe www.eventim.ro, casieria Salii Palatului si online pe www.salapalatului.ro.

“Am ajuns si ne-am întalnit cu copii din 42 de orase din Romania. Avem o papusa ce poarta numele personajului principal, Papusa Fetita Zurli, o carte cu personajele desenate, Zboara, zboara, Vrajimaturica si-am construit Jurnalul cu autografe, un caiet special cu toate autografele originale ale personajelor din Gasca Zurli, în care copiii pot colectiona ulterior autografe de la cei pe care îi îndragesc. S-au întamplat atat de multe lucruri în cei cinci ani încat mi-e greu sa le mai cuprind cu mintea. Dar le am pe toate în suflet. Fiecare emotie, fiecare grija, fiecare privire care avea zambet sau lacrima în coltul ochilor. Milioane de parinti si copii mi-au ramas întipariti în inima pentru ca fetele lor sunt lumina. Iar noi Gasca Zurli suntem cei mai norocosi oameni de pe planeta pentru ca ne întalnim cu cei mai frumosi romani.
Pentru mine Gasca Zurli e felul meu de a face ceea ce îmi place cel mai mult pe lume – copiii fericiti”, spune Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen national.
Povestea continua. La fel de pozitiva, de frumoasa si de colorata.
Iar pentru cei care vor sa faca parte din aceasta poveste, avem 4 locuri la spectacolul Zboara, zboara, vrajimaturica ce va avea loc in data de 31 mai, la Sala Palatului. Trebuie doar sa raspundeti, printr-un comentariu amplasat pe site sau pe Facebook la intrebarea: De ce iti doresti sa castigi cele patru bilete la spectacolul Zboara, zboara, vrajimaturica?

 

Categorii:
Concurs

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.