fbpx

Gymboland transforma povestile in cele mai frumoase petreceri

de

 JOCUL este cel mai important aspect in dezvoltarea unui creier si a unui corp sanatos. Este dovedit ca asumarea riscurilor (si depasirea acestora) in timpul jocului este o parte importanta a progresului copilului. In interiorul locurilor de joaca de la Gymboland, copiii pot sa isi depaseasca anxietatea prin interrelationare si sa isi dezvolte simturile cognitive. Mai mult, la Gymboland, acestia vor descoperi lumea adultilor transpusa intr-un univers al piticilor.

Odata ce au pasit in locuri speciale cum ar fi „cabinetul domnului doctor”, „bucataria” sau „mica ferma”, cei mici incep sa aprecieze un crampei al esteticului si al necunoscutului. Socializarea cu alti copii din interiorul locurilor de joaca Gymboland ii ajuta pe cei mici sa fie mult mai flexibili in gandire.

Locul unde copiii pot explora si sunt agrenati in competitii

Cu Gymboland, ei au oportunitatea de a se catara, a alerga si a imbina totodata miscarea cu latura educativa a jocului. Si cum cei mici fac o pasiune pentru personajele preferate, personalul Gymboland transforma povestile in cele mai frumoase petreceri, unde accesoriile si tematica alese sunt personalizate in functie de preferintele individuale.

Spatiu de joaca pentru copii, refugiu pentru parinti

Daca pentru copii, Gymboland reprezinta spatiul ideal pentru dezvoltare si locul unde isi pot consuma intreaga energie, pentru parinti este refugiul care le ofera un binemeritat repaus. Majoritatea locurilor de joaca Gymboland pun la dispozitie si o zona in care acestia din urma pot sa isi savureze in liniste cafeaua sau o mica gustare. Intr-o lume a vitezei, a timpului redus, parintii pot avea deplina incredere in personalul Gymboland si in siguranta oferita de spatiile de joacasi se pot bucura de o sesiune de shopping sau rezolvarea catorva e-mailuri.

Inovand prin ochii clientilor, Gymboland ofera tot timpul anului activitati interesante ce starnesc imaginatia copiilor. O noua serie de activitati va asteapta si in vara aceasta!

 

www.gymboland.ro

 

 

Categorii:
Mamici si pitici

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.